Pinot Noir maj nohy, takze mi nevadej. Sebrala jsem ji do papirovyho kapesniku a vypustila na zahradu.
Stěžovací vlákno
Citlivé povahy dal nečtou, ale malýmu dítěti se podařilo dnes ráno na kole přejet slimaka, a on ji preletel na záda a rozpleskl se ji na mikince. Sundavaly jsme to pomocí listů a teda bylo to bleee![]()
rasaNori Ja radsi podrobnosti psat nebudu, ale zahrada plna slimaku a zvidava batolata neni uplne dobra kombinace. ![]()
Hana Zagorová..bože vždyť jí ještě nebylo tolik ![]()
Hanička ![]()
SunEclipse Zrovna to čtu. :-( Ale ona teď bývala pořád v nemocnici, co jsem tak zachytla...
SunEclipse Myslím, že na její památku dnes bude pit polovina republiky. Moji vrstevníci ji taky hrozně milovali, z různých okruhu, chodili na ni do Lucerny na Vánoce....Je to smutný;-(
rasaNori my jednou jeli na kole kolem rybníka a zrovna migrovaly ty malé žabky z rybníka do polí přes cestu. Byly jich tisíce, nedalo se vyhýbat. Jeli jsme a pod koly to dělalo lup lup lup lup lup... A já měla drapáky bez blatníků. ![]()
![]()
Tohle vím naprosto přesně, že bych nedokázala.
Ale připomnělo mi to jednu zprávu, co jsem kdysi četla. Myslím že to bylo v Německu. Pohřební průvod aut najel na silnici do nějaké kalamity slimáků, autům to klouzalo a byla z toho nehoda.
Pinot Noir to bych nedala a otočila kolo. Já trpěla i na mravenci stezce, že se mi nedařilo se jim všem vyhnout.
Garfie ona mela nejaky blby prubeh covidu, pak nejaky uraz, nejak to haprovalo uz delsi dobu. Ale uz jsem myslela, ze dobry.
Ja ji jako zpevacku moc nemusela, ale zase ubyl kousicek toho, co nejak k realite zivota patrilo.
Pinot Noir to bych asi mela hodne blby pocity pri tom lupu lup lup, spis bych tam asi nechtela ani jet.
Garfie Prala se s tím statečně, byla velmi pokorná. Moc jsem ji neposlouchala i když její desky naši měli. Per aspera ad astra.
Tehdy se nedalo vrátit. Bylo to po povodních, cesta, po které jsme jeli byla zanesená bahnem z polí takových 30 cm, projeli jsme to jen díky tomu, že to bylo z kopce apřed námi projelo auto, jeli jsme v té stopě, ale šlapat se nedalo, to bychom nabírali to bahno nohama. Celou dobu jsem se modlila, ať to někomu neuklouzne a nevyklopí se do toho bahna, ostatní by museli zastavit, no prostě celá výprava by tam nejspíš uvízla. Jakmile jsme do té koleje vjeli, už se nedalo vrátit. Blbý rozhodnutí, no. Když jsme to překonali, umyli jsme v rybníce kola, sebe, převlíkli trika, vyrazili dál... A začaly ty žáby. ![]()
Pinot Noir bahno, žáby...nebylo to v Bruntále? ![]()
Potrefenáhusa bruntálské prokusují pneumatiky, to bych si netroufla ![]()
Pinot Noir Podobny zazitek mam se sneky... polnacka, ja tehdy jeste dite, domu 1 km, nebo jinudy cca 10 km, vsude sneci snad nekolik set metru... no, jeli jsme tou kratsi cestou, ale dlouho jsem tam pak nechtela jet znova. Aspon jsem teda mela blatniky ![]()
Syn je pozitivní ![]()
Fakirka drzim palce, at ma lehky prubeh. Ja mam Covid podruhy. V prvnim oripade jsem za dva dny byla v pohode, Ted uz tyden lezim a porad mi neni dobre.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.