Renusatko ať to s tatínkem dobře dopadne![]()
Stěžovací vlákno
Děkiji moc všem a musím říct, že pořád nic nevíme. V noci jsem volala asi do 2, pořád to bylo jen vyšetřujeme ho, chtěli by jsme ho hospitalizovat a nemocnice je plná až po střechu. Teď zas, je brzy, nic nevíme. Tak to už jsem byla i naštvaná, protože jsem jí řikala, že mi od noci nevíme ani v jakém je stavu, že chápu, že mi nebude říkat podrobnosti,. Tak alespoň mi řekla, že je při vědomí.
Renusatko
držím palce!
Renusatko moc držím palce, ať je to dobré a brzy víte víc. Ta nejistota je strašně stresující.
Renusatko Držím palce. Nevědět je hrozný. A pro něj obzvlášť, čekání někde na lehátku.
Myslím na tebe a tatínkovi držím palce ![]()
To jsou zas věci
Držím palce!
Jinak ty průdušky... mně nejvíc pomáhá jitrocelovej sirup, bez něj bych nepřežila.
Renusatko ach jé, moc držím palce, ať je tatínek v pořádku!!
Renusatko achjo teda.. Moc držím palce, ať je táta v pořádku...![]()
Renusatko No teda, ať je tatínek v pořádku jak to jen jde!
Konečně jsme nějaké info dostali, mamka za ním odpoledne půjde. Vypadá to snad celkem dobře, na ten zážitek. Jen celej den telefonuju všude možně a jelikož ještě jezdí teď na to ozařování, tak i tam, aby se to přerušilo. Pořád si řikám, že být to o hodinu později, tak to tak dobře nedopadne.
Renusatko přeju už jenom samé dobré zprávy ![]()
Renusatko
držím palce!
Zu mne teraz najviac pomohlo inhalovanie cez inhalator a mala som nimnicku mineralku.
Před 2 lety nám umřela kamarádka na melanom. Mladá žena, děti stejně staré jako naše. Bylo to hrozně smutné. Dneska mi zavolala kamarádka, že má melanom a nastupuje do nemocnice na zákrok, budou ji vybírat víc to znaménko a brát uzlinu z třísla, podle toho se uvidí. Hrozně se o ni bojím, snad to bude dobré. Držte jí palce.
Lamicka držím palce,ať to dobře dopadne a skončí to tou operaci. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje