Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
35027 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 18:52

Evaeva i v Praze? Ale aspon doma budu moct koukat na sykorky na krmitku, tady nemam kam sypat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 18:55

Kokoska no i v Praze, ale počítám, že spadne šest vloček a za půl hodiny bude po sněhu.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 18:58

Kokoska myslim ze som na tom podobne. Ale hecnem sa cez vikend a hadam sa to zlomi. 

Offline Karja
44752 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 18:58

Kokoska Ja to mám stejně, ale podle mě je to tím covidakem. 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 18:58

Kokoska ja ti rozumim, teoreticky mame tak tyden pred vanoci odjet do pryc a vratit se az v lednu, takze vanoce udelame holkam nejak predem, jenze s tim mi zase nepasujou adventni kalendare a tak...a tak nejak vubec. 

Offline Kokoska
35027 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 19:03

Janulik03 Je to letos jiny, no.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 19:22
Reakce na Evaeva:

barbucha doufám, že dneska už to takhle moc nefunguje. Mně by teda takový model hodně nevyhovoval.

​Ale tak to víš že ne... já jen že jsem byla zvyklá z domova na příliš se nevyskytujícího otce a ani v mých manželstvích by mě ve snu nenapadlo požadovat neustálou přítomnost apod., to je vše.

Ježiš jednou jsem s tím narazila... když přišlo č. 2 se kdysi ptát jestli by mohlo na víkend odjet (patrně na nějakou chlastačku ). Já myslela že si ze mě dělá legraci, tak jsem jen briskně vyštěkla že nemohlo... a von fakt zůstal doma Jako dospělej chlap... no, poučila jsem se pro příště, legrace stranou! 

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 19:28

barbucha Karja ja vam rozumim, když jsme dělali oba normálně, tak jsme se večer potkali tak max 10 dní v měsíci a z toho 5 dní někde pryc. to bylo tak akorát 

Když byly děti malý dobře, to byly ty noční fajn, že on hlidal během dne a já vysmahla, ale teď jsme si s covidem fakt museli hodne zvykat. Teď když muz vypadne na víkend, uděláme si to s holkami sami hezky a je to fajn. 

Jako víkendy s tatínkem jsou super, ale je potřeba ho zaměstnat. 

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 19:52

Mame len dve mala som mat 4 dni volno. Dnes som stihla manikuru pedikuru kadernicku. Zajtra sme mali s dcerou vybehnut na nakupy. No nie  uz musim do prace  baby maju chore deti. Fakt ma praca bavi ale toto mi vadi trochu. Nenecham ich v stychu, ale je to blbe, no. Viem ake to je nemam komu strcit dieta , ale ked sa to toci stale dookola lebo vyrastene deti mame len dve tak makame v kuse. 

No nic idem si zapnut budik.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 19:55

Co sa tyka doby kolko travi muz cas doma tak som zvyknuta tiez byt sama doma a muz prec. A ked zostal muz doma a do prace ide len sem tam, tak chvilu trvalo kym sme sa zladili. 

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 19:59

Mně nevadí, když muž není doma... Pokud tam mám stejnou možnost nebýt i já. 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 20:07

Jak jsem od vcera sama s detma doma, tak jsem si za dnesni vylet na rentgen s malou objednala pizzu. A byla fakt hnusna. A PayPal mi uz 2 tydny drzi dost penez, ale neda se s nema spojit a druha strana nema jak potvrdit ze balik dosel. A celkove je dnesek na prd. 

Offline Karja
44752 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 20:13

continuity No tak já myslím, že zaměstnanej je dost, ale samozřejmě jak se tu vyskytuje často, tak ma nějaký ty hlody, viz jak zmiňovala @candance. To a tohle někde je či neni, a proč holky tohle a proč jim neřeknu tohle.........To já jsem ráda, že večer jsme na děti dva nebo i jedu nakoupit sama v klidu, ale jako ten pobyt při HO to fakt není dobrý, není. On mi třeba ráno kecá do toho, jak je velkamala oblečená do školky, prostě mi přebírá kompetence, ale jen jakoby ústně!:-D. 

Offline Karja
44752 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 20:16

dzizisketa Máš recht, mně taky nevadí, když není doma, ale musí pracovat:-D Někde něco:-D. Ty jeho výlety s prutama, když já jsem se tu potácela v celodenním řevu nebyly moc dobry.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 20:17

Karja vždyť to píšu: zaměstnat. Když má ráno čas kecat do oblékání, další den by oblékal sám, očividně by to zvladnul. Neni za trest, to vůbec, jen já bych byla hrozně unavená.

Offline Karja
44752 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 20:17

rasaNori Jeje a to jste jely rentgenovat úraz nějaký starší úraz nebo tě zas potkalo něco jiného noveho?

Offline Karja
44752 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 20:18

continuity Jo zvládnul, ale já nechci aby si brala, to co dává on. Já jsem rozhodovatel:-D. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 20:26

Karja ježiš, tak to by muže v životě nenapadlo mi kecat do oblékání dětí nebo vůbec do mých kompetencí. Já mu do těch jeho taky nekecámMy jsme tu teď zavření už skoro čtrnáct dní a čekala jsem to o dost horší, vlastně je to pohodička. Ten první lockdown byl blbý, jak byly děti ještě hodně malé, ale teď už je to dobré.

barbucha tak to si udělala velkou chybu, být občas večer sama je fajn. Akorát to nemůže být často. 

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 20:40

Evaeva nevím, co je to často, ja tak těch minimálně sedm, spíš deset večeru v měsíci a je to tak akorát. Ani všechno nestihnu, co bych chtěla.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 20:43

continuity pro mě by to teď bylo moc, ale možná je to tím, že jsou děti malé a jsem ráda, že je někdo večer převezme. Ale my jsme s mužem už docela dlouho a jsme zvyklí být hodně spolu.