moora brzo na co? blbec.
Stěžovací vlákno
moora blbeček teda
viktorka_od splavu brzo na protilatky
moora a mělas klíště a/nebo flek?
viktorka_od splavu jen kliste, bez fleku
Černá kočka Teda, ještě že to dobře dopadlo! Někteří řidiči jsou fakt strašný hovada. Pardon, ale to se jinak nazvat nedá. Mně minulý týden předjížděl jeden, když jsem zajížděla ke krajnici, abych utvořila stejně jako auta přede mnou koridor pro sanitku v zácpě. Samozřejmě v tom koridoru tu sanitku v protisměru potkal, takže sanitka musela zastavit, počkat, az se on vmáčkl mezi auto přede mnou a pak mohla projet.
moora tak klíště + potíže pokud máš (jinak bys asi nelezla k doktoru) uplně stačí, čekat není na co. ona nejlepší domluva bývá s obvodním, pokud máš slušnýho..
moora Ach jo, to je přístup :-( To mi připomnělo, jak známá ve státech se po operaci ramene zeptala, zda má možnost rehabilitace nebo zda existuje nějaká lázeňská rekonvalescence a doktor ji do zprávy napsal, že pacientka se dožaduje informací o luxusní léčbě /nebo něco v tom smyslu/ a pak se to řešilo u soudu. Měla nemoc z povolání.
moora Ach jo, to je přístup :-( To mi připomnělo, jak známá ve státech se po operaci ramene zeptala, zda má možnost rehabilitace nebo zda existuje nějaká lázeňská rekonvalescence a doktor ji do zprávy napsal, že pacientka se dožaduje informací o luxusní léčbě /nebo něco v tom smyslu/ a pak se to řešilo u soudu. Měla nemoc z povolání.
viktorka_od splavu brzo na protilatky
Po měsíci? Uff, já jen doufám, že to byl "někdo jiný"
a že se někde dovoláš pomoci nebo aspoň rozumný rady.
Sedim v nemocnici a cakam az vysetria otca. Spadol a asi nieco s rebrami. Som dost vystrasena vystresovana a nemozem a nechcem volat deckam kym neviem viac. Tak aspon sem dam svoj strach. Do riti doritidoriti
Janulik03
Držím palce ať je to dobrě. Zlomená žebra ale i naražená dost bolí, tak snad to bude ta druhá varianta! A rozumím tomu, že pokud člověk sám nic neví, nemá smysl plášit ostatní.
Děvče drž se.
Jo a neviem si predstavit keby bol na to sam. Rychla prisla rychlo ale zo zaciatku to jednanie. Ze mozete si sadnut? Nemozem dychat. Tak si sadnite ! Ja na to ved pockajte ona na mna mentorskym tonom no nepockame. Ja na to nie? A co teda? A nie nebola som prijemna. A zrazu boli mili ochotni a vcelku empaticki. Krucinalfagot to nejde hned?
kocoureksuggy diiik uz je na ambulancii. No kombinacia teplo malo tekutin silny kardiak. A nestastie je hned
Janulik03 ach jo, držím palce ať ho to bolí co nejmíň. Já ty naražený žebra cítím pořád. Drž se holka.
Janulik03 snad to nebude nic horšího, i když žebra bolí. Tak ať je brzo v pořádku, držím palce!
Janulik03
Taky nechápu tohle jednání lékařů a mám podobné zkušenosti z rodiny. Mojí 89 téměř nevidomou maminku po pádu ze schodů v půl třetí ráno vedli k sanitce pěšky se zlomenými 8 žebry a 3 krčními obratly. Jak hovada se chovají.
Janulik03 Držím palce, ať je tatínek v pořádku.
My máme taky tátu v nemocnici. Měl červenou a horkou nohu, že prý zánět, řekli na obvodě, 10 dní bral penicilin a efekt žádný. Tak i když vzdoroval, musel do nemocnice. Je tam od čtvrtka a dneska řekli, že má zánět v noze. Objev roku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články