Tabea Tahle by bez podprsenky byla klidně mohla. Ona teda vystavovala i kalhotky, pod látkou, tak to byl asi záměr.
Stěžovací vlákno
Tabea já ty prsa na to jít bez podprsenky předpokládala ![]()
Takže jsem dorazila do Barcelony. Hned na letišti první kozačky, v metru paní s prsama položenýma na břichu (měla na to koule a šla bez podprsenky) a pak holka který nekoukaly jen kousky podprsenky, ale celá, protože na ní už nic neměla. Už se těším na zítra. ![]()
Tabea je, uzij si barcelonu!
k tem kozackam, z nas byly vidat pravidelne, v podprsence uz snad nechodi skoro nikdo (mluvim o neuköllnu) a videla jsem i zeny v uplne prusvitnem topu bez podprsenky. ne v noci v klubu, ale normalka pres den na ulici. driv se prelepovaly bradavky cernou paskou do krize, ale dycky se najde nekdo, kdo chce udelat jeste vetsi dojem :D
pripomina mi to, kdyz jsme pred deseti lety chodili do klubu. chodilo se tak na pulnoc, driv to bylo trapny. pak ti nejvic cool zacali chodit az na dve v noci, dalsi jeste vic cool si dali predtim slofika a dosli az na ctyri rano a tak se to vyvijelo samospadem do dneska, kdy je nejvhodnejsi vyrazit parit v devet rano. ale ja uz teda nechodim :D
tady ve vorarlbergu se chodi neprekvapive umereneji nez v berline, kozacky jsem nevidela ani jedny. zato tu maj velkej vyber peknyho sportovniho obleceni, takze uz vidim, za co utratim :)
Jsem uplně blbá. To tak v neděli odjíždíte do Estonska a v pátek odpoledne vás napadne, jestli náhodou nemáte sjeté gumy. Samozřejmě, že jo a místní servisák odletěl před pár hodinama na dovolenou. Všude zavřeno a široko daleko v sobotu nefungujou. Nastěstí dostanete tip na servis ve vedlejší vesnici, kde by vám to po známosti snad v sobotu vyměnili. Dovoláte se do hospody, kde celá dílna zapíjí mimino a šéf odlítá na dovolenou v sobotu ráno. Naštěstí se smilujou, držte palce, snad mi to dneska, až se někdo probere, vymění. Jo, tp je tak, když se všechno pořád odkládá a některé věci úplně vypouští.
brrr ať ti to klapne!
Malenge Dík, klaplo to. Uff!
brrr super! Pozdě by bylo, kdyby sis vzpomnela dneska večer. Super jsi to zvládla vošéfovat. ![]()
Lilly_Ku Tak já snad začnu chodit parit v Berlíně! Jako to se fakt chodí takhle ráno do klubu? Ten vývoj s podprsenkama se mi taky nelíbí. Já teda čekám na ten vliv z Německa až to sem dojde to přirozené stárnutí a menší tlak na atraktivní vzhled, ale nemusím mít všechno!
Tabea No, byla to moje chyba. Já jsem byla na jaře měnit pneumatiky, kde mi řekli, že to je už jen na chvíli, já s tím autem pořád jezdím. Nechávala jsem to vyhnít, však přinejhorším si půjčíme auto od našich, v tu dobu taky poletí na dovolenou. Jenže oni auto nechávali na letišti a rezervace parkoviště byla na spz a to se nám nepodařilo změnit. No, poučení do příště.
Abych brutálně nezmokla až na kost, stála jsem 3/4 hodiny pod stromem ve Stromovce. Někde nahoře, fučelo tam o 106, ruce mám úplně promrzlé, protože tílko...zlatý tropy...
Catherinne Brrrr
Sweet Potato jo, děkuji, já věděla, že modří mi budou rozumět. Když přestalo pršet zeleně a začalo jen modře (meteo), vzdala jsem to a už šla běžet. Těším se na sprchu, čaj a fleecový domácí obleček
Lamicka to je priserny![]()
Co to je za konkretni vychytavku misto podprsenky?
Lamicka já si ji vybavila hned:) Jen jsem byla líná hledat fotky...
Tak Betty To nebude součást šatů. Ještě v tom článku psali, jak zvolila šaty s odhalenými zády a pak šup ve fotogalerii tato povedena fotka:-D
A včera tam byla Agáta s fakt super prodluzkem:-D. Prostě pod podtocenyma chrounama z mikáda ji visely dlouhatánské vlasy. Snad ji Soukup zaplatí nějaké lepší služby!
Karja ale tak odhalená zada tam jsou!
Tak Betty není to součást šatů. A je to příšerný. Nechápu. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.