Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mulen
5015 příspěvků moje polička 07. října 2022 06:48

Pavlena pred peti lety, kdyz jsem chodila bruslit ja, tak tam nastesti tech ambicioznich jak ty rikas vysvihanych slecen moc nebylo. A taky jsem byla cim dal opatrnejsi a bolely me z toho zada.

Proto jsem se ted dala na "krouzek " parkouru (bez koni teda) A tam teda nejstarsi jsem určitě

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 07. října 2022 07:18

Marielle žiaľ, súdnictvo na Slovensku je takéto, sudca nevidel dôvod, aby ho ponechal vo väzbe. V 100km rýchlosti narazil do davu študentov na zastávke, samozrejme ako opitému sa nič nestalo, na rozdiel od mladých nevinných ľudí, ktorí cestovali na internáty a rozmetal ich po okolí.  Ešte bol aj drzý na policajtov a vyhrážal sa im. 

Offline Kora
příspěvků moje polička 07. října 2022 07:33

milacka je to hrozný,  navíc jsem četla, že měl snad 19 přestupků za řízení v opilosti a podobně. Tak proč ho nepustit,  že.  Nenapadá mě dostačující trest za to co udělal. 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 07. října 2022 07:41

Kora facka trúfliacim pozostalým, výsmech súdnictva, áno, priestupkov mal viac než dosť. 

Offline continuity
43120 příspěvků moje polička 07. října 2022 07:45

Kora soudce pouze rozhodl o stíhání na svobodě, trest se bude řešit v rámci procesu. 

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 07. října 2022 09:32

Tak Betty Pavlena ja na jare vratila po letech k tanci, chtela jsem si to pripomenout, pomalu se rozjet, tak jsem sla do zacatecniku/mirne pokrocilych. Potkala jsem tam zeny, ktere se mnou pred mnoha lety zacinaly, nemely pauzu a jsou hodne pokrocile. Takze jsem se chvili trapila tempem lekce, pak me to zacalo stvat a pak jsem se na to vykaslala.  

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 07. října 2022 09:45

Lamicka noo, to bych právě nechtěla, brusle jsou jeden z mála pohybů, který mě baví.. Jako objektivních důvodů, proč jsem loser je spousta, mj.lze chodit až na 5 hodin týdně (což ty vyšvihaný mláďata asi dělají), já najdu čas na hodinu jednu.. Ještě bych mohla downgradovat do kurzu úplných začátečníků a tam bych se zase nenaučila komplet nic..

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 07. října 2022 10:05

Pavlena my jsme chodili bruslit rok pred covidem, celou zimu aspon jednou tydne. Ne do kurzu, jen tak pro zabavu. V mladi jsem bruslila rada a docela dobre, teda ne ze bych skakala, ale delali jsme na tom psi kusy. Po pauze cca 30 let, kdy jsem na bruslich fakt ani nestala, to bylo docela vyzivny, bolelo me uplne vsechno. Ze zacatku jsem se plazila kolem mantinelu, jednou jsem sebou docela blbe svihla, ale na konci zimy uz jsem dokazala i preslapovat na obe strany a jezdit pozadu Pak jsme teda zase prestali, hala byla zavrena, a ted uz bych se asi docela bala.

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 07. října 2022 10:09

Ja se dost desim toho, az budu muset s detma vsechny tyhle dovednosti oprasit. Na bruslich jsem nestala 25 let, na lyzich 17 a na kole 15 :-D.

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 07. října 2022 10:53

Tak Betty A teď si představ situaci opačnou! Jsi nejmladší a stejně největší lemra! To je teprv výprask!

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 07. října 2022 11:00

Kokoska pro mě ten kurz má právě bonus, že je od září do května.. To se venku realizovat nedá..

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 07. října 2022 11:44

continuity Nevím no, aby nezdrhnul, vyhlídka 25 let, to je na zdrhnuti nebo laso. Vrazi se nestíhaji na svobodě. 

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 07. října 2022 12:28

Karja navic takovy clovek bude nejspis ridit a rozhodne chlastat furt dal, takze hrozi pokracovani..

Offline continuity
43120 příspěvků moje polička 07. října 2022 12:32

Karja viktorka_od splavujá bych to nechala na soudci. Řešil to čtyři hodiny, řekla bych že ví, co dělá, vzal na sebe velkou odpovědnost a je si ji určitě vědom. Zavřít někoho do vazby jen proto, že to žádá dav je špatně. 

Před pár měsíci byl úplně podobný případ v ČR, opilý řidič, který už dávno neměl papíry, stokrát ho chytili bez nich, zabil dva lidi a to nikoho netrápi, jak to běží. Taky jsme to nechali na soudním systému a je to tak dobře. 

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 07. října 2022 12:34

continuity tady v cz nedavno probehl podobny pripad takze muj nazor viz vyse. soudce je clovek jako kazdy jiny

koukam zes to editovala... no prave. jako na soudnim systemu to je v kazdym pripade, ale mam pravo vyjadrit svuj nesouhlas.

Offline Myrtila
5335 příspěvků moje polička 07. října 2022 12:44

Neni to uplne stiznost, spis mi u toho spadla brada - dneska jsem videla asi nejvic WTF parkovani ve svem zivote. Na navsteve v rodnem kraji, v centru je skoro vsude zpoplatnene parkovani, jenom u kostela je asi 6 mist bez placeni vyhrazenych pro lidi na msi. V kostele probiha pohreb, parkovaci mista obdazena, primo pred otevrenymi dvermi kostela natesno parkuje otevrene auto pohrebaku. Prijela zenska, pichla svoje auto tesne vedle tech pohrebaku, ani to nebylo na parkovacim miste, vmackla se mezi ne a betonovy kvetinac, zamkla a odkracela. Vetsi WTF by to bylo uz jenom, kdyby to pichla mezi ne a ty dvere kostela. 

Offline continuity
43120 příspěvků moje polička 07. října 2022 12:47

viktorka_od splavu v naší společnosti jsme se domluvili, že o víne a trestu rozhoduje soud a ne všelidové hlasování. Vyjádřit se můžeš (taky se vyjadřujes), ale je to úplně irelevantní a soud to NESMI brát v potaz. 

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 07. října 2022 12:48

Vari to dame! Lyžovat bude jezdit tatínek, já už to mám vymysleny!!! (Ten zas moc nejezdi na kole, já rada)

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 07. října 2022 13:34

Vari Potrefenáhusa to ja zase oprasuju hrozne rada a bavi me to vic, nez kdyz jsem byla mladsi. My se ted zaciname dostavat do faze, ze nektere sporty, ktere delaji deti, neumime (lezeni, skejt a nove jsem doma zaslechla slovo snowboard)  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2022 14:15

Lamicka já se hrozně těším, až kluci na lyžích začnou trošku blbnout. Že mně budou lákat na nějaké skokánky a takové ty sranda trasy. Ale jsem zvědavá, jestli se, až to přijde, po těch letech odvážím.