Dalia Mulen Ono taky záleží jakým tónem to řekla, takhle napsané to zní hrozně.
Stěžovací vlákno
Zuzuli Pred lety na skole se mi taky podaril preslap, ale nechtene. Po jedne zkousce jsme hromadne sli nekam slavit pozdnim obedem a ja se dala do reci s jednou spoluzackou. Byla z jine skupiny a znaly jsme se spis povrchneji. A mela strasne pekne mikado, tak jsem ji ho pochvalila, ze ji hrozne slusi a jak uplne prokoukla. A z ni najednou vyletelo, ze je to paruka. Ze uz ma nastesti po chemoterapii a operaci a ze to chtela udelat tak, aby to vsichni od zacatku nevedeli. Ale ze ted uz dobre, tak to rekla
Na fakulte byla sekretarka, hrozna baba, ktery se bali uplne vsichni. Kamaradka mela kvuli lecbe rakoviny individual a sla si k ni domluvit termin zkousky. Ta baba ji privitala slovy Aaaa, dalsi simulant s individualem, vam je jako co? Kamaradka s satkem na hlave a s vypadanym obocim a rasami ji jen suse odpovedela Mam rakovinu, zrovna chodim na chemoterapii, vyhlidky zatim nic moc, ale chci tuhle skolu zkusit dodelat, takze kdy mam prijit na zkousku. Nekteri lidi si fakt do pusy nevidi. ![]()
Vari Mne se teda "jen" parkrat stalo, ze stari lidi meli par poznamek, jak uz se tu islamisti roztahujou.
Jos Jako ale tohle jsi prostě nemohla vědět, a nakonec i paruky můžou být hezčí a míň hezký.
Zuzuli já si myslím stejně jako karja, že jí to hned nedošlo, co říká. Prostě společenská neobratnost.
myslím si to samé, určitě byla hodně zaskočená
Kan Nějak si neumím představit, že by to ta paní řekla s úmyslem ublížit. Tomu nevěřím.
Před hodně lety se mi "povedl" taky jeden trapas, kdy jsem řekla něco, čím jsem se druhé osoby zřejmě nemálo dotkla. Z mé strany to ale nebylo myšleno zle. Prostě, jak už zde padlo, byla to společenská neobratnost. A jsem kvůli tomu horší člověk než ona? Jsem navždy blbá?
Dalia To rozhodně nejsi. Asi to známe všichni. Můj táta si k tomu onko problému udělal kýlu, potkala jsem jeho bývalého kolegu s kterým dělával už za komárů a když se zeptal na tátu, tak jsem mu to řekla, jak na tom je. Na to on řekl: njn, to má P z toho nicnedělání. Večer to popisuju muži a on tak dotčeně, jak to může říct, že je to z nicnedělání, když P dělal i přes důchod, každému se snaží vyhovět. Říkám může, protože ví moc dobře, jakej je táta workoholik.
Zuzuli Pred lety na skole se mi taky podaril preslap, ale nechtene. Po jedne zkousce jsme hromadne sli nekam slavit pozdnim obedem a ja se dala do reci s jednou spoluzackou. Byla z jine skupiny a znaly jsme se spis povrchneji. A mela strasne pekne mikado, tak jsem ji ho pochvalila, ze ji hrozne slusi a jak uplne prokoukla. A z ni najednou vyletelo, ze je to paruka. Ze uz ma nastesti po chemoterapii a operaci a ze to chtela udelat tak, aby to vsichni od zacatku nevedeli. Ale ze ted uz dobre, tak to rekla
To mi přijde úplně v pohodě, nemohla jsi to tušit. Naopak ke to důkaz toho, že to spolužačka maskovala opravdu dobře, když jsi nepoznala paruku.
Luna Ja byla tuhle na prochazce s dvojcaty a od nejaky zensky jsem si vyslechla neco o mnozicich se parazitech a ze bych si rozumela s ukrajinskejma cikanama, ze ti taky jen sosaj od statu penize.![]()
Vari Když jsem v r86 čekala dvojčata, potřebovala jsem o tom potvrzení kvůli bytu. Ošetřující lékařka mi tehdy řekla: " To se teda máte čím chlubit"![]()
Vari Když jsem v r86 čekala dvojčata, potřebovala jsem o tom potvrzení kvůli bytu. Ošetřující lékařka mi tehdy řekla: " To se teda máte čím chlubit"![]()
Mne sa takyto trapas podaril tento tyzden. Bavila som sa s maminkou jedneho synovho spoluziaka zo skolky. Poznam ju tak zbezne. Sestra mi raz vravela, ze druhe dieta nechcu bo to jedno je moc divoke atd. Tak som sa s tou mamickou bavila o detoch a zadrela som tu debilnu otazku, ktoru sa nikdy nikoho nemas pytat (a vy teda druhe stale nechcete?)
No a z vyhybavej odpovede mi bolo jasne, ze chceli ale asi nejde. Som debil, vobec mi nenapadlo, ze sa to za tu dobu mohlo zmenit. Tiez si teraz o mne mysli vselico ale uz to asi nenapravim.
Vari Tak zrovna na sosání peněz ze státu je výnosnější mít dvě děti za sebou, to je v součtu vyšší rodičovský příspěvek než na jedny dvojčata ;o)
DruI když už tak trojčata, že jo? To máš nárok na nějakou tu výpomoc do domácnosti![]()
Evaeva No ale zase ten rodičák je myslím na trojčata stejně vysokej jako na dvojčata. A ty děti jsou tři najednou! Mají nad rodiči jednoznačnou přesilu! ;)
DruI no to je fakt s tím rodičákem! :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.