Kokoska To je dobrý tip, jak ta doktorka, tak i ta pečovatelská služba. Držím palce, ať se najde něco vhodného přesně pro vás.
Stěžovací vlákno
Otec to vzdal. V nemocnici na oddeleni boli uzasni ludia uplne vsetci. Sestricky, lekarka ktoraplakala ked mi cez den vravela ze skolaboval a museli ho napojit na pristroje. Sestricky ktore boli v sluzbe vecer ked som ho prisla pozriet mi vraveli ze je uzasny a neskutocne mily pan. ![]()
Nechali ma snim napriek tomu ze uz bol v kome. Viem ze vedel ze som tam ked som mu povedala ze je to v poriadku vedel to.
Tymto aj vam dakujem za podporu a Kokoska tebe zelam vela sil pri otcovi nech sa ti podari zohnat pomoc a vsetci to zvladnete.
Janulik03 Upřímnou soustrast, hodně sil! Tobě i všem dalším nemocným a jejich pečovatelům tady - máte toho hodně naloženo.

Takto si ho budeme pamatat a este ako sedi na hojdacke . Elza stale sedi pred jeho dverami
Janulik03 ach boze, to je mi lito! Je to urcite šok, ale aspon odesel z plneho zivota, uzival si vas do konce a vy jeho. Presne tak, jak je to na te krasne fotce. Drz se, devce! ![]()
Kokoska My měli pečovatelku od VZP, jezdila každý den, úleva neskutečná.
Kokoska sok je to obrovsky ale viem ze takto by to aj chcel, videl ako to bolo s mamou a vzdy vravel ze radsej hned . Dakujem a drz sa ![]()
Janulik03 uprimnu sustrast a vela sil ![]()
a vubec, posledni strany tohoto vlakna... hodne sil vsem, preju, at je lepe.
Janulik03 to je mi líto, upřímnou soustrast.
Janulik03
Upřímnou soustrast
Janulik03 Úprimnú sústrasť, aj z fotky vidno, že otec bol veľký dobrák a príjemný človek. Tak na mňa pôsobí. ![]()
Janulik03 to je mi moc líto ![]()
Janulik03 to mi je veľmi ľúto, úprimnú sústrasť a veľa síl ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články