Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 10:01

Karja úplně bez jakýhokoliv rytí, kdyby to tak vyznělo, ale můžu se zeptat, proč jste z bf přešli na klasický boty?

Syn je odmala zvyklej na barefoot a z běžných bot má rád jen keeny seacamp. Na hory jsem mu koupila keeny pohorky a bojím, že budu muset na podzim stejně koupit kotníkový bf, protože si stěžuje, že jsou tvrdý. 

Klasický boty co jsme dostali od někoho jako rezervní jsme nakonec nikdy nemohli použít, ječel že je nechce, tlačí, blbý, tvrdý. Holkám to neva?

Edit: a koukám, že jsem OT, tak se klidně můžeme přesunout do detskyho.

Vlastně si stěžuju, že budu muset kupovat další boty

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2022 10:07

žluťásek mým klukům je to úplně jedno, starší celé dovolené odchodil v kotníkových pohorkách z decathlonu, do sandálů se nechce přezout ani na hřišti. Jinak nosí bf jonapy, v zimě měl frodda, naopak sněhule má taky normální,... 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 10:27

clothilde Netopýra jsme ještě neměli. Jen vrabce, sršně a každý rok několik sarančat . Možná netopýr dobrý, protože ve dne spí a pro kočky je jen na koukání. Saranče nám minule způsobilo utrženou záclonu i s garnýží, přetržené žaluzie, vylitou vodu a několik zničených fialek.

Snad to brzy vyřešíš 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 11:37

Dneska mi přivezou lednici a já trochu stresuju, jestli zvládnu zkoordinovat rozmrazení lednice bez rozmrazení obsahu  mám sice tu chladící tašku, ale ausgerechnet dneska se muselo oteplit, no..stížnost banální, ale zaměstnává mě dost.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 11:43

žluťásek tak to asi preto, ze zvyknuty nosit len bf a preto mu ostatne vadia. Podla mna je to o tom zvyku. Nasim je tiez jedno, resp. Minuly rok mal starsi jonapy (jedine bf co mu sedeli) a po celom dni sa stazoval, ze ho bolia nohy. Ono na nich aj bolo napísané, ze nie su na celodenne chodenie a asi uz vobec nie po betone a na odrazadle, ja som pre nich bf zavrhla. 

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 11:58

Ounz Lituju tě, řešila jsem to před půl rokem a úplně bez ztráty kytičky se to teda nepodařilo. :-)

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 12:00

Garfie safra! No zmrzlinu jsem hrdinně zachránila radši rovnou...

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 12:05

Ounz No ovšem té by bylo škoda, to je jasný! 

Offline Mrs.Robinson
605 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 14:00

Ounz Dát tu chladící tašku ještě pod peřinu/deku by možná pomohlo.

Offline Mrs.Robinson
605 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 14:01

Ounz Dát tu chladící tašku ještě pod peřinu/deku by možná pomohlo.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 14:14

Ounz už je pozdě, ale ono hodně pomůže dat zamrazit 2-3 láhve s vodou a pak to zabalit do nějaké izolace, třeba i pod tu peřinu.

My takto vozime maso na grilování a i v létě vydrží led v tech lahvích celý víkend. 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 15:04

Mrs.Robinson tak jsem to udělala  

a nechci si to zakřiknout, ale po tom, co jsem nevydržela s nervama a rozmrazila to a vytřela, zavolal pán, že jedou, jupi.

continuity já mám i ty mrazící vložky..

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 15:31

Ounz

Tak super, že to klaplo. 

Offline Mrs.Robinson
605 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 16:59

Ounz Tak to je fajn, že to takhle vyšlo.  

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 18:10

Já už jsem tak zpitomělá z těch tropických teplot, že když teď vidím v předpovědi 27 stupňů, říkám si "dobrý, nebude horko". A pak se divím, že je horko

Offline Kokoska
34960 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 18:51

coralline tady teda uplne horko nebylo, zato dusno, ale jen par hodin kolem poledne. Rano mlha, odpoledne lilo, den jak malovanej.

Rano

Offline Kokoska
34960 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 18:52

Odpoledne

Offline clothilde
2060 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 19:02
Reakce na Renusatko:

clothilde Netopýra jsme ještě neměli. Jen vrabce, sršně a každý rok několik sarančat . Možná netopýr dobrý, protože ve dne spí a pro kočky je jen na koukání. Saranče nám minule způsobilo utrženou záclonu i s garnýží, přetržené žaluzie, vylitou vodu a několik zničených fialek.

Snad to brzy vyřešíš 

​Netopyru bylo nakonec 15. Ruzne se poschovavali do hrnku,  do klimatizace.

Uz jsou pryc a doufam,  ze se nevrati

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 19:06

clothilde Jak se ti tam dostali? Je mi jasné, že oknem, ale my máme kvůli kočkám sítě a kde ne, tak jen ventilačky. A jak jste našli ty schované? To muselo být docela dobré odpoledne.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 19:10

clothilde tyjo 15, hustý. My s nima máme problém každej rok v tomhle období nějak víc lítaj, jednou se nám dostali dva do bytu a po nočním odchytávání si máma už dává pozor a zatahuje večer závěsy i do otevřenejch oken, ty oni už registrujou a nevletěj do bytu. Tenkrát, když se to stalo, jsem se vracela na vš z nějakýho večírku a místo tvrdě spící domácnosti jsem našla zoufalý rodiče a dva ještě zoufalejší netopýry  a teda, klasickej filmovej zážitek, kdy otec zavřel dveře pokoje, aby je izoloval a v tom se pod dveřma, kde byl práh (a žádnej prostor!) procedil netopýr a vlít mi do obličeje a to vše doprovázeno mým výkřikem...to chceš