Něco z toho, co některé zažily, jsem řešila i já. Všem co maji problémy přeju jen to nejlepsi do budoucna a posílám ![]()
Stěžovací vlákno
To je tak smutné čtení. A jste dobré, že jste se svěřily, ať už tady, nebo jinde, vím jak je to těžké.
Objímám vás všechny i některé vaše blízké. ![]()
Teda, tady se opravdu posledních pár stran četlo těžce...soucítím moc
Tady je tolik těžkých osudů...
![]()
![]()
![]()
Zažívám si docela turbulentní období s jednou celkem zásadní vztahovou prohrou (všemožné dlouhodobé komplikace, rozchod, po roce návrat, pak zase rozchod), ale už ani neceknu.
A podotýkám, že kdybych neměla záchrannou sít v podobě řady dobrých duší na telefonu i naživo (mnohdy s příslušným vzděláním), tak mě to semlelo tisíckrát hůř. Sama bych si s tím neporadila v žádném případě. Ta podpora je prostě důležitá moc. Předpokládám, že bych skončila v nějaké psych. péči, i takhle to bylo poměrně na hraně.
Takhle si mi daří tu hlavu přenastavit a světlo na konci tunelu jsem snad našla...! (zatím s občasnými výkyvy).
Ellen mne tady taky casto pomuze se zeptat a postezovat, protoze je tu siroky nahled nazoru
Candance Tahle šíře názorů a otevřenost fóra je moc důležitá - zažívám teď rozklad jedné party, kde to během více než deseti let přešlo z online do živého světa a zase zpátky, v podobě uzavřené skupiny... kde zbylo míň než deset lidí a převážil jeden světonázor. Je to bolestivé umírání.
To také velmi oceňuji, a kdybych potřebovala různé pohledy, neváhám fórum využít.
V tomto případě však byla situace od určitého okamžiku jasná (nekompatibilita - o detailech raději pomlčím, duševní nemoci, charakterové vady), nezbývalo než ji přijmout a vyrovnat se s chybným rozhodnutím v minulosti a růžovými brýlemi. To bylo vlastně nejtěžší. Tenhle boj za člověka nikdo nevybojuje...
Ellen udělat ten definitivní řez je nejtěžší, zvlášť když jde o dlouhodobý vztah.
Neudělala jsem ho já, protože já bojuji i prohrané bitvy. ![]()
Ale zpětně jsem ráda, protože by mě to asi fakt zabilo.
Spíš se musím zatvrdit do budoucna, kdyby náhodou byly z té druhé strany (zase) ještě nějaké snahy...
Edit: Ten jasný řez je teď v mé hlavě.
Ellen chápu. No je to těžká situace, je dobře, že se máš na koho obrátit.
Ellen já ti tak rozumím... a potřebovala bych taky říznout. jednu sobě asi:-)
viktorka_od splavu jednu sobe:-D No tady občas platí, škoda rány co padne vedle:-D
Najviac mi chyba moj babinec s ktorymi sastrtavame 20 rokov a raz za rok dame spolocnu babsku dovolenku. Toto nam covid prekazil a jedna z nas navyse prekonava zhubne ochorenie. Bez nasej fyzickej podpory. Druha ovdovela a tretia saprestahovala. Online je to uplne ine. Takze ked sa pripojime je tam vela odmlk, usmevov a potom plac ![]()
to nie je to co sme mysleli ze budeme na nasich stretnutiach riesit.
Musi sa to zmenit
ionicera moc s tebou citim
. V době, kdy mi mé okolí nejvíc závidělo můj život jsem měla v duši peklo. Doslova. Je zbytečný to vysvětlovat někomu, kdo to nezažil. Nemoc duše je mnohonásobně horší, než cokoli fyzického. Vím to, zažila jsem oboje. Bohužel mám k tomu genetickou dispozici z otcovy strany. Měla jsem velké štěstí na lékařku. A potom taky, když už jsem měla všechno připravený a zařízený, tak jsem si vzpomněla na mámu a to mě zastavilo. Je hrozný, že ani myšlenka na děti a muže nepomohla, ale máma mě zastavila. Nepomůže láska, prachy, kariera. A málo kdo se z toho dokáže vyhrabat. Dvakrát jsem to smazala, ale nakonec to sem dám.
crazydaisy
A člověk si to ani nedokáže představit. Na tobě třeba vidím, jak žiješ těmi vnoučaty, člověk by minutu neváhal nad úvahou o šťastném zivote, jak píšeš, ani blízký nepozná, co se děje. Ať je už jen dobře!
crazydaisy uf ![]()
crazydaisy
Dobře, že jsi to sem dala. Můj příběh je obdobný tomu tvému. Genetickou predispozici jsem zdědila z máminy strany. A bohužel to zdědil i syn, chodí k psychiatrovi, k psychologovi, hodně s ním o tom mluvím, ale mám o něj strach, strašný strach ...................
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí