Stěžovací vlákno
Ja to dnes vecer nejak spatne nesu. Kralovna byla rocnik 1926. Moje babicky jsou 1925 a 1926. Mela jsem pocit, ze tyhle tri "holky" jsou nesmrtelny. No, nejsou :(
![]()
![]()
![]()
Dnes skončilo 20.století.
Jo, už to nebude jako dřív, a rozhodně to nebude lepší
Alžběta s tou její Anglií byla taková jistota, i pro nás dřív - že demokracie někde existuje... a propojovala to 20. století i se stoletíma dřívějšíma, držíc se starejch tradic... to nevím, jestli ten ušatej zoufalec dokáže.
Valka, smrt kralovny, neni to dobrej rok. Ja to cislo 22 fakt nemam rada, uz davno. Doufam, ze neprijde neco do tretice.
razorblade chápu, drž se, nevztahuj to. Utíká nám to všem...Mě to přišlo tak líto, že jsem se rozbulela uprostřed večeře. Na dovolený. V restauraci.
Já jsem z toho taky dočista rozhozená. Moje babička byla starší, ale byla stejnej typ, jestli se to tak dá vůbec říct, a teď mám skoro pocit že jsem o ni přišla podruhý... jak je člověk celej život zvyklej na určitou jistotu... no, byla to moje oblíbená persona prostě.
Chudáci Angláni, jako by nestačil ten brexit, všecko jde do kopru...
Ach jo ![]()
Tak já si ještě po práci čtu, jak se schází rodina a když dorazím domů, tak nevěřím svým očím ![]()
![]()
![]()
![]()
Krásná paní, odvážná a nezdolná. Její bezprostřední radost z vítězství jejího koně v Ascotu (vsadila jsem a vyhrála asi 50 liber), ples v Buckinghamském paláci, pukrle před ní a pár slov s Philippem, ona už tehdy byla strašně malinká, droboučká, ale ten majestát z ní zářil. Mám díky mamince pracující na Windsoru výjimečné zážitky s ní spojené. Děkuji.
Můj svět odchází.
To je teda ráno..
Bylo to zřejmé, ale stejně jsem doufala.
Ach jo. Ked clovek pozera ake dekady prezila, s kolkymi ludmi, ( z ktorych su uz mnohi davno mrtvi), jednala, tak jeden ziskal pocit, ze tu bude naveky ![]()

barbucha razorblade moje babička byla stejný ročník a ještě to teď doma každej z kluků zmínil, že si byly hodně podobné
. A ten pocit jak barbucha mám taky.
Kokoska to jsou ty věci mezi nebem a zemí ![]()
Pěkný, ale ten obrázek mě, starýho cynika, naprosto dorazil ![]()
barbucha me docela dostalo to heslo London Bridge spadl. Takovy priznacny, zmizeni symbolu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.