Jiná Realita To mas z toho zes tady urcite cetla, ze na svatbe musi bejt vsechny zensky serednejsi nez nevesta![]()
Stěžovací vlákno
Mutziputzi splněno ![]()
Jiná Realita Zaplácneš to korektorem ![]()
Dadoo tohle ne
Jiná Realita Fot se z boku!
Jiná Realita Fot se z boku!
Si koleduju, do utery to mam taky!
Jiná Realita skoda, ze nemam kontakt na nasi firemni maskerku. ta mi tema svejma srajdama dokaze vygumovat rysy obliceje, myslim, ze vred na brade by pro ni byl hracka. :D potlapkavam a doufam, ze to pujde nejak zamaskovat :)
Jiná Realita Možná je to úplná kravina, ale nedávno jsem narazila (při hledání něčeho úplně jinýho, jak jinak) v YouTubovejch 5 minut hacks na trik, že se tyhle věci napatlaj přes noc trochou pasty na zuby, že se prej pak přinejmenším zmenšej. Ale jak říkám, je to na vlastní nebezpečí, vyzkoušeno nemám, navíc oni v těchhle júťubovejch kompilacích bývaj kromě docela užitečnejch věcí i totální hověziny...
... sakra a koukám, že jsem navíc zřejmě i s křížkem po funuse, teda po svatbě. Ale možná je to tak lepší.![]()
Jiná Realita mne na tyhle velky cerveny hnusy vdycky pomohl Acylpyrin. Rozdrtit a naplacat na inkriminovane misto. Vyrazne to zmirni to zarudnuti a trochu zmensi i velikost bedaru. Myslim, ze stejne by mela fungovat i ta kys. salicylova od Ordinary, jestli mas doma.
Díky, že jsem to sem mohla vypsat - v tu chvíli to dost pomohlo ![]()
Paní je v pořádku, jak dostala násadou přes hlavu a přes lýtko, tak je potlučená ale nic vážného.
Doufám, že pánovi pomuzou protože když jse hlava nefunkční takovýmhle způsobem, je to neštěstí pro něj i okolí.
MP Meri Tu lopatu vzal na stavbě, co v nemocnici probíha. Dělníci na koukali a nic prostě.
whiskas Víno
A moji skvělí kamarádi! Ale tím, že se mi nic nestalo, tak byl nejhorší jen ten prvotní šok.
Lama_z_Lana to je naprosto strasnej zazitek.Je moc dobre,ze to beres jak beres,protoze by se mohlo stat,ze te to psychicky poznamena.![]()
teda,ale chudak pani a velky stesti,ze nic vazneho si nedovedu predstavit dostat lopatou po hlave.![]()
Jiná Realita Tak jestli na něco přijdeš, tak se poděl! Z mojí zkušenosti na to nezabírá prostě nic. Zubní pasta? Vůbec. Tea-Tree olej? Nic. Všemožný masky ated. nic. Tak 50% úspěch má lokální přípravek od SebaMedu - jenže ten je sice zabarvenej, ale tak tmavej, že se nedá jako korektor použít a nosim to jen sama doam. A nejhoší je, že tyhle svině nejdou zamaskovat, protože mi na nich nějakou záhadou nedrří žádnej make-up ani korektor!!
Zarinya Dík! No ono mám z tohoto soudku horší zážitek, kde bylo bohužel to napadení dokonáno
Takže hlava si už asi vytvořila obraný mechanismy.
Lama_z_Lana
to je mi lito.
Tvůj zážitek je takový ten zlý sen, jak člověk najednou nemůže pohnout nohama a utéct a já v tom snu nemůžu ani křičet a pak se probudím. To je hrozně dobře, že ti nic neudělal a paní bude v pořádku. Ať už máš vybráno a žádný útok už nikdy nezažiješ, drž se!
Díky, že jsem to sem mohla vypsat - v tu chvíli to dost pomohlo
Paní je v pořádku, jak dostala násadou přes hlavu a přes lýtko, tak je potlučená ale nic vážného.
Doufám, že pánovi pomuzou protože když jse hlava nefunkční takovýmhle způsobem, je to neštěstí pro něj i okolí.
Tak ještě že to relativně dobře dopadlo. Blbý je, že tyhle případy si musej chtít nechat pomoct...
A chodí jich "navolno"
docela dost, bohužel. Už jsem takovejch zažila pár třeba v mhd, a nebyl to jen nerudnej vožrala nebo chudák postiženej třeba Tourettovým syndromem - bylo vidět, že se schválně sám vytáčí a od nadávek brzo přejde k fyzickýmu napadení (kohokoliv, kdo se na něj jen podívá). Naštěstí to vždycky nějak víceméně slušně skončilo, ale je to otázka času... a velmi nepříjemný setkání. Zvlášť když se v naší společnosti nemůžeš spolehnout, že by ti vůbec někdo pomoh ![]()
Lama_z_Lana To je strašný teda, ať tě to brzo přestane strašit. Já jsem loni dostala pěstí do obličeje na křižovatce. Pán nebyl pacient žádného oddělení, byl to prostě jen agresivní debil.
To jsou fakt šílené historky. Takovýhle nenadálý útok je fakt noční můra, ale člověk holt musí věřit, ze ho nic takového nepotká :/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje