Ellen myslím, že to bylo tohle
Tohle je ale vtipný, s našeptávačem,Hledejte kufr, školní penál, darky ![]()
Ellen myslím, že to bylo tohle
Tohle je ale vtipný, s našeptávačem,Hledejte kufr, školní penál, darky ![]()
rozarka Jo, no ![]()
Stěžuju si, že ten Covid, co na mě už podruhé skočil, mi změnil plány na tento a další týden.
clothilde Preju mírný průběh a realizaci plánu v náhradním terminu
Ja si stezuju na zoot, koupila jsem si tam batoh a prisel mi s rozparanym zipem. Ja bych si toho mozna ani nevsimla, ale bylo to napsany na tom pytliku, ve kterym batoh byl. Proc posilaji zbozi, o kterym vi, ze je poskozeny? Jako jo, spolehaji na blbce, kterej to nevrati, ale stejne. :-/
Vari počkej mi..oni ti napsali, že ti to posílají s rozparanym zipem?![]()
tv Jo, na tom pytliku od batohu bylo normalne cernou fixou napsany Roztrhly zip. ![]()
Vari ty vole! To snad není možné! Já k tomu nemám co říct, to je jedno velké dpč.![]()
Makara dekuju. Plany prelozeny a prubeh zatim nic moc. Citim se jak prejetej pes
Garfie mně přišly ze zalanda šaty a v kapsách zakrvácený kapesníky![]()
tina
vyhráváš!!!
tina jsem si ted na zalandu objednala zimni bundu. bojim![]()
viktorka_od splavu no, jestli on to třeba nebyl předmět doličný![]()
tina to by bylo rafinovany!![]()
tina proboha!!!
A šaty od cosáků strašlivě čpěj octem! ![]()
No vidim, ze eshopy valia. Mne dnes prisla zo zalanda namiesto detskych nohavic nejaka prapodivna nocna kosielka velkosti 40.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.