Taky jsem to četla. Byl přece ještě mladej ![]()
A mě vytrhli zub, co mě trápil už dlouho. První zub (osmičky nepočítám) pryč.![]()
Taky jsem to četla. Byl přece ještě mladej ![]()
A mě vytrhli zub, co mě trápil už dlouho. První zub (osmičky nepočítám) pryč.![]()
rasaNori Mě formovala jeho kazeta s anglickejma písničkama pro děti! A jakože podle mě až tak, že tam to všechno začalo, moje "kariéra" až po dnešek. Pamatuju si, že když jsem sama ještě neuměla pouštět magneťák a byla jsem nemocná, nutila jsem maminku otáčet to třeba třikrát.
A kromě toho 69 fakt není věk do hrobu ![]()
Taky tak :-( Je to součást světa, který pomalu přestává existovat.
Garfie Je to tak.
rasaNori Jo ten jeho nynější pořad byl fakt dobrej a on takovej milej, slusnej, uctivej. ;-(.
Hanka H ehm, když jsem jako malá slyšela písničku Biely květ, pořád jsem přemýšlela, co to jako ten bielykvet je. Asi teda něco vzácného, když je poslední.
Až za docela dlouhou dobu jsem zjistila, jak je to doopravdy.
Bolí mě hlava, Ibalgin nezabral (to se mi asi nikdy nestalo). A to jsem si původně chtěla otevřít Svatomartinské. ![]()
Pinot Noir tlapkam a lituji.
Nechci strašit, ale bolest, na kterou nezabírala běžná analgetika, způsoboval na jare COVID.
Pinot Noir taky me boli silene, tak snad je to nejaka zmena pocasi, kdyz je nas vic
na svatomartinske me manzel premlouval na obede, ze mi to pomuze... (asi ho hlava nikdy nebolela)
continuity též mě to napadlo, uvidíme. ![]()
baltik no asi ne. Představa, že si při bolesti hlavy dám víno... ![]()
baltik mě bolela včera. ještě mám virozu od dětí a včera se mi migréna zamaskovala za takovou tu bolest hlavy z rýmy (normálně to najednou nemivam - za tři týdny s covidem jsem neměla migrénu ani jednou). Takže než jsem pochopila, že místo aspirinu si mám vzít triprany, byla jsem uz nacpaná blbými prášky a stejně umírala.
baltik continuity tak já tu do sebe valím Ibalgin a ono zřejmě stačilo se normálně najíst.
. Tak hlavně, že jsem kvůli tomu pro kluka do školky vyslala babičku. ![]()
V souvislostí se Žbirkovým skonem se mi dostalo malé radosti. Dcera (18) nám večer řekla, že slovenská muzika je prý úplně skvělá, začala jmenovat Vidiek, Mullera... A prý Elány úplně miluje.
Od nás to nemá.
Sweet Potato A co Slobodná Europa, ta se nelíbí? ![]()
Aranel ty jeho dětské písničky já úplně miluju od dětství a mám velkou radost, že si je hodně pouští i syn. Vždycky si musím zpívat s ním, někdy si je pustím i sama při vaření.
Ale souvisí s tím teda přiznání - já si dodnes myslela, že se v tý písničce zpívá "Na konci ulice stál dvůr našich lások." ![]()
Už holt nejsem úplně československá generace ![]()
Aranel Kde je dvůr, tam bývá i múr!
Myslím, že by se Miro nezlobil.
U nás doma se hrozně zabydlela jedna Žbirkova hláška jednou v televizi. Pozvali ho do nejakyho pořadu a jak se vítali, moderátor i druhý host byli taky dost malí vzrůstem. A Žbirka to komentoval tou svou úplně boží intonací:
"naposledy sa mi stalo v Japonsku vo výťahu. Aj teraz som tuším najvyšší"
My jsme všichni prcci, takže když jsme se potkali s někým stejně mrňavým, často jsme se se ségrou neudržely a musely to použít ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.