Lama_z_Lana To je fakt strašný, držte se!!
Stěžovací vlákno
Lama_z_Lana to je šílené... to musí být hrozný zážitek...
711990 taky hrozné...
Lama_z_Lana drž se! a co on udělal pak? utekl? snad ho policajti chytí, to úplně nevypadá na to, že by měl pán volně chodit po ulicích, byť navštěvuje neurologii![]()
711990 no to je taky hnusny!!
Policajti ted potvrdili, ze je to nejaky neleceny alkoholik co utekl z neurologie
Lama_z_Lana nechapu jak jim muze utect takovej pacient:(
711990 Velice jednoduše právě, viz ty detence co jsem zmiňovala...kdo ho má zadržet, sestry?
711990 Neurologie není uzavřené psychiatrické oddělení. Tam, kam jsem chodila na návštěvy, se jednoduše dojelo na patro výtahem nebo vyšlo po schodech, nikde jsem se nemusela hlásit, pokoje nebyly nijak uzavřené. Oblečení měli pacienti ve skříni na pokoji. Pokud by člověk vystihl moment, že není na chodbě personál, je to otázky minuty.
Oba zážitky jsou teda hrozné.
Mutziputzi to byl spis takovej povzdech, taky si nedokazu predstavit jak se s nim sestry perou:)
Lama_z_Lana omg, hlavne jestli jste opet v poradku!
Co jak utekl, ale kde vzal tu lopatu
?
To je děsivý!
Snad tu paní nevzal moc...
Tak nejde o nějakej útěk přece. Pokud nemá léčení nařízený soudně (a to by byl asi jinde než na běžným oddělení), může se pacient kdykoliv sebrat a jít. Podepíše revers - v lepším případě, když se s tím bude chtít obtěžovat - a nazdar.
Vtipálku!
barbucha dyk pisu ze to byla takova recnicka....
Fuj, to je otřesný, dost děsivé zážitky. Jak léčíte šok?
razorblade Já jsem totéž řešila minulý rok (a teď předpokládám, že po přečtení této informace, se tomu opět nevyhnu
). Zdrojem byly vločky ze zdravé výživy. Vše jsem vyházela, vymyla, použila jsem prachsprostou chemii a na závěr rozvěsila mololapky - to byla úrodička. Držím palce.
whiskas mololapky ma moje matka a ma je furt plny. Ja mam pocit, ze na ne laka moly z celyho siryho okoli :D
razorblade Tak ale funguje to, jen na špatném místě, asi příliš široký záběr
.
razorblade To mám za to, že jsem nemlčela (proč jsem do tohoto vlákna lezla
). Přijela jsem po pár dnech domů a hádej co? Jsou tady
.
takže když sem napíšu, že se mi den před svatbou (naštěstí nikoli mojí) udělal na bradě brutální obří vřed, tak do týdne to máte všecky? ![]()
budu tam zítra vypadat jak úplný debil ![]()
Jiná Realita Ne, jenom ty, co jdou druhej den na svatbu (ideálně vlastní) ![]()
Ale jinak lituju a potlapkávám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje