Ach joo. Rokytka a jiní dementi už šířej, že Žbirka zemřel po očkování![]()
Stěžovací vlákno
rasaNori Kokoska Cítím to stejně. Svět, který mě obklopoval od doby dětství a mládí, se s odchodem takovýchto ikon zužuje. V koupelně a při vaření si budu pořád zpívat "Biely kvet" a "To musím zvládnout sám"
- nevím, zda v současné hudební produkci existují hity, které by takto oslovily generace.
obe pesničky si tiež rada spievam, a ako píšeš, aj môj svet sa odchodom takýchto pánov spevákov zužuje...Cítim to rovnako.
Grrrrr, nenávidim aktualizace! Verze 15.1 mne zničí. Proč pro kristovydrshýrány museli šoupnout vyhledávací okýnko dolů?!![]()
Aranel já taky, jdu si najít text ![]()
Zu
to budeš koukat!
Mrzí mě, že už některé nepřispívají např. Jiná Realita MP Marge Jennyfor Berta. Škoda.
crazydaisy berta je na IG a robi krasne fotky.
crazydaisy konkrétně o Jennyfor se docela bojím.
Janulik03 já vím, sleduju ji
continuity ale je porad prihlasena. JR naposled v kvetnu.
crazydaisy Jo, taky mi chybí.
Na Jinou realitu jsem si shodou okolností vzpomněla dneska v pekárně, jak tenkrát řešila, jak to udělat s omezeným počtem lidí v obchodě.
Sweet Potato Ja jsem Mira Zbirku a jeho porad poslouchala kazdou sobotu dopoledne na Cesky rozhlas 2 a u toho jsem varila obed
Zni to debilne, ale fakt jsem ten porad poslouchala x let, co ja bez toho budu delat???
Luna Možná poslouchat z archivu?
Sweet Potato Jestli myslíš v Safari, tak to jde změnit v Settings>Safari:

Mags Děkujuděkujuděkuju![]()
Mags ó super, tak si muzu taky aktualizovat:-))
Sweet Potato dik za varovani!
Umřel bratr mého taty. ![]()
Volala mi máma, prý byl už déle vážně nemocný, mluvím se ségrou. Jojo, on byl špatný už od toho infarktu v létě. Já jsem asi poslední, co se tady něco dozví. Nevedela jsem o žádném infarktu ani nemoci. ![]()
continuity Asi to nebyl záměr, spíš jim nedošlo, že to nevíš, to se u nás taky občas stává.
Upřímnou soustrast.
Brutálně jsem spálila karamel, ale fakt strašně.
dzizisketa hrnec v háji?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí