Zarinya videla som to rano v spravach a hned som si na vas zmyslela. Hrozná tragédia
Stěžovací vlákno
Gordon Gallup a výzkumníci z Albany zjistili svým bádáním, že nejlépe se usíná po sexu, správně tam teda asi mělo být po dobrém sexu, si myslím, to umrtvuje dokonale. :D
No to objevili Ameriku ![]()
Zarinya To je strašné, teď na to teprve koukám. Jsem ráda, že jste zrovna necestovali. Můj kamarád se kdysi opil a nestihl vlak, který měl nehodu a zemřeli v něm všichni, až na jednu holku. Jiného kamaráda jsme tam bohužel měli.![]()
U chlapů to funguje fakt na 100%. Stěžovala si mi kamarádka, že ten její si jednou nahlas liboval: no teď se mi to bude spát! Syčela mi vztekle do telefonu, že ji snad používá jako Rohypnol! ![]()
barbucha jj, to je klasická situace. Mě se chce spát, chlap celý rozvrkoceny mě ukeca. Na konci si on spokojeně chrni a já jsem čilá.
continuity tak to je přesný popis situace
Asi jsem chlap![]()
viktorka_od splavu já taky ![]()
continuity haha, my ok usmeme oba![]()
Nooo, nechci se v tom nějak rejpat, nebo tak něco, ale DOBREJ sex uspává a pokud je to neuspokojivé, no tak to chce asi další kolo? Neříkala Samantha Jones , že dobrej je od 10 orgasmů vejš?
Tak dneska jsem rozklicovala, co je za vsim tim mym vyhorenim. Mam kamaradku, jednak je stejny typ vizualne, pracuje ve specce a studovala taky umeni, no a dnes povida: Ja mam proste takovej ten syndrom mucednice, nikdy nikoho neodmitnu, vsem se snazim pomoct, nereknu Ne, na vsechny se usmivam, vsechno vsem nachystam a jsem vlastne strasne oblibena, ale uz jsem uplne v prdeli.
A ja na to BLIK! That's me!
A ted nevim, jestli se to da nejak zlomit...Asi nijak zvlast, ale aspon rict: Ne, kuwwa, nenamaluju vam zadara kulisy k divadlu, protoze mam nejnarocnejsi tridu, do toho studuju a mam dve decka a kontroly v nemocnici!
A ne rict...hmmm, no...Achjo, no tak...treba jo.
Luna Jo, jo - na "ne" zapracuj
. Zrovna to učím moji podřízenou. Si musím připravit reakci, až to uplatní na mě
.
Kan Tak to bych byla mrtvá, takže to je asi pravda. Jinak mě teda sex hrozně nakopne, jako každá fyzická činnost nebo nějaká aktivita mentální či fyzická.
Teď si stěžuju na 2x2cm na bradě a beďar to bohužel, fakt bohužel není a mám hroznej knedlík v krku! Jdu se rozbrecet a pak si vykloktam.
Karja Lituji. No a tu Alpu s hřebíčkem už máš?
Luna Ale tohle prozření a pochopení se je strašně důležitej krok! ![]()
Luna hele můžu ti poskytnout školení..já jsem na opačném konci spektra, já jako první reakci vykřiknu "no to v žádném případě nepůjde!" oni mě pak ukecávají, pak se uvolím, že zkusím něco vymyslet, za pár dní neco dodám, co uznám za vhodné..a všichni jsou šťastní. A jako bonus za mnou chodí, až když opravdu musí a neotravují s blbostma ![]()
Kan No samozřejmě jeste nemám, ale dám si asi vodu s tea tree, to je asi jediný co teď doma máme. Na ten humus zvenku naštěstí mám, ale stejně to bude zítra teda stát za to!
Luna mne s timhle pomaha terapie, hlavne prichazim na to, kdy a proc to zacalo. Konecne s tim muzu neco delat. Jde mi to teda pomalu, ale snazim se :))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje