To je rozumný podle mě. Do obchodů blízko, doktor/špitál v dosahu (nikdy nevíš
) - to na nějakým vystrkově v lesích nemáš ![]()
Stěžovací vlákno
barbucha no přesně. Nejbližšímu sousedovi je 85. V okolí jsou všichni starší než já.
To zázemí si ve městě prostě udělat musím, ač pak budu minimálně 7 měsíců v roce stejně na chatě. A zbytek na střídačku. ![]()
sousedovic dítě zřejmě hraje nějakou hru, nebo nějaký alarm či buhví co...každopádně přes zeď se v pravidelných intervalech ozývá zvuk, co vydávají konzolové skákačky, zní to jako "blllllup"
asi mi z toho brzo začne cukat oko ![]()
eless sucitim. Mne sa objavili vosky na kvetinách a aby toho nebolo málo, v kuchyni aj voš papierová (myslím). Je všade a nedá sa toho zbaviť ![]()
SunEclipse moja trojročná dcéra dostala koňa veľkosti toho trojročného dieťaťa, ktorého keď potiahnes za ucho, tak erdží. Ja už tik mam ![]()
betsey erdží je řehtá? To je boží slovo. A jak se řekne "zařehtat"?
andulka01 zaerdžať
letfenixa díky! Já ve slovenštině přečetla dost, ale tohle slovíčko mi nějak uniklo.
andulka01 vidíš a ja som zasa netušila, že po česky je to řehtá. Tiež super slovo
betstey ještě máme i variantu ržát
taky jsem to slovensky neznala.
Evaeva tak toto neviem ani vysloviť ![]()
betsey
a ty myslíš, že já to vaše vyslovím![]()
Jeli jsme z Vysociny, ja jako ridic, a manzel me ukecal jet po dalnici, pry je to lepsi nez tema okreskama, kudy jsem zvykla jezdit (kdyz jsme jima jeli tam, remcal, ze to drnca a nemuze si cist). O ano, tisickrat lepsi to bylo! Jeli jsme dlouhe kusy rychlosti 20km/hod, obcas jsme i postali, takze jsme se mohli kochat podzimni krajinou. K limitni rychlosti stotricet jsme se priblizili jen obcas a jen na chvili, takze nehrozily nevolnosti z rychle jizdy. O drncani bych pomlcela, je mi fakt lito, ze stavebni firmy se s tim tak dlouho drely a nechci jim kazit radost z hotoveho (skoro) dila.
Kokoska Já teď jela po opravené D1 2 x, celkem to jelo, ale drncá teda strašně. Poprvé jsem se lekla, že mám něco s autem...
999 ve vsedni den v brzkem odpoledni jsem pred casem jela taky celkem plynule. Dneska, kdyz varovali pred navratem z dusickoveho vikendu, to nebylo dobry rozhodnuti. A ten povrch, fakt to nikdo neumi lip?
Kokoska To fakt nepochopíš :-(. Přejedeš hranice a najednou to jde.
999 podľa toho ktoré ![]()
Kokoska a já si zrovna ve středu pochvalovala jak jsem po x letech projela D1 do Brna a zpět nevidane plynule a bez omezení. Ale drnca to, to je fakt.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí