Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Sweet Potato
40383 příspěvků moje polička 19. srpna 2022 19:38

Tabea Tahle by bez podprsenky byla klidně mohla. Ona teda vystavovala i kalhotky, pod látkou, tak to byl asi záměr.

Offline Catherinne
10848 příspěvků moje polička 19. srpna 2022 21:52

Tabea já ty prsa na to jít bez podprsenky předpokládala

Offline Tabea
8114 příspěvků moje polička 19. srpna 2022 23:51

Takže jsem dorazila do Barcelony. Hned na letišti první kozačky, v metru paní s prsama položenýma na břichu (měla na to koule a šla bez podprsenky) a pak holka který nekoukaly jen kousky podprsenky, ale celá, protože na ní už nic neměla. Už se těším na zítra.

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 20. srpna 2022 07:11

Tabea je, uzij si barcelonu!

k tem kozackam, z nas byly vidat pravidelne, v podprsence uz snad nechodi skoro nikdo (mluvim o neuköllnu) a videla jsem i zeny v uplne prusvitnem topu bez podprsenky. ne v noci v klubu, ale normalka pres den na ulici. driv se prelepovaly bradavky cernou paskou do krize, ale dycky se najde nekdo, kdo chce udelat jeste vetsi dojem :D

pripomina mi to, kdyz jsme pred deseti lety chodili do klubu. chodilo se tak na pulnoc, driv to bylo trapny. pak ti nejvic cool zacali chodit az na dve v noci, dalsi jeste vic cool si dali predtim slofika a dosli az na ctyri rano a tak se to vyvijelo samospadem do dneska, kdy je nejvhodnejsi vyrazit parit v devet rano. ale ja uz teda nechodim :D

tady ve vorarlbergu se chodi neprekvapive umereneji nez v berline, kozacky jsem nevidela ani jedny. zato tu maj velkej vyber peknyho sportovniho obleceni, takze uz vidim, za co utratim :)

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 20. srpna 2022 08:06

Jsem uplně blbá. To tak v neděli odjíždíte do Estonska a v pátek odpoledne vás napadne, jestli náhodou nemáte sjeté gumy. Samozřejmě, že jo a místní servisák odletěl před pár hodinama na dovolenou. Všude zavřeno a široko daleko v sobotu nefungujou. Nastěstí dostanete tip na servis ve vedlejší vesnici, kde by vám to po známosti snad v sobotu vyměnili. Dovoláte se do hospody, kde celá dílna zapíjí mimino a šéf odlítá na dovolenou v sobotu ráno. Naštěstí se smilujou, držte palce, snad mi to dneska, až se někdo probere, vymění. Jo, tp je tak, když se všechno pořád odkládá a některé věci úplně vypouští.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 20. srpna 2022 08:50

brrr ať ti to klapne!

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 20. srpna 2022 10:15

Malenge Dík, klaplo to. Uff!

Offline Tabea
8114 příspěvků moje polička 20. srpna 2022 10:35

brrr super! Pozdě by bylo, kdyby sis vzpomnela dneska večer. Super jsi to zvládla vošéfovat.

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 20. srpna 2022 10:52

Lilly_Ku Tak já snad začnu chodit parit v Berlíně! Jako to se fakt chodí takhle ráno do klubu? Ten vývoj s podprsenkama se mi taky nelíbí. Já teda čekám na ten vliv z Německa až to sem dojde to přirozené stárnutí a menší tlak na atraktivní vzhled, ale nemusím mít všechno! 

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 20. srpna 2022 11:12

Tabea No, byla to moje chyba. Já jsem byla na jaře měnit pneumatiky, kde mi řekli, že to je už jen na chvíli, já s tím autem pořád jezdím. Nechávala jsem to vyhnít, však přinejhorším si půjčíme auto od našich, v tu dobu taky poletí na dovolenou. Jenže oni auto nechávali na letišti a rezervace parkoviště byla na spz a to se nám nepodařilo změnit. No, poučení do příště.

Offline Catherinne
10848 příspěvků moje polička 20. srpna 2022 11:22

Abych brutálně nezmokla až na kost, stála jsem 3/4 hodiny pod stromem ve Stromovce. Někde nahoře, fučelo tam o 106, ruce mám úplně promrzlé, protože tílko...zlatý tropy...

Offline Sweet Potato
40383 příspěvků moje polička 20. srpna 2022 11:24

Catherinne Brrrr

Offline Catherinne
10848 příspěvků moje polička 20. srpna 2022 11:27

Sweet Potato jo, děkuji, já věděla, že modří mi budou rozumět. Když přestalo pršet zeleně a začalo jen modře (meteo), vzdala jsem to a už šla běžet. Těším se na sprchu, čaj a fleecový domácí obleček 

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 20. srpna 2022 11:31

Lamicka to je priserny

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 20. srpna 2022 11:34

Co to je za konkretni vychytavku misto podprsenky? 

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 20. srpna 2022 11:38

Lamicka já si ji vybavila hned:) Jen jsem byla líná hledat fotky...

Offline Tak Betty
6137 příspěvků moje polička 20. srpna 2022 12:18
Reakce na Dadoo:

Linda Rybova 

​mně to u Rybovy přijde jako součást šatů. Ale nelíbí se mi to. 

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 20. srpna 2022 12:33

Tak Betty To nebude součást šatů. Ještě v tom článku psali, jak zvolila šaty s odhalenými zády a pak šup ve fotogalerii tato povedena fotka:-D

A včera tam byla Agáta s fakt super prodluzkem:-D. Prostě pod podtocenyma chrounama z mikáda ji visely dlouhatánské vlasy. Snad ji Soukup zaplatí nějaké lepší služby! 

Offline Tak Betty
6137 příspěvků moje polička 20. srpna 2022 12:34

Karja ale tak odhalená zada tam jsou!

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 20. srpna 2022 12:35

Tak Betty není to součást šatů. A je to příšerný.  Nechápu.