Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline eM
1753 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 13:16

Lilly_Ku Ufff, už jsem se bála, ze jsem jediná, koho to extra nedojima...

Offline Lav
383 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 13:17

Lilly_Ku Tak super, že tě nejspíš někdo nenutí.

Jasně že z těchto dvou možností bych si vybrala ten těžký život na královském dvoře, ale zase z pohledu některých lidí třeba z Afriky je život tvého souseda nejspíš pohoda a hned by měnili. A to nic nemění na faktu, že on to má fakt těžké. 

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 13:20

Lav no treba ti lidi z afriky zrovna (nebo z indie) by k britske kralovske rodine urcite taky meli co rict, kdyz uz jsi je zminila.

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 13:21

Lilly_Ku vidím to stejně. Ale já jsem asi okoralý sociální a emoční pařez, úmrtí lidí, snad s výjimkou dětí, které jsem neznala osobně, se mě obvykle nijak nedotkne.

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 13:33

Lilly_Ku Pinot Noir eM 

O to asi nejde, že netruchlite, to je myslím v pořádku. Ale i v reálu byste vlezli do skupinky smouticich a vzpominajicich a začali jim vysvetlovat, že s vami to nič neudělalo a že váš soused měl těžší život a horší smrt?

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 13:39

continuity ale tady žádní pozůstalí nejsou, to není adekvátní přirovnání.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 13:42

Pinot Noirconti napsala.smutnicich a vzpominajicich

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 13:48

Candance tak kdyby truchlili nad britskou královnou, řekla bych to zrovna tak, jak jsem to tu napsala. 

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 13:52

continuity

v mem okoli se dospeli lide co se dojimaji k placi nad smrti cizi celebrity nevyskytuji, takze nemohu slouzit zkusenosti.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 13:52

Pinot Noir tak me to treba dost mrzi, pro me byla ikona, moc jsem ji obdivovala.

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 13:55

Pro mě byla královna sice významná, ale rozporuplná osobnost, myslím, že u nás panuje silný neopodstatněný pozitivní stereotyp.

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 13:56

Candance dobře, mrzí, ale nerozumím tomu, proč by někdo jiný nemohl normálně říct, že jeho se to nedotklo.

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 13:57

dzizisketa souhlasim.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 14:02

Pinot Noir rict to muze, mne osobne se nelibil ten styl. Vzdycky to ma nekdo tezsi. 

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 14:12

Lilly_Ku Pinot Noir Mám to stejně, nedojímá mě to. Celá královská rodina je mi celkem šumák. Je ale pravda, že bych to sama nevytáhla, jen bych si to myslela pro sebe. Ale tak proč by nemohly zaznít různé názory.

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 14:15
Reakce na moonlight:

Lilly_Ku Pinot Noir Mám to stejně, nedojímá mě to. Celá královská rodina je mi celkem šumák. Je ale pravda, že bych to sama nevytáhla, jen bych si to myslela pro sebe. Ale tak proč by nemohly zaznít různé názory.

​Tak on to je historický zlom. Osobně si myslím, že by mohlo v Británii teď dojít ke společenským změnám, které by zemi (zemím) velmi prospěly. Královna byla přece jen konzervativní, v různých oblastech.

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 14:22

dzizisketa To samozřejmě vnímám, že je to významný historický okamžik, jen se nad tím nedojímám, jsem chtěla vyjádřit. S tím ostatním nevím, asi, nesleduju to, nevím přesně, jaké má názory Charles. 

Ještě k tomu Charlesovi, proč se začalo používat u nás najednou Karel, jako chápu, že to asi má souvislost s tím, že je král. Takže princ mohl být Charles, ale král bude Karel? 

Offline Řvousenka
1041 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 14:56

Jako je smutný, když někdo zemře, a pokud někdo upřímně truchlí, tak je to normální a v pořádku.
Mně kolem toho vadí hlavně ta mediální hysterie, kdy z toho novináři těží maximum až do úplnýho zblbnutí.
Když zeměřela Diana, to bylo taky výživný. Vzpomínám si, že Elton John tehdy narychlo zrecykloval svou vlastní píseň Good bye Norma Jean na Good bye England Rose, což mi přišlo úděsný. Bojím se, že bude i další aktuální verze.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 15:35

Lilly_Ku dzizisketa Pinot Noir moonlight a ostatní, taky mě to nedojímá. A ta mediální hysterie jak píšeŘvousenkaje hrozná. Ale zřejmě někdo má rád svou šlechtu a různá vip a rád sdílí jejich životy nebo spíš jejich mediální obraz. Tím se nechci nikoho dotknout ani se mu posmívat. Ale je taky hodně těch, co to tak nemají. U nás bylo zrušeno šlechtictví a tituly už před víc jak 100lety.

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 15:43
Reakce na continuity:

Lilly_Ku Pinot Noir eM 

O to asi nejde, že netruchlite, to je myslím v pořádku. Ale i v reálu byste vlezli do skupinky smouticich a vzpominajicich a začali jim vysvetlovat, že s vami to nič neudělalo a že váš soused měl těžší život a horší smrt?

​Ty si nepamatuješ, když umřel Gott? Taky musel nutně někdo napsat, že mu to je úplně jedno a my jsme divný, že nás to bere.

Tak ještě jednou. Netruchlíme pro Alžbětu. Odešla v klidu a míru v pozehnaném věku. Truchlíme za Alžbětou. Je to mezník. Symbol. Něco zdánlivě věčného skončilo.