EDITH4B Muze to souviset, nemusi, to se asi nedozvis.
Stěžovací vlákno
K těm oparům - muž na ně trpíval hodně a když kvůli úrazu páteře využíval velké balení Wobenzymu, měl na několik let pokoj (posílená imunita). Tchyně naopak trpívala často na pásový opar v oblasti břicha a po vakcíně má několik let klid.
EDITH4B Opar je svine, ten se objeví prostě když se něco děje, nějak se sníží imunita, je nějaká zátěž, což po očkování i dává smysl. Plus jste si i v rodině i ten obyčejnej opar mohli přenést, je taky hodně nakažlivej....No nicméně použila bych slova doktora u kterého si sambo stězoval na účinky po očkování...,,no to s tím nesouvisí, ale já to chápu, to je teď taková móda, stěžovat si na očkování,dřív všichni nadávali na komunisty a teď proste na očkování,,.:-D Asi tak to vidím i já:-D
Karja no,me covid ockovani taky zklamalo a to jsem za nej celkem lobovala do te doby co me neskolilo s horeckou.Nikdy se mi to po zadnem jinem ockovani nestalo a ze jich mam dost.Ani na teploty netrpim,nemela jsem ji 15let.Ted uz jsem opatrnejsi s vyrokama na ockovani.
Karja tak já bych na očkování všechno neházela
.Ale tady mě ta souvislost napadla.Nikdy jsem kolem sebe tolik pásových oparů neměla jako teď.Nemluvím teď o obyčejných oparech.
Zarinya vidis a me skoli kazde a toto skoro nic - asi mam ten solny roztok. Po tetanovce jsem minule tyden lezela neschopna pohybu v horeckach. Po zloutence jsem zvracela tri dny. Ted jsem byla pripravena, tyden volna a nic.
ale aspon jsem den lezela. Tys sla, myslim, hned do prace ne?
Zarinya já zase blbě reaguju i na tu tetanovku.Začátkem února jsem ji absolvovala a přes prášky na alergii jsem měla 38.5 horečku a ruku jako Pepek námořník.A u covidovýho očkování (taky preventivně prášky na alergii)po první dávce horečka 39.3,zimnice, bolest kloubů atd.Po druhé nic.Zbytek rodiny naprosto v pohodě.
Holt si nevybereš.
Candance sla,ale to po kazdem ockovani,protoze ty v poslednich letech mam jen kvuli praci.
EDITH4B no,ja tim vlastne chtela jen rict,ze bych to uz uplne nezlehcovala (vlastne kazde ockovani)jako ten doktor od samba od Karja .
Je jasny,ze komu je pak blbe k tomu moc pozitivni pristup nema.
Minuly tyden jsem musela na ockovani na spalnicky a obava uz proste byla.
Zarinya ale porad lepsi 2 dny horecek a "je mi blbe" doma, nez tezkej prubeh ve spitale. Nikdy nemuze clovek vedet, jak dopadne. Nezlehcovala bych ty mozny reakce, ale rozhodne by me to neodradilo od ockovani. Mne podruhy taky moc do skoku nebylo, nastesti jen jeden den, ale nelituju.
Zarinya chápu
Já jsem ,teda i přes veškeré blbé reakce po očkování, pořád pro očkování.
Zarinya jo, vzdyt pisu, ze bych mozny reakce nezlehcovala.
Zarinya jo,jak píšu výš-chápu.
Včera mě štípnul rezatý mravenec, tajně jsem doufala, že zůstane u malého flíčku (mám na ně alergii), no tak mám oteklé celé zápěstí...
Liesel Rezaví mravenci jsou mrchy zlodějský, Ferda by mohl vyprávět...
whiskas k tej predĺženej záruke, prečítala som si tie všeobecné podmienky a ajhľa:
"Predmetom poistenia je záruka za vady alebo akosť
výrobku po uplynutí záručnej doby v rovnakom
rozsahu ako záruka za vady (zodpovednosť
predávajúceho) zo zákona alebo záruka za akosť,
ku ktorej sa predávajúci zaviazal, ak nie je vo
Všeobecných poistných podmienkach pre poistenie
predĺženej záruky – EW SK 20190601 (ďalej len
„VPP“) uvedené inak. Predĺžená záruka sa týka
vád, ktoré vzniknú najskôr dňom nasledujúcim po
dni, v ktorom uplynula doba zodpovednosti za vady
zo zákona alebo doba poskytnutá v záruke za akosť
(záručná doba) predávajúcim."
Vidím, že záruka pokračuje. Čiže áno, v prvom kroku sa snažia zákazníka odbiť. A riešia len tých, ktorí vytrvaju.
1. Rano okolo mna preletela v kuchyni mola ![]()
2. na terase vidm lezat mrtveho netopiera ![]()
nechce niekto dom na vidieku?
Janulik03 u nás včera zasahoval likvidátor vosích hnízd. Usadily se někde pod střechou na nepřístupném místě a začaly dovnitř prolézat otvory kolem přímotopů, lustrů... Ta dřevostavba plná dutin má svoje nevýhody ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články