viktorka_od splavu Ja doufam, ze vsichni jsou nekde venku a ne u me v baraku
Stěžovací vlákno
Karja no pred prichodem prvniho pomocnika jsem vyluxovala, protoze psi a kocici chlupy. ![]()
Ježíšmarjá, čtu to v maringotce, uvnitř bylo krásných 29 stupňů, tak ji máme dokořán a čteme si. Večer jsme strávili v sousedství sršního hnízda, pak potkali kudlanku a teď se sem určitě nastěhují netopýři! ![]()
Ještě netopejři by mi chyběli ![]()
Blbá stolička, co jsem s ní byla minulej tejden votravovat zubaře (s tím že se ještě těsně před odjezdem stavím a dle situace půjde pryč), mě samozřejmě před dnešní návštěvou dočista přestala bolet. Inu zašla jsem tam přece jen... pro jistotu... doktůrek se radoval jak se to pěkně usadilo celý a že trhání necháme na jindy, až nebude zbytí. Za odměnu že mi to ještě ošetří nějakým balzámem... pročež to trochu pohňácal kolem dokola a co se nestalo - ano, zub mě začal bolet jak sviň hned jak jsem dorazila domů.
Měla jsem pojmout podezření už když mi psal - za veselého trylkování - antibiotika jakože zálohu pro všechny případy...doufám, že je nevyužiju, jinak se o mně dočtete v černý kronice: zabila zpívajícího zubaře ![]()
Tak ne, netopýr ne, ale ta největší luční kobylka!
. Pořád mě budilo šustění, v duchu jsem nadávala, že ty papírové lampionky jsem do té maringotky neměla dávat, nakonec celá girlanda spadla z poličky, aby vzápětí začala šustit ta na okně. Pořád jsem myslela, že to dělá průvan, nakonec jsem proti oknu zahlídla pohyb... Ta největší kobylka na světě! Těch se teda štítím hodně. ![]()
Takže o půlnoci jdu spát, v pět kvůli synovi vstáváme, a hodinu a půl z toho řeším kobylku. ![]()
A pamatujete jak jich naší sousedi měli cca 160 v trubce a takové té kovové mřížce od vafek?
Catherinne švábů, kobylek, nebo netopýrů? ![]()
clothilde Tak snad už si měla klidnou noc. V noci by asi všichni vstávali a chtèli ven
.
Pinot Noir Ty sarančata taky nesnáším. Vadí mi, jak divoce lítají a za nima u nás ještě kočky, tak to bývá peklo.
SunEclipse netopýrů ![]()
clothilde no teda hustý!!! My teda máme zvířectva přehršel (například jsem musela začít tolerovat škvory), ale netopýři mají naštěstí v okolí mnoho lepších možností. Zrovna včera jsem seděla na zahradě a pozorovala jak krásně tam lítaj a ty mezitím...
Pinot Noir Jak velká kobylka? Teď na jihu jsme pozorovali dlouhozobku svízelovou a byla obrovská, tak třikrát větší než normální.
Netopýří hlášení ![]()
posledni, doufám, tři jsme vyháněli v noci. Přiznám se, že mi jejich lítání v mé blízkosti vůbec nedělá dobře
takže Renusatko klidná noc moc nebyla
a Pinot Noir bála jsem se otevřít okna, takže všude vedro a megasaranče je taky dobrá kratochvíle
clothilde Dočítám story s netopýrama, a uf teda
mě by už odvezli. Už nikdy si nebudu stěžovat na můry a ploštice.
Isca no, ja jsem tuhle s hruzou pozorovala kocoura, jak neco lovi po prackou, ze to bude pavouk - a jakou jsem mela radost, kdyz se ukazalo ze je tam mol!![]()
tak ted budu rada i za pavouka![]()
clothildeTo by mě asi nenapadlo, že mi může do bytu nalétat tolik netopýtů. Jeden omylem, ale tolik?
Renusatko ostatní asi prostě letěli za ním. Ale nechci si to představovat. Já mám okna dokořán pořád.
Renusatko jediný co mě napadlo, tak že hledali úkryt před deštěm. Viděli otevřené ventilačky a šup do tepla a sucha.
Jsem ráda, že jsou pryč. Teď poněkolikáté vysávám, protože jak netopýří lítají, tak trousí bobky. A ty jsou teda všude
Pinot Noir Jak velká kobylka? Teď na jihu jsme pozorovali dlouhozobku svízelovou a byla obrovská, tak třikrát větší než normální.
No ve dvě hodiny ráno se mi zdála přímo nadpozemsky obrovská.![]()
Připadalo mi, že má tak 10 cm.
Pinot Noir u nas sedela opravdu 10 cm velka na zdi vedle lednice, odchytla jsem ji driv, nez se rozhodla prokousat dovnitr ![]()
Kokoska ony jsou v této velikosti už dost strašidelný, když už rozeznáš oči a kusadla...
. Snažím se sama sebe přesvědčit, že je to ten koník, co zpívá slunce už vysouší loužičky, ale jak se to pohne, stejně ječím. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.