Evaeva tak jasne,ze akutni to neni.Dnes je i celkem hezky pocasi.Ale od zitra ma byt opravdu hnusne a spolu s vymenou oken co me ceka v sobotu z toho nadsena nejsem.A taky nesnasim kdyz neco nefunguje tak bych to rada mela opravene.:-)
Stěžovací vlákno
já byla minulý týden u rodičů na Vysočině a jeden nebo dva dny byla v baráku fakt ráno dost zima. Zatopila jsem v krbových kamnech. Dovedu si představit, že v bytě ve starém domě, kam třeba moc nesvítí sluníčko, teď už dost chladno je. Hlavně ta předpověď od zítřka 15 stupňů!
![]()
My tedy mame celkem teply byt loznice,obyvak cely den sviti slunko,ale toho ted moc nebylo.
Zarinya mě to tak štve, že tu jsou letní prázdniny až srpen & půlka září...![]()
@Tabea mi povidej a ja uz dvacet let jedu stejne furt v modu cervenec,srpen a nejde me to odnaucit.![]()
Zrovna vcera mi volala pani z mallu, ze mi konci dvouleta zaruka na zehlicku a jestli ji nechci prodlouzit. Nechtěla jsem. Beda vam, jestli, az zejtra dorazim domu, kde me ceka plnej kos pradla a plny snury na pude, jestli ta zehlicka nebude fungovat.
Evaeva tak jsi me tak nahlodala,ze jsem po prichodu z prace zacla merit v byte teplotu.![]()
V loznici 23st,obyvak 22st,ovsem na druhe strane bytu uz jen 20,5st......a to ma teprve ten hnus prijit,od zitra az do nedele dest a v patek 15st....
a az budou v sobotu menit okna tak to v byte vidim tak na 17st....to tedy uz budu pekne nasr....proto,jsem to topeni chtela vyresit do vikendu.No mam smulu.
Zarinya Hm, sice mi to na ložnici přijde fajn, ale takhle uprostřed léta mě to teda překvapilo, opravdu to není moc. No při výměně oken bys to stejně nevytopila, ale už chápu tvojí obavu.
Evaeva no po vymene oken se zahreju uklidem,to je jasny,ale uz bych mohla topit takhle mam smolika donevimkdy.![]()
To nefunkční topení mi připomnělo, že nám teď 14 dní nepoteče teplá voda. A vzhledem k tomu, že jde o opravu centrální kotelny či čeho, tak nezbývá než nějak přežít ![]()
A musejí to dělat až teď, na konci léta, kdy už je večer hnusná zima.
Ignis to tedy tlapkam,zlaty topeni kdyz pujde jen o par dni.....bez teple vody je to horsi.
Zarinya Dík. No bude to bojovka ![]()
Kokoska čítam, čo sa u vás deje a živo to všetko vidím. Pevné nervy a veľa sily ![]()
letfenixa dik, bude to boj.
jak čtu o tom topení, začínám si myslet, že není dobrý nápad, vyměňovat radiátor v obýváku v listopadu. To má být hotová nová sedačka, budeme malovat a tak jsem si myslela, že to vezmem s gruntu a vyměníme to staré hnusné topení..
Zrovna vcera mi volala pani z mallu, ze mi konci dvouleta zaruka na zehlicku a jestli ji nechci prodlouzit. Nechtěla jsem. Beda vam, jestli, az zejtra dorazim domu, kde me ceka plnej kos pradla a plny snury na pude, jestli ta zehlicka nebude fungovat.
bude fungovat! Já mám svoji první žehličku už 15 let a je vcajku. A to mi parkrat upadla na zem :)
Mulen to závisí, jak horkokrevní jste. U nás se teprve mírně omezilo větrání. Čti, že už nemáme všechna okna furt dokořán.
Uvažuji o tom, že bych konečně mohla něco upéct v troubě bez rizika, že se uvaříme.
Evaeva jakou zehlicku jsi vybrala? Moje je pred kolapsem (hreje jen nekdy) tak se zacinam porozhlizet po nove ....
continuity jeden pokoj by se asi přežít dal, já už se na ten novej obývák tak tším!
Ounz doufam, ze si nekoleduju, ale moji zehlicce je 13.
Mulen akorat, kdyz budete menit jeden radiator, tak musis vypnout a vypustit vodu z celyho topeni, tzn teplo nebude nikde. kor v kombinaci s tim malovanim bych to v listopadu teda neabsolvovala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články