![]()
Evaeva ja je taky nesnasim a ty spreje!!
vytvori z normalniho puchu bojovy plyn
Garfie já je taky nepoužívám, ani máma, my jsme takový pokrokový:)
viktorka_od splavu ale předpokládám, že se jich nebojíš ![]()
U těchto zbytečných záchodových chemikálií bych byla pro zákaz výroby.
Ale ta ramínka na dovolené mi směšná nepřipadají. Jsme teď v penzionu, máme ho pronajatý celý, je nás tu deset a ramínko tu není ani jedno.
. I ten věšák na dveře by se užil. Ale zase je to snad první penzion, kde mají vývrtku a hezké sklo na víno. Pan majitel ovšem říkal, že těch otvíráků už do penzionu dal tak padesát, že je lidi hrozně kradou. ![]()
To bych asi radši jezdila jinam... Takových hezkých míst je na světě.
Ale vážně, já tohle neznám. To je třeba Egypt? Jak tyhle "onemocnění" probíhaj? Je to jako třeba dva, tři dny průjem, to si odkroutíš a pak dobry?
dynda Egypt, Kapverdy, Dominikana, Kuba, Tunisko...jak říkám, všude kromě Evropy (v mém případě). Zase si nepředstavuj, že člověk sedí na WC od rána do večera, u nás to bývá tak, že prostě musíme použít toaletu častěji než jsme zvyklí doma, ale nic dramatického, normálně si tam vsechno užíváme, jezdime na vylety a tak. Já v tom žádný problém nevidím, jen mám ráda voňavý záchod, proto si ty prostředky vozím
Pinot Noir já se naopak poslední dobou setkávám s velkým množstvím ramínek. Akorát že ty já vůbec neužiju, potřebuju hodně poliček:) Ale ramínka jsou placatá, ty bych klidně vozila, kdyby bylo třeba. V tom milionů věcí by se to rozhodně ztratilo;)
Pinot NoirJak jsme v únoru vyklízeli chalupu, tak tam bylo snad 1000 ramínek. Babička byla dámská krejčová a ještě se tam postupně navozilo vše, ze tří domácností. Nabídli jsme je za odvoz a nikdo je nechtěl, přitom v takovém penzionu by se to koukám hodilo.
Naši si vozívali ramínka skládací, pamatujete je někdo?
Budeš se za břicho popadat, ale já v poslední době na dovolenou vozím i kuličky do wc a sprej na wc. Mám ráda čistej a voňavej záchod a v těch lokacích, kam jezdíme, wc využíváme fakt mockrát denně
![]()
Sweet Potato to ne, ale vytanula mi scéna z Indyho Jonese.
Jsem úplnej ignorant, mě vézt ramínka nikdy nenapadlo, natož ty věcičky na wc. Když jsou ramínka, je to fajn, a když ne, tak taky dobrý![]()
tzaziki
Ono se to tak občas sejde. Taky mám nic moc období. A vypadlou zubní výplň velikosti rodinného domu zrovna taky. A to jsem se zubama neměla problém asi 20 let. No, tak...Se stane.
Ale těš se, jak za chvilku přijde to období zalité sluncem. Já si to představuju a začínám se na to těšit.![]()
Luna Sejde, sejde ....... včera jsem zjistila, že mám prasklou obroučku u brýlí. Dnes jsem je chtěla jít zkusit reklamovat a oni mají dovolenou. No a dnes mi utekla v nákupní tašce sarančata, naštěstí se nedostala ven.
Sarančata ![]()
Stěžuju si na přetlak v hlavě. Myslím na tolik věcí, že mi jiné, ale neméně důležité z hlavy vypadávají, dneska pin k platební kartě. Měla jsem úplný temno, když jsem ho měla zadat, a nasadila jsem té situaci korunu, když jsem slečně za pokladnou řekla: Tak já si skočím vybrat do bankomatu ![]()
Mohučanka no ono to totiž kolikrát pomůže, člověk udělá pár kroků a vše zas naskočí.
Mohučanka chtěla jsem ti poradit, ať si to napíšeš, ale zrovna u pinu to není moc dobrá rada
já teď furt platím mobilem, takže vzpomenout si na pin, když je potřeba, mi taky dá zabrat.
Mohučanka nic si z toho nedělej, já včera čuměla na mikrovlnku a zaboha si nemohla vzpomenout, jak se nastavuje teplota. Nakonec jsem to dokázala, ale ten pocit bezmoci... už se holt na mě to stáří fakt podepisuje.
Sweet Potato Skládací ne, ale v Japonsku mají taková ohebná, skoro skládací, takže na ně v pohodě pověsíš i tričko a nemusíš roztahovat výstřih.
Garfie To chci! Nesnáším prostrkování ramínek spodem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.