bram Normálně teď vidím, jak to dítě skáče a ty neštovice z něj při těch skocích na tom hradě odpadávají a samy dál skáčou![]()
Jako fakt tam dovedla kropenaté dítě?
A ty další byly před nebo po, jen tak pro zajímavost?
bram Normálně teď vidím, jak to dítě skáče a ty neštovice z něj při těch skocích na tom hradě odpadávají a samy dál skáčou![]()
Jako fakt tam dovedla kropenaté dítě?
A ty další byly před nebo po, jen tak pro zajímavost?
bram dnes těm lidem uz dočista hrabe.
Sweet Potato jak to bylo se sourozenci, to netuším. Stála jsem opodál, chumel děcek tam spokojeně skákal a pak paní obsluha začala křičet a vyhazovat děti pryč a pak jsem jen zaslechla: neštovice.. A pak tu ukřivděnou paní přecehonenechámdoma a ostatní rodiče si rychle rozebírali děti a táhli je pryč. Někteří lidi jsou fakt pitomí..
Není na vědomé šíření infekční nemoci nějaký paragraf?
Někteří lidi jsou fakt pitomý. U nás v obchodě- dětičky roušky, vzorné, do toho paní bez roušky, po upozornění obsluhy, že by měla mít roušku, odvětí, že ona se jen dívá.
Nebo chlap s rouškou na půl žerdi- jen přes pusu, a po upozornění se začne rozčilovat, že se mu jinak potí brýle. A nám asi ne!!!!
ionicera A co by měla v obchodě dělat jiného? Olizovat regály?![]()
Sweet Potato Nejhorší je, že člověk musí více méně držet hubu, aby nepřišel o zákazníky. Tak ty prosby o roušky tak zaobalujeme, až je mi z nás šoufl.
ionicera Bych jí poprosila, ať teda hlavně nedýchá ![]()
dynda Nadechnout se může. Ale vydechovat nesmí!
![]()
Jsem nepřipravena! Dnes je den čokolády a já doma nemám ani čtvereček. Musím vyrazit na nakup
.
Makara včera byl den první pomoci, to by mě zajímalo, jak si pojala ten
Ounz vyrazila pro rum ![]()
No toto, tady taky! Čokoládožrouti vybílili poslední zásoby.
Ounz Pinot Noir pro rum jsem nevyrazila, rum jsem dorazila
. Ve Vinárně jsem to nehlásila, protože šel do džemu.
Já jsem zásobu čokolády přemístila, protože dcera se s ní začala dost nebezpečně kamarádit.
Jsem na odvykačce
Už třetí týden mám rýmu a dneska jsem vysadila Olynth. Vůbec jsem nemohla spát a teď to taky neni žádná hitparáda...
Mulen Dej si par dnu neco na alergii, Claritin, Xyzal.. pomuze oplasknout sliznici. Mam kazdou rymu aspon na mesic, to ze se clovek nevyspi myslim moc rekonvalescenci nepomaha...
Pavlena mam zyrtec (kvuli reakci na antibiotika). Taky by mohl pomoct? Mívám ty rýmy právě taky dlouhý (ne měsíc, ale tři tydny určitě ), ale nikdy jsem k tomu nebrala tak dlouho ten olynth a pod.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.