Isca pokud se dobre pamatuju, tak popeloviny procházejí pod velkým magnetem, který zachytí, co muže. Ostatní kovy nevím.
Stěžovací vlákno
baltikDíky moc za informace a přesvědčení, že třídění do mrtě má smysl. Mě vždycky naštvou ty kecy typu "dyť to stejně sesypou do jednoho".
Souhlasím. Navíc věřím, že časem se objeví nové způsoby zpracování a nebude od věci být zvyklý automaticky třídit.
1010 voda k vínu - CO-TO-JE?!!!!![]()
baltik Dik. Ja to sundavala, pak jsem prestala, ze jsem se nekde mylne docetla, ze to nema cenu. A kam s tim obalem? Mame za tyden treba deset techto a stejnych ovocnych. Alternativ je malo, vsechny jogurtove napoje jsou nizkotucne, krome tohoto a farmarskych. 
Jos obojí hodit do plastu, ale jak bylo psáno, vysvliknout tu láhev ze sleevu.
Potrefenáhusa Já nevím, jen si pamatuju, že na lahvích Korunní právě bývala tahle celoplošná etiketa, tak jsem googlila ten typ, popis na etiketě jsem nezkoumala ![]()
Jos jojo, oboji hodit to plastu
A mozna psat i vyrobci, at to da pryc, protoze to je jen vylozene marketingova vec - aby to hezky vypadalo. A na bio vyrobku jeste vice zvrhla.
baltik Díky za osvětu. Snažím se láhve svlékat. Co papírová etiketa na petce, to zvládnou?
Sweet Potato jo, ta neva
baltik No uf. Když jsem se před časem dozvěděla o těch sleevech, propadla jsem marnosti, jestli je problémem i papír. Ten fakt sundat nejde. Dík.
Isca jo, kovy po spálení z toho vybírají. Nejkurioznější věc, kterou z kotle po spálení vytáhli byl prý motocykl
(tteda to, co z něj zbylo). Jak se ale mohl do popelnice a do pece bez povšimnutí dostat, nechápu. I když... 
baltik takové ty klasické plastové etikety přilepené na jednom místě taky nevadí, ne?
Jinak u nás v Praze se směsný odpad spaluje, lepší než skládka.
Zrovna ctu o svozu a kompostovani kvetin, ktere lidi prinesli kralovne. Vzhledem k tomu, ze vetsinou ty kytice byly ve foliich, bude to teda dost prace vytridit. Ale myslenka je to dobra, nez to spalit, at se to vrati prirode, i kdyz to budou jen londynske parky.
Kokoska Ty Havlovy kytky, co tenkrát posílali po Labi, taky napřed rozebírali. (Byly Havlovy - nebo si to pletu?)
Sweet Potato to mi tenkrat nejak uplne uniklo!
Sweet Potato dik, uz jsem si to taky nasla. Jen se divim, ze jsem si toho nevsimla tenkrat.
Sweet Potato to jsem vůbec nevěděla! Teď se o tom dozvídám poprvé.
Divné. Jak to? ![]()
Evaeva plastove etikety nevadi
A já si celou dobu myslela, ze je to nějaký preklep, a ze sleevy jsou proste "slevy" a malém se mi zavaril mozek, jak jsem premyslela, co na ty cedulce se slevou muže vadit ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.