Jo, je to brzo. Žbirku jsem měla ráda. Byla jsem dítě, když byl hodně slavný, vlastně jsem s ním vyrostla. Škoda ho.
Stěžovací vlákno

Achjo, měla jsem ho ráda. A moc se mi líbí jeho písnička z filmu Fair Play. Život opravdu nehraje fair. ![]()
RIP ![]()
To je mi tedy taky lito,precetla jsem si to az ted a trochu sok.I kdyz nejsem uplne fanynka a ty zpevaky/herce clovek osobne nezna,proste clovek s nima v zivote pocita.![]()
žluťásek já začnu bulet pokaždé, když se na to podívám.
To je smutne. Mela jeho hudbu rada a on byl velky sympatak.
Malenge Muj je stejny rocnik, dokonce o par mesicu starsi![]()
no a jasna vec: V hudebce dam Atlantidu na klavir a nejvetsim grazlikum strcim triangel.![]()
![]()
Mne se strasne libila historka, kterou kdysi Zbirka vypravel, jak byl v nejakym podniku snad v Londyne? A tam bylo karaoke, pustili neco od Beatles a nikdo nechtel jit zpivat. Tak ten moderator nebo jak se tomu v tom pripade rika ho zacal hecovat, Miro se jako cukal, rikal ne, ja ne, navic jsem cizinec, ja nemuzu... chlapik si pry asi myslel ten vypada takovej plachej, bude legrace... tak teda jo, prisel k mikrofonu a mama Anglicanka, zejo, tak to tam perfektni anglictinou rozbalil, vsem spadla brada a potlesk jak hrom ![]()
Myslim, ze pak prozradil, ze zpiva, ale on tak vtipne popisoval ten moment prekvapeni, clovek to uplne videl.
Achjo ![]()
Kokoska Tu historku si taky pamatuju, bylo to vtipný! :-)
To je mi tedy taky lito,precetla jsem si to az ted a trochu sok.I kdyz nejsem uplne fanynka a ty zpevaky/herce clovek osobne nezna,proste clovek s nima v zivote pocita.
To je přesné. (A čekám, jestli někdo nebude mít potřebu psát, jak mu byl protivnej nebo ukradenej)
Jo a vytočila mne ta čůza Kořánová, jak si na něm zkouší dělat píár![]()
Sweet Potato hele, ja jeho produkci takhle z hlavy nedam, ale je to zpevak doby mych rodicu. Ted na cas rocku mel pekny medailonek. Me je spis lito jak odchazi, jak to jen rict, takovi lide, co byli nekde v pozadi meho sveta. Treba Gott, Beldmondo atd. Co tak nejak ramovali moji bublinku. Nevim jestli je to srozumitelne...
rasaNori pro me je to srozumitelne velmi. Uz jsem kdysi psala, ze to vzdycky vypadne stripek z mozaiky zivota. Ja jsem asi generace tvych rodicu a nelibi se mi, jak se ztraci lidi, kteri byli svym zpusobem soucasti meho sveta.
rasaNori Je. A mám to úplně stejně. A jak stárnu, nesu to rozpadání mozaiky čím dál hůř.
Kokoska Neopisovala jsem, na mou duši!
Kokoska to je presny![]()
rasaNori Je. A mám to úplně stejně. A jak stárnu, nesu to rozpadání mozaiky čím dál hůř.
mám to stejně
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí