Karja jezis uplne popisujes myho brachu. Jeho zena je uplne posedla a kdyz byl jejich malej mimino, museli i vnnoci vstavat oba zaroven, prebalovali oba zaroven....a je to tak doted.
Stěžovací vlákno
711990 No, jako ano, ale on to tam hodně iniciuje ten muž.
711990 Moje deti se nechtely kojit, takze jsem jim musela odstrikavat. Myslis, ze by ho taky nutila sedet vedle ni ve tri rano na gauci a poslouchat zvuk odsavacky? :-D Nebo by ho nechala aspon trochu vyspat?
711990
vždyť to je hrozně neefektivní. To ho radši budu nutit, ať přebaluje a vstává ob jedno kompletně on
co.z.toho.ta.dotycna.ma?!
Vari možná to není tak blbý nápad. Já u kojení vždycky usnula, takže někdo, kdo by dítě poté odebral, přebalil a vrátil do postýlky, by se vlastně hodil ![]()
Vari možná to není tak blbý nápad. Já u kojení vždycky usnula, takže někdo, kdo by dítě poté odebral, přebalil a vrátil do postýlky, by se vlastně hodil
Já byla po 1. porodu úplně zničená. Z nevyspání a anémie jsem nemohla usnout. U kojení jsem zívala a cítila, že na mě jde spaní. Tak jsme s mužem učinili několik pokusů, jak píšeš. Přišel, odebral.... A ono to nefungovalo, neusnula jsem stejně
. Hrozná sviňárna to byla. Ale manžel zlatej.
Evaeva Nás sambo budil obě dvě. Dcera byla hrozně spavá ty první týdny, usínala neustále u jídla a nepřibírala, takže nás dost často v ty noční hodiny budil obě dvě, když jsme u toho kojení usnuly:-D
711990 ježiš to jsou ti jedni naši známí! Oba "kojili" a přebalovali. Smáli jsme se tomu, dokud jsme nezjistili, že opravdu chodí kojit ve dvojici - ona kojí a on dítě hladí po hlavičce nebo po zadečku
No, holčičce bude rok a půl a do teď se neobejde jídlo nebo pití bez asistence obou rodičů. Aspoň teda kdykoliv s nima někde jsme. Jeden třeba drží hrneček s pitím a druhý sleduje jak polyká a kdy má dost. Do kočárku jí poutají oba součastně, mikinu oblékají oba, knížku jeden drží a druhý ukazuje co v ní je... Pro mě je to taky mrhání silama toho druhého.
My s mužem jsme pro ně exoti - minule jsme nechali malou, ať si pití sama najde a musela si přistavit židličku, aby na něj dosáhla. Zvládla to ani nemrkla, ale pro ně jsme stoprocentně hrozní rodiče a vůbec o ní nepečujeme!
dynda to je blbý, když nemůžeš usnout. S tím já nikdy problém neměla, já celé to noční kolečko absolvovala pokaždé v takovém polospánku. Spánek je moje superschopnost![]()
MPLee to je jak u nás:) Myslím to druhé.
Karja jezis uplne popisujes myho brachu. Jeho zena je uplne posedla a kdyz byl jejich malej mimino, museli i vnnoci vstavat oba zaroven, prebalovali oba zaroven....a je to tak doted.
Obaja by sme boli mŕtvi
...
....ja som to vždy toto "obaja" brala, že na striedačku, u nás to tak teda bolo, fakt sme išli pol na pol, raz som vstala ja, raz muž - ono aj to priloženie na kojenie, ak sa pri tom človek nemusí prbrať úplne je pomoc, ale že obaja naraz tak tam zmysel nechápem....veď človek ide aj tak nadoraz, tak prečo si to zdvojnásobovať?
slniecko to mala aj kamoska pri druhom dieťati, mali ich kratko po sebe, nevyspatie level milion a ked sa vykaslala na kojenie tak aby sa kazdy aspon trocha vyspal, v noci sa pri zarabani mlieka s muzom striedali.
Mne teda sambo pomahal nadstandardne, skoro to tu bude zniet ako ze sme všetko museli robit spolu :))) Ale starsi po jedle nikdy nespal kvoli refluxu a este bol neprospievajuci, tak som nakojila, sambo ho zobral do zvislej polohy, kym ja som odsavala a potom dokrmila. Pri mladsom to bez refluxu slo samo ale ked som ho po pol roku odstavila, musel sambo zarabat mlieko kym ja som ho tisila. On bol naopak hrozny žrut a ked nedostal mlieko hned, vrieskal na cely panelak
. Preto aj nocne odstavenie trvalo dva roky, to sa nedalo pocuvat, uz som planovala ako sa na tyzden zavriem na chatu do lesa aby tym vreskotom nebudil susedov :)) nastastie to vyriesila jedna mierna choroba, cez ktoru odmietal pit.
ja mám muže strašně tvrdyho space a potřebuje to naspat v kuse, jakmile je nevyspalej, klesá mu iq asi tak o 100 bodu a bejva dost mimo a na zabiti, trochu se probírá až během dopoledne. Takže jsem už dopředu věděla, ze ta noční pomoc bude nulová a byla jaem s tím smirena. Jeho často ani to brecici mimino vůbec nevzbudilo. Jako kolikrat to byly dobrý wtf momenty, když jsem u snídaně rekla, ze jsem úplně mrtvá, on vyvalil oči a zeptal se A z čeho??!!!
ale nestezuju si, já jsem celozivotne mizernej spac a ty dlouhý úseky už leta nespim, ani když muzu
Potrefenáhusa To je jako bys popisovala nás. Měli jsme postýlku hned vedle naší postele, přiraženou, často stačilo malé prostrčit ruku a pohladit ji. Jednou se muž nabídl, že bude spát na její straně, abych si odpočinula. Tak malá se začala mrvit, já okamžitě vzhůru, muž spí...když začala pofňukávat, lehce jsem ho dloubla, nic. Pak kopla, nic, nakonec jsem ho celou noc přelézala (postel byla přiražená ke zdi), pokaždé když dítě začalo plakat. Ráno jsem byla asi tak stonásobně víc utahaná a vzpruzlá a muž prý "ta byla dnes hodná, asi poznala, že mám službu a spinkala celou noc!", lopatový komando už stálo za dveřmi!!!
Vari pche, nejen koukat, bracha musel stopovat! Protoze dite prece smi pit jen 10 minut z jednoho a 10 z druhyho prsa. Jednou u nas byli a zapomnel stopovat a byla scena.
Jinak to je presne jak popisuje MPLee , neskutecne neefektivni. I mikinu oblikaj oba, kdyz jde dite curat na zachod, taky s nim jdou oba![]()
ja mám muže strašně tvrdyho space a potřebuje to naspat v kuse, jakmile je nevyspalej, klesá mu iq asi tak o 100 bodu a bejva dost mimo a na zabiti, trochu se probírá až během dopoledne.
no a teď si vem, že toto jsem já. Navíc, když jsem nevyspala trpim šílenou nespavosti. Můj muž by snad byl i kojil, abych se vyspala.
Evaeva spánek jako superschopnost náhodou není vůbec špatný. Ma to můj muž, až teď, rok dva zpět, se to nějak zhoršilo. A i tak naspi teď na dovolené zhruba 2x tolik hodin jež já. ![]()
711990 Jezis, uplne to vidim, sedim polonaha na gauci, do ticha se ozyva jen vrm, vrm a sambo vedle me sedi a stopuje 30 minut odsavani, prestoze se odsavacka vypne sama. :-D
No nic, prestoze se sambo staral a stara rekla bych nadstandardne, v noci jsem se ho snazila nechat vyspat, nechtela jsem, at usne nekde za volantem a zabije se, ze sirotciho duchodu bych hypoteku nezaplatila.
Vari
mozna by moh hlasit intervaly nebo mnozstvi odsatyho mlika![]()
Ja se tesim, az budou vodit dite do skolky oba najednou, ackoliv skolka je kus autem a kazdej bude jezdit do prace svym autem![]()
711990 a jak to dělají na těch záchodech? Jdou na dámy nebo pány? ![]()
Potrefenáhusa no nám při nevyspání klesá IQ oběma. Ale děti byly naštěstí spolupracující a moc blbých nocí jsme nezažili. Během dopoledne se probouzím úplně běžně:) Teď má muž chůvičku na své straně postele a já kolikrát ani nevím, že něco chtěli:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.