Evaeva jo souhlas, ale nejak jsem pred casem vydedukovala, ze to bude asi schvalne, nosi to ted hodne holek a pak byla poucena dcerou kamaradky, ze je to moda
HM ma celou kolekci Y2K. Uz se objevuji bokovky, umele dlouhe nehty, topy z satku ... moje mladi![]()
Stěžovací vlákno
Lamicka jojo, to jsem si taky všimla. Ale u těch podprsenek mi to teda nedošlo ani teď ani tenkrát
já bych totiž jako náctiletá bez podprsenky nevyrazila
tak.jsem.si.myslela.ze.to.ty.holky.maji.taky.tak
Vykukujici podprsenka (i raminka) se mi nelibi na nikom
Lamicka ja teď byla kouknout v lindexu s mamkou a u půlky věcí minimálně jsem hlásila, jee to se nosilo za mýho mlada
se to vrátilo tak rychle, nebo jsem tak rychle zestárla, hmmm
Jinak, taky jsem teď několik děvčat s podprsenkou ven potkala a byly i štíhlý, tak že by to byla ta znouzectnost? Nijak mě to neuráží, spíš se mi to nelíbí..
Kúpila som si na leto tento overal práve kvôli chrbátu.Bez podprsenky sa necítim úplne komfortne. Tak som objednala vychytávku od 999
"Zabiť to" podprsenkou by mi bolo ľúto.
A sťažujem sa,že vo vlaku,v ktorom musím stráviť takmer hodinu,nefunguje klíma.Vonku je 37°C ![]()
pecka Ten je super, škoda, že mi ani jedna barva nesluší :-(. Doufám, že budeš s vychytavkou spokojená, já jsem moc :-).
999 s opálením je to ok,takže som.zobrala farbu i vzor na milosť :) Vychytávka bude určite dobrá, verím Ti.
Lamicka ja teď byla kouknout v lindexu s mamkou a u půlky věcí minimálně jsem hlásila, jee to se nosilo za mýho mlada
se to vrátilo tak rychle, nebo jsem tak rychle zestárla, hmmm
Jo... no... to je otázka ![]()
Jako když si někdo pod ten top dá nějakou svítivě oranžovou braletku, tak to jo, to je jakože provokativní záměr. Ale takovou tu obyč ušmudlanou s prominutím šprndu se zapínáním vzadu... to je jenom takový "I don't give a fuck" nebo co, to moc neschvaluju ![]()
Já teda don't give a fuck na ramínka lezoucí zpod ramínek tílka.
dzizisketa jo, z pod tílka je to v pohodě. Ideálně pokud má podprsenka nějakou k danému tílku vhodnou barvu.
Sweet Potato no, to je strašný. Buď mám koule na to jít bez podprsenky, nebo si nic takového nekupuju
Sweet Potato no, to je strašný. Buď mám koule na to jít bez podprsenky, nebo si nic takového nekupuju
nebo "buď mám prsa na to jít bez podprsenky"....
Jsou teda i tací, co na to koule mají, ale prsa ne....
Tabea prsa i koule![]()
Linda Rybova

Já si myslím, že špatný prádlo a špatný držení těla, jsou dva největší nešvary, co jsou na ulicích k vidění. I mega prsa se daji umístit jinam, než na břicho, zapraný vykukujíci prádlo je běs, blbý kalhotky ve spojení s tenkou bavlnou udělají i štíhlý ženský varhánky... možná by stálo za to se někdy podívat do zrcadla i zezadu. Stačilo by fakt málo a výsledný efekt někde jinde.
Dadoo pred chvili jsem potkala totez-ale ty saty byly zluty... nechapu, jeste tak u tech malych holek ale dospela baba
Sweet Potato tak ono to desny je, jen to jde do mody, pockejte pristi leto! Vy jste zapomnely na Carrie? ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.