Pinot Noir jo tak to pak možná jo. Muž se dětem vždycky věnoval hodně.
Stěžovací vlákno
Nám ten model tatínek na HO a já na rodičáku i oba dva na HO moc vyhovoval. Teď jsme byli celý říjen všichni tři nemocní a když neberu v potaz dny s horečkou apod, byl to od letní dovolený nejlepší čas. My jsme spolu moc rádi, úplně nám to vyhovuje, vyjdeme si v klidu ve všem vstříc.
Pro mě byl asi nejnáročnější model já sama s malým miminem doma a muž v práci několikrát týdně až do večera. Jak syn povyrostl, bylo to už mnohem snesitelnejsi, ale s tím miminkem jsem častokrát očima posouvala hodiny.
DruI Jo, my jsme to měli úplně stejně. Doma neustále brečící nespokojené dite, do toho ne o moc starší dítě v období vzdoru. Takže ten než aby ve čtyři vzal druhou směnu jako to obvykle bývalo, tak radši vypadnul někam ven konečně do klidu, a upřímně šla bych taky:-D. Jako my jsme fakt byli na pokraji všeho možného. Ono bylo dobrý, když jsem si tady ty krize denní prošla sama, člověk pak byl vdecnej že nějakej dospelej vůbec odpoledne přijde :-D Teď jak velkamala chodí do školky a malamala se uklidnila, je to lepší, ale určitě to není ideální stav. Jako třeba úplná blbost, ale když malá spí, tak se musí hodně dbát na klid, takže rušivý element navic.
dzizisketa Ty jo, schuzovaci mistnost! To je neco jako domovni klubovna? Delaji tam jeste neco jineho, nez schuze? Treba hraji pinec nebo tak neco....Ja byla ve ctyrech nebo peti SVJ a vzdycky jsme chodili schuzovat do hospody! ![]()
Garfie u nás se v ní nedělá nic jiného, jen schůze výboru a schůze svj. Ale pak tu máme k dispozici ještě různé ty sušárny a mandly, kamarád v jedné vede herní klub.
Stezuju si (a priznavam se), ze letos vubec nemam naladu na Vanoce. Ale fakt ani trochu. Jindy koncem listopadu si obcas pustim pohadku, vytahuju svicky a svetylka... letos nemam chut. Vlastne ani uplne nemam duvod, jen cela atmosfera vcetne pocasi me spis stve nez ladi do nostalgickeho ocekavani.
Jsem na tom úplně stejně, jsem bez nálady, výhled Vánoc mě spíš stresuje ( "zmenežovat" vsechny dárky, cukroví, jídlo, návštěvy, služby v práci ( umocněno covidem). Nejradši bych odjela na týden do lázní (sama).
Fiction pojedem spolu. Navrhuju volny svazek se samostatnymi pokoji, se setkavanim dle momentalni nalady, treba na kafe nebo na sklenicku, na prochazku v zasnezem meste ci lese. Jen nevim, jestli tyden neni malo.
Kokoska Kdyby to šlo, jedu hned. V podobném duchu jsem byla se 2 kamarádkami, ale jen 2 noci, to bylo krátký. No, nechám si o tom zdát
.
Edit: ten samostatný pokoj, to byl balzám ..
Ounz Řekla jsem, že bych ráda dostávala holčičí věci, myslím, že se došlo ke vzájemnému pochopení. Ale ty prvni vteřiny to bylo jasně vidět, jak mu šrotuje...dyk to byli Fiskarsky, Husgarna, jak se jí to může nelibit...![]()
Viatori jeste abys nedostala priste ty veci v ruzovy barve...holcici![]()
Jsem nastvana na partnera. V lednu nastupuju do nove prace. Dala jsem vypoved z korporatu a jdu take do vetsi, ale mnohem mladsi firmy, ktera dela muj obor na spickove urovni. Muj cil je neco se tam naucit a pak se porozhlidnout dal. Budu mit vic penez, ale min dovolene a smlouvu na dva roky.
Partner povazoval ten job v korporatu za vrchol snu, meli jsme hodne dovolene, relativni pohoda, peotoze firma ma prachy tak se nic moc (vyhozeny penizeza nesmyslny projekty) neresilo.
A pravidelne mi pripomina, ze budu litovat, ze jsem tam dala vypoved.
Jako samozrejme jsem si vedoma rizik, ktery s tim prestupem souviseji. A mozna proto me tim vic stve, ze mi to tak pripomina. Ale citim se nepochopena ve svych ambicich a v tom, jak chci travit svuj pracovni cas.
Navic ja mu do jeho pracovnich rozhodnuti nekecam - to mam jako zacit, aby ho trklo, jak je to otravny?
Lilly_Ku to me mrzi:(
Jo a este musim dodat ze jeho kritika ve me fakt rozdmychava pochybnosti, jestli treba uz nejsem stara na takovy experimenty. Ale ku*va je mi 37, tak mam az do duchodu bejt vdecna za jistou praci a drzet krok?
A jeste v horizontu nekolika let planuju aspon pulrocni pauzu, no to jsem zvedava ![]()
Lilly_Ku Řekla bych mu to, co jsi tu napsala. Treba si neuvědomuje, že tě tím štve. A chce tě varovat/uchránit před zklamáním, protože si myslí, že ta rizika sama nevidíš. Je to těžké, když člověk potřebuje podpořit a dostává se mu opak.
711990 dekuju :)
Lilly_Ku Stará určitě nejsi!
Lilly_Ku nejsi stara a hlavne ses dospela a svepravna a ten krok jsi promyslela. Proste kazdy mame ty career goals jiny. Ja bych byla spokojena v korporatu, ale prece to tak nema kazdej. Hlavne ted uz sis vybrala, ted je fakt pozde na kritiku, to ti mel rict driv, pokud ses teda pta na jeho nazor:) jinak at si to necha pro sebe...
Lilly_Ku 37? Najlepsi vek na prehodnotenie prace. Si dobra a ked chces postupit tak kedy by to bolo lepsie? V 50? On mozno ani si neuvedomuje ze ti tym robi starosti . Bude to dobre ![]()
U nás se manželův HO zvrtnul do režimu, který mi moc nevyhovuje. Hodně se stará o rodiče, což je v pořádku, ale až tak, že tchýně si ho zavolá kdykoliv, nebo je venku a když je doma, tak pracuje. O víkendu, o dovolené, v podstatě pořád. Takže společného času strávíme paradoxně minimum.
Lilly_Ku Souhlasím, že je to nejlepší věk na změnu. Mně už se po 40 a s dvěma relativně malými dětmi nechtělo. Jako zkušená jsem si obvykle vyžrala tu nejhorší práci, postup žádný, peníze střídmé.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí