711990 no to je pravda, doufám, že tyto věci pro mě budou moji muži dělat.
Stěžovací vlákno
711990 To je hrozně smutnej vývoj. Ještě si dokážu představit, že je prostě taková a partnerovi to vyhovuje.
711990 hm, to je teda zvláštní vývoj. Jsem zvědavá, jak dlouho jí to vydrží.
Pinot Noir no tak vidis:D
Len jj souhlasim. Jeste teda mam podezrebi na nejakou psychickou poruchu, ale.treba je proste jenom krava![]()
Len to ne, svagrova naopak lpi na tom, ze plati muz, ze nejdriv ma bejt svatba, byt a pak dite...atd
Jé, to já jsem tak měla taky. Protože to do mě rvali doma horem spodem. Já jsem byla pod tak brutálním tlakem, že bych měla něco jinak, než má být...Zrovna JA, která je totálně free z podstaty.
Třeba přednáška, proč u nás přespává nějakej cizí (byli jsme spolu 3 roky) kluk, když nejsme manželé a to že by teda nešlo!![]()
Luna omg to je desivy!
711990 Je, že?![]()
No to zrovna ale byl ten nejvíc soft příklad ze seznamu všeho, co jsem nesměla.
Luna jo, to si budu pamatovat nafurt, ze se tvoje mama boji, aby na tebe treba nespad balkon:D
711990 No jasně, to se řeší dodnes. A taky nás sledovala na rozlučce s 9. třídou. Schovaná v lese, kdyby si radši doma něco nalila a užila si klid...
711990 no bude to asi nějaká přehnaná potřeba vše ovládat. Nějaká diagnóza se najde na všechno:) A synovec jde teď do školky?
Garfie jo, to chápu. Za sebe bych řekla, že kluk na dámských je lepší než holka na pánských (od určitého věku) přecejen na dámských jsou akorát kabinky. Ovšem šalamounské řešení jsou invalidi
nebo to křoví teda v případě kluka.
Šalamounský řešení jsou společný záchody! Možná i kvůli tomu se leckde zřizujou...
Zeť chodil zkraje se zřítelnicí zásadně na dámský
a kupodivu ho ani jednou nezatkli ![]()
To bylo myslím v nejake knize od Fulghuma. Otec s malou dcerou na letišti. Odmítla jít na pánské WC. Slíbil ji kde co, včetně obligaci spojených států.
Evaeva Jj presne! Nastupuje od zari, kupodivu v Pardubicich nejsou skolky asi tak plny, vzali ho bez problemu, i kdyz je az rijnovej
Tak to jsem v haji, mam kluka a holku. Budu doufat, ze se brzo rozsiri zachody pro treti pohlavi, pac at pujdu kamkoli, evidentne to bude blbe. :-D o satnach v bazenu ani nemluvim. :-D
711990 tak to jsem zvědavá,jak to bude matka zvládat;)
Vari no na dámských záchodech nic vidět není:)
Evaeva to ja taky:D ale zrovna tohle si predstavuje strasne ruzove, tak snad se ji to splni:D
V Kodani som videla ísť matku so synom na dámske wc a otca s dcérou na pánske, bola to rodina.
To bylo myslím v nejake knize od Fulghuma. Otec s malou dcerou na letišti. Odmítla jít na pánské WC. Slíbil ji kde co, včetně obligaci spojených států.
Hej a zmeškali lietadlo, to bola dobrá historka
.
Inak, my sme takto boli na lyžovačke so švagrovcami, synovec išiel na záchod v spoločných priestoroch na pomerne malej a uzatvorenej chate sám a keď dlhšie nechodil, tak sme sa trochu zľakli, niekto išiel kuknúť, čo tam tak dlho robí, v podstate nás napadlo len, či mu neprišlo zle a tam ho obťažoval pedofil. Podľa reakcie personálu to nebolo prvýkrát, čo sa tam také niečo stalo
.
Tak potom som mala fakt dlho paniku, keď som mala niekde nechať syna ísť samého, či už na kupku do spŕch, alebo niekam na verejné vécko.
No nic, prestoze se sambo staral a stara rekla bych nadstandardne, v noci jsem se ho snazila nechat vyspat, nechtela jsem, at usne nekde za volantem a zabije se, ze sirotciho duchodu bych hypoteku nezaplatila.
to sa stalo aj môjmu manželovi, že zaspal za volantom, našťastie až po zaparkovaní, budili ho kolegovia na firemnom parkovisku. No ale ja som so štvormesačnou spadla od vyčerpania tak, že sme potom lietali po rentgenoch, či nemá niečo s lebkou, doslova ma nohy neudržali a keď mala cca rok, tak som sama skončila z vyčerpania na infúziách, takže to sme sedeli a zvažovali priority, čo kedy a ako. Či nechať prizabiť jeho, mňa, alebo dieťa
.
Ale uznávam, že u nás to bol extrém a aj preto máme väčší vekový rozdiel medzi deťmi, že by to fyzicky nešlo.
Inak ja chápem, že si to v rôznych rodinách rozdeli a rôzne, konieckoncov každý sme iný a každému to funguje najlepšie iným spôsobom, ja som len absolútne nepochopila to úplne zbytočné plytvanie silami.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.