Tabea aj to vino mi doslo, ale pri takychto jobovkacb ani nemam chut si naliat ![]()
Stěžovací vlákno
DrowRanger přeju, ať se všichni rychle zdrcháte, včetně sousedů s pejskem, a dovolená proběhne bez stresu.
DrowRanger Hrůza. Ale to kolo jste mohli mít nedotažene, věřím tomu, že to by snad nikdo neudělal.
DrowRanger to je hrozné, všechno
. Přeju hezkou dovolenou, ať je všechno zlé zapomenuto a hlavně ty si trochu odpočineš.
Karja my sme na tom aute chodili, minuly vikend na nom sli nasi s malym na vylet a bolo uplne v poriadku. Cez oracovny ttzden stalo, nechodilo sa na nom a dnes toto...ale tiez radsej verim v unavu materialu nie v zlomyselnost ludi (mame na nom znacku z ineho mesta, byvame pod univerzitou a ludi dost rozculuje, ze tu parkuju studenti...).
Tabea Pinot Noir dakujeme, hadam sme si vsetky jobovky vychytali teraz :).
Luna Ja byla tuhle na prochazce s dvojcaty a od nejaky zensky jsem si vyslechla neco o mnozicich se parazitech a ze bych si rozumela s ukrajinskejma cikanama, ze ti taky jen sosaj od statu penize.
tvl!
Jak se na tohle má reagovat? Paní, tak já jedno utratím!?![]()
DrowRanger To je děsivé. Tak snad už jste si všechno vybrali a bude už pohoda.
DrowRanger No tak to je něco!
Ale snad už sis opravdu všechno vybrala!
DrowRanger hrôza, strašné ![]()
Luna Ja byla tuhle na prochazce s dvojcaty a od nejaky zensky jsem si vyslechla neco o mnozicich se parazitech a ze bych si rozumela s ukrajinskejma cikanama, ze ti taky jen sosaj od statu penize.
To už jsou podle mě nějak retardovaní lidi. Jsem zažila v tramvaji bábu, která měla blbý kecy na paní s kočárkem. Krom prizivnice na státu dostala chudák paní otázku, jestli vůbec ví, s kým to má ![]()
Segra mívala na autě docelq velkou nálepku Bydlím v ... , když se odstěhovala z Prahy a jezdila v onom nejmenovanem městě autem s pražskou značkou ![]()
Vari Já úplně nevim, jaká byla ta chytrá pani generace, ale co jsem pochopila, v určitou dobu bylo celkem "normální" (v určitých bublinach) dávat dvojčata proste pryč
, pardon my french. Ne ze bych ji tím omlouvala, to jen proste ... tak.
Vari Klidně mohla být i duševně nemocná.
MP Meri fakt jo? To je teda drsný.
MP Meri Cca 50. Na prvni pohled nevypadala nijak zakerne, slusne oblecena, upravena. Jen asi totalne vyhrabana...
Mohučanka Brno? ![]()
MP Meri o tom jsem teda nikdy neslysela.
Kokoska Já bohužel jo, celkem nedávno od osoby blízké ... že dvojčata dala pryč, že dvě nechtěla a "počkala" si na jedno. Mám pocit, ze jsem k to u i něco četla, že u vicecetneho těhotenství matky častěji volí interupci, ale nemuzu k tomu teď nic dohledat, tak raději bez záruky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.