Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 06:34
Reakce na dynda:

​To zní jako super dovolená

Evaeva ja je taky nesnasim a ty spreje!! vytvori z normalniho puchu bojovy plyn

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2022 07:21

Garfie já je taky nepoužívám, ani máma, my jsme takový pokrokový:) 

viktorka_od splavu ale předpokládám, že se jich nebojíš

Offline Pinot Noir
29888 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 07:36

U těchto zbytečných záchodových chemikálií bych byla pro zákaz výroby. 

Ale ta ramínka na dovolené mi směšná nepřipadají. Jsme teď v penzionu, máme ho pronajatý celý, je nás tu deset a ramínko tu není ani jedno. . I ten věšák na dveře by se užil. Ale zase je to snad první penzion, kde mají vývrtku a hezké sklo na víno. Pan majitel ovšem říkal, že těch otvíráků už do penzionu dal tak padesát, že je lidi hrozně kradou.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 07:53

Mermaid 

To bych asi radši jezdila jinam... Takových hezkých míst je na světě.

Ale vážně,  já tohle neznám. To je třeba Egypt? Jak tyhle "onemocnění" probíhaj? Je to jako třeba dva, tři dny průjem, to si odkroutíš a pak dobry? 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 16. srpna 2022 08:23

dynda Egypt, Kapverdy, Dominikana, Kuba, Tunisko...jak říkám, všude kromě Evropy (v mém případě). Zase si nepředstavuj, že člověk sedí na WC od rána do večera, u nás to bývá tak, že prostě musíme použít toaletu častěji než jsme zvyklí doma, ale nic dramatického, normálně si tam vsechno užíváme, jezdime na vylety a tak. Já v tom žádný problém nevidím, jen mám ráda voňavý záchod, proto si ty prostředky vozím 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2022 08:29

Pinot Noir já se naopak poslední dobou setkávám s velkým množstvím ramínek. Akorát že ty já vůbec neužiju, potřebuju hodně poliček:) Ale ramínka jsou placatá, ty bych klidně vozila, kdyby bylo třeba. V tom milionů věcí by se to rozhodně ztratilo;)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 09:18

Pinot NoirJak jsme v únoru vyklízeli chalupu, tak tam bylo snad 1000 ramínek. Babička byla dámská krejčová a ještě se tam postupně navozilo vše, ze tří domácností. Nabídli jsme je za odvoz a nikdo je nechtěl, přitom v takovém penzionu by se to koukám hodilo.

Online Sweet Potato
40386 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 09:30

Naši si vozívali ramínka skládací, pamatujete je někdo?

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 10:04
Reakce na Mermaid:

​Budeš se za břicho popadat, ale já v poslední době na dovolenou vozím i kuličky do wc a sprej na wc. Mám ráda čistej a voňavej záchod a v těch lokacích, kam jezdíme, wc využíváme fakt mockrát denně

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 10:04

Sweet Potato to ne, ale vytanula mi scéna z Indyho Jonese. 

Offline mirajo
2663 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 10:52

Jsem úplnej ignorant, mě vézt ramínka nikdy nenapadlo, natož ty věcičky na wc. Když jsou ramínka, je to fajn, a když ne, tak taky dobrý

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 11:15

tzaziki Ono se to tak občas sejde. Taky mám nic moc období. A vypadlou zubní výplň velikosti rodinného domu zrovna taky. A to jsem se zubama neměla problém asi 20 let. No, tak...Se stane.

Ale těš se, jak za chvilku přijde to období zalité sluncem. Já si to představuju a začínám se na to těšit.

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 11:28

Luna Sejde, sejde ....... včera jsem zjistila, že mám prasklou obroučku u brýlí. Dnes jsem je chtěla jít zkusit reklamovat a oni mají dovolenou. No a dnes mi utekla v nákupní tašce sarančata, naštěstí se nedostala ven.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 11:30

tzaziki 

Sarančata

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 12:51

Stěžuju si na přetlak v hlavě. Myslím na tolik věcí, že mi jiné, ale neméně důležité z hlavy vypadávají, dneska pin k platební kartě. Měla jsem úplný temno, když jsem ho měla zadat, a nasadila jsem té situaci korunu, když jsem slečně za pokladnou řekla: Tak já si skočím vybrat do bankomatu

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 13:29

Mohučanka no ono to totiž kolikrát pomůže, člověk udělá pár kroků a vše zas naskočí. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2022 13:40

Mohučanka chtěla jsem ti poradit, ať si to napíšeš, ale zrovna u pinu to není moc dobrá radajá teď furt platím mobilem, takže vzpomenout si na pin, když je potřeba, mi taky dá zabrat.

Offline Kokoska
34964 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 13:40

Mohučanka nic si z toho nedělej, já včera čuměla na mikrovlnku a zaboha si nemohla vzpomenout, jak se nastavuje teplota. Nakonec jsem to dokázala, ale ten pocit bezmoci... už se holt na mě to stáří fakt podepisuje.

Online Garfie
28561 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 14:36

Sweet Potato Skládací ne, ale v Japonsku mají taková ohebná, skoro skládací, takže na ně    v pohodě pověsíš i tričko a nemusíš roztahovat výstřih. 

Online Sweet Potato
40386 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 14:43

Garfie To chci! Nesnáším prostrkování ramínek spodem.