Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. května 2022 13:21

Dalia Mulen Ono taky záleží jakým tónem to řekla, takhle napsané to zní hrozně. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. května 2022 13:29

Zuzuli Pred lety na skole se mi taky podaril preslap, ale nechtene. Po jedne zkousce jsme hromadne sli nekam slavit pozdnim obedem a ja se dala do reci s jednou spoluzackou. Byla z jine skupiny a znaly jsme se spis povrchneji. A mela strasne pekne mikado, tak jsem ji ho pochvalila, ze ji hrozne slusi a jak uplne prokoukla. A z ni najednou vyletelo, ze je to paruka. Ze uz ma nastesti po chemoterapii a operaci a ze to chtela udelat tak, aby to vsichni od zacatku nevedeli. Ale ze ted uz dobre, tak to rekla

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 27. května 2022 14:15

Na fakulte byla sekretarka, hrozna baba, ktery se bali uplne vsichni. Kamaradka mela kvuli lecbe rakoviny individual a sla si k ni domluvit termin zkousky. Ta baba ji privitala slovy Aaaa, dalsi simulant s individualem, vam je jako co? Kamaradka s satkem na hlave a s vypadanym obocim a rasami ji jen suse odpovedela Mam rakovinu, zrovna chodim na chemoterapii, vyhlidky zatim nic moc, ale chci tuhle skolu zkusit dodelat, takze kdy mam prijit na zkousku. Nekteri lidi si fakt do pusy nevidi.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 27. května 2022 14:49

Vari Mne se teda "jen" parkrat stalo, ze stari lidi meli par poznamek, jak uz se tu islamisti roztahujou. 

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 27. května 2022 15:05

Jos Jako ale tohle jsi prostě nemohla vědět, a nakonec i paruky můžou být hezčí a míň hezký.

Offline olte
753 příspěvků moje polička 27. května 2022 15:11
Reakce na Evaeva:

Zuzuli já si myslím stejně jako karja, že jí to hned nedošlo, co říká. Prostě společenská neobratnost.

​myslím si to samé, určitě byla hodně zaskočená

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 27. května 2022 15:33

Kan Nějak si neumím představit, že by to ta paní řekla s úmyslem ublížit. Tomu nevěřím.

Před hodně lety se mi "povedl" taky jeden trapas, kdy jsem řekla něco, čím jsem se druhé osoby zřejmě nemálo dotkla. Z mé strany to ale nebylo myšleno zle. Prostě, jak už zde padlo, byla to společenská neobratnost. A jsem kvůli tomu horší člověk než ona? Jsem navždy blbá? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. května 2022 15:37

Dalia takové věci se prostě dějí, člověk to vždycky neodhadne, to mluvím z vlastní zkušenosti. něco jiného je ten případ od Vari , to musela být pěkně zapšklá baba.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. května 2022 15:43

Dalia To rozhodně nejsi. Asi to známe všichni. Můj táta si k tomu onko problému udělal kýlu, potkala jsem jeho bývalého kolegu s kterým dělával už za komárů a když se zeptal na tátu, tak jsem mu to řekla, jak na tom je. Na to on řekl: njn, to má P z toho nicnedělání. Večer to popisuju muži a on tak dotčeně, jak to může říct, že je to z nicnedělání, když P dělal i přes důchod, každému se snaží vyhovět. Říkám může, protože ví moc dobře, jakej je táta workoholik. 

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 27. května 2022 15:47

Dalia můžeš z neznalosti něco říct, nechtěně, ale když se ti dostane vysvětlení, tak do toho asi nešlápneš podruhé jako v tom postu od Zuzuli . To už blbost je.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 27. května 2022 16:00
Reakce na Jos:

Zuzuli Pred lety na skole se mi taky podaril preslap, ale nechtene. Po jedne zkousce jsme hromadne sli nekam slavit pozdnim obedem a ja se dala do reci s jednou spoluzackou. Byla z jine skupiny a znaly jsme se spis povrchneji. A mela strasne pekne mikado, tak jsem ji ho pochvalila, ze ji hrozne slusi a jak uplne prokoukla. A z ni najednou vyletelo, ze je to paruka. Ze uz ma nastesti po chemoterapii a operaci a ze to chtela udelat tak, aby to vsichni od zacatku nevedeli. Ale ze ted uz dobre, tak to rekla

​To mi přijde úplně v pohodě, nemohla jsi to tušit. Naopak ke to důkaz toho, že to spolužačka maskovala opravdu dobře, když jsi nepoznala paruku.

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 27. května 2022 17:18

Luna Ja byla tuhle na prochazce s dvojcaty a od nejaky zensky jsem si vyslechla neco o mnozicich se parazitech a ze bych si rozumela s ukrajinskejma cikanama, ze ti taky jen sosaj od statu penize.

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 27. května 2022 18:24
Offline Manuka
657 příspěvků moje polička 27. května 2022 18:46

Vari Když jsem v r86 čekala dvojčata, potřebovala jsem o tom potvrzení kvůli bytu. Ošetřující lékařka mi tehdy řekla: " To se teda máte čím chlubit"

Offline Manuka
657 příspěvků moje polička 27. května 2022 18:47

Vari Když jsem v r86 čekala dvojčata, potřebovala jsem o tom potvrzení kvůli bytu. Ošetřující lékařka mi tehdy řekla: " To se teda máte čím chlubit"

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. května 2022 18:47

Mne sa takyto trapas podaril tento tyzden. Bavila som sa s maminkou jedneho synovho spoluziaka zo skolky. Poznam ju tak zbezne. Sestra mi raz vravela, ze druhe dieta nechcu bo to jedno je moc divoke atd. Tak som sa s tou mamickou bavila o detoch a zadrela som tu debilnu otazku, ktoru sa nikdy nikoho nemas pytat (a vy teda druhe stale nechcete?) No a z vyhybavej odpovede mi bolo jasne, ze chceli ale asi nejde. Som debil, vobec mi nenapadlo, ze sa to za tu dobu mohlo zmenit. Tiez si teraz o mne mysli vselico ale uz to asi nenapravim. 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 27. května 2022 19:20

Vari Tak zrovna na sosání peněz ze státu je výnosnější mít dvě děti za sebou, to je v součtu vyšší rodičovský příspěvek než na jedny dvojčata ;o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. května 2022 20:27

DruI když už tak trojčata, že jo? To máš nárok na nějakou tu výpomoc do domácnosti

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 27. května 2022 20:35

Evaeva No ale zase ten rodičák je myslím na trojčata stejně vysokej jako na dvojčata. A ty děti jsou tři najednou! Mají nad rodiči jednoznačnou přesilu! ;)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. května 2022 20:52

DruI no to je fakt s tím rodičákem! :)