Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 22:14

EDITH4B Muze to souviset, nemusi, to se asi nedozvis.

Offline tina
6313 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 22:21

K těm oparům - muž na ně trpíval hodně a když kvůli úrazu páteře využíval velké balení Wobenzymu, měl na několik let pokoj (posílená imunita). Tchyně naopak trpívala často na pásový opar v oblasti břicha a po vakcíně má několik let klid.

Offline Karja
44552 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 22:36

EDITH4B Opar je svine, ten se objeví prostě když se něco děje, nějak se sníží imunita, je nějaká zátěž, což po očkování i dává smysl. Plus jste si i v rodině i ten obyčejnej opar mohli přenést, je taky hodně nakažlivej....No nicméně použila bych slova doktora u kterého si sambo stězoval na účinky po očkování...,,no to s tím nesouvisí, ale já to chápu, to je teď taková móda, stěžovat si na očkování,dřív všichni nadávali na komunisty a teď proste na očkování,,.:-D Asi tak to vidím i já:-D

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 07:47

Karja no,me covid ockovani taky zklamalo a to jsem za nej celkem lobovala do te doby co me neskolilo s horeckou.Nikdy se mi to po zadnem jinem ockovani nestalo a ze jich mam dost.Ani na teploty netrpim,nemela jsem ji 15let.Ted uz jsem opatrnejsi s vyrokama na ockovani.

Offline EDITH4B
2128 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 08:37

Karja tak já bych na očkování všechno neházela.Ale tady mě ta souvislost napadla.Nikdy jsem kolem sebe tolik pásových oparů neměla jako teď.Nemluvím teď o obyčejných oparech.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 08:37

Zarinya vidis a me skoli kazde a toto skoro nic - asi mam ten solny roztok. Po tetanovce jsem minule tyden lezela neschopna pohybu v horeckach. Po zloutence jsem zvracela tri dny. Ted jsem byla pripravena, tyden volna a nic.

ale aspon jsem den lezela. Tys sla, myslim, hned do prace ne?

Offline EDITH4B
2128 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 08:43

Zarinya já zase blbě reaguju i na tu tetanovku.Začátkem února jsem ji absolvovala a přes prášky na alergii jsem měla 38.5 horečku a ruku jako Pepek námořník.A u covidovýho očkování (taky preventivně prášky na alergii)po první dávce horečka 39.3,zimnice, bolest kloubů atd.Po druhé nic.Zbytek rodiny naprosto v pohodě.

Holt si nevybereš.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 09:08

Candance sla,ale to po kazdem ockovani,protoze ty v poslednich letech mam jen kvuli praci.

EDITH4B no,ja tim vlastne chtela jen rict,ze bych to uz uplne nezlehcovala (vlastne kazde ockovani)jako ten doktor od samba od Karja .

Je jasny,ze komu je pak blbe k tomu moc pozitivni pristup nema.

Minuly tyden jsem musela na ockovani na spalnicky a obava uz proste byla.

Offline Kokoska
34790 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 09:11

Zarinya ale porad lepsi 2 dny horecek a "je mi blbe" doma, nez tezkej prubeh ve spitale. Nikdy nemuze clovek vedet, jak dopadne. Nezlehcovala bych ty mozny reakce, ale rozhodne by me to neodradilo od ockovani. Mne podruhy taky moc do skoku nebylo, nastesti jen jeden den, ale nelituju.

Offline EDITH4B
2128 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 09:13

Zarinya chápuJá jsem ,teda i přes veškeré blbé reakce po očkování, pořád pro očkování.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 09:27

Kokoska EDITH4B ja nikde nepisu,ze je to ockovani spatne,jen uz jsem vic obezretna ve vyrokach o ockovani.A obava z dalsich ockovani mi uz zrejme zustane i kdyz po tech spalnickach taky zadna reakce.

Offline Kokoska
34790 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 09:30

Zarinya jo, vzdyt pisu, ze bych mozny reakce nezlehcovala. 

Offline EDITH4B
2128 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 09:50

Zarinya jo,jak píšu výš-chápu.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 09:59

EDITH4B ja jsem hroznej hotentot v pisemnem vyjadreni,mne se vlastne nelibila ta reakce doktora od samba od Karja

ja v recku u doktorky taky rekla,ze ten opar mozna souvisi s ockovanim a ona mi odpovedela,ze je to mozny.(at si o tom myslela cokoliv)

Offline Liesel
1663 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 10:14

Včera mě štípnul rezatý mravenec, tajně jsem doufala, že zůstane u malého flíčku (mám na ně alergii), no tak mám oteklé celé zápěstí... 

Offline Řvousenka
1027 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 14:16

Liesel Rezaví mravenci jsou mrchy zlodějský, Ferda by mohl vyprávět...

Offline Liesel
1663 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 14:47
Offline letfenixa
10848 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 16:58

whiskas k tej predĺženej záruke, prečítala som si tie všeobecné podmienky a ajhľa:

"Predmetom poistenia je záruka za vady alebo akosť 

výrobku po uplynutí záručnej doby v rovnakom 

rozsahu ako záruka za vady (zodpovednosť 

predávajúceho) zo zákona alebo záruka za akosť, 

ku ktorej sa predávajúci zaviazal, ak nie je vo 

Všeobecných poistných podmienkach pre poistenie 

predĺženej záruky – EW SK 20190601 (ďalej len 

„VPP“) uvedené inak. Predĺžená záruka sa týka 

vád, ktoré vzniknú najskôr dňom nasledujúcim po 

dni, v ktorom uplynula doba zodpovednosti za vady 

zo zákona alebo doba poskytnutá v záruke za akosť 

(záručná doba) predávajúcim."

Vidím, že záruka pokračuje. Čiže áno, v prvom kroku sa snažia zákazníka odbiť. A riešia len tých, ktorí vytrvaju.

Offline Janulik03
20195 příspěvků moje polička 14. srpna 2021 06:37

1. Rano okolo mna preletela v kuchyni mola 

2. na terase vidm lezat mrtveho netopiera

nechce niekto dom na vidieku?

Offline Pinot Noir
29830 příspěvků moje polička 14. srpna 2021 07:21

Janulik03 u nás včera zasahoval likvidátor vosích hnízd. Usadily se někde pod střechou na nepřístupném místě a začaly dovnitř prolézat otvory kolem přímotopů, lustrů... Ta dřevostavba plná dutin má svoje nevýhody