Biely kvet to nema cenu, idem uspat deti
Stěžovací vlákno
milacka je to hrozný, navíc jsem četla, že měl snad 19 přestupků za řízení v opilosti a podobně. Tak proč ho nepustit, že. Nenapadá mě dostačující trest za to co udělal.
Nie, to bol ten druhý v Čadci, ten do väzby išiel.
Tá väzba má svoje zákonné predpoklady a nedá sa do nej niekoho posadiť len preto, že to verejnosť by to rada videla. To ešte nie je výkon trestu. Ten príde až po pojednávaní (a aspoň sa mu do toho trestu tá väzba nezaráta...)
milacka a aby nedoslo k mylke - tiez by som bola radsej keby sedel hned, ale jeho nevzatie do vazby nie je z dovodu papalastva alebo co sa tu spominalo, ale z dovodu rozdielnosti pripadov. Ja tak strasne nemam rada tieto ludove sudy, toho tu mame na Slovensku prilis a uz som z toho dost frustrovana.
![]()
Na druhej strane keď máš na prednej stránke novín Žilinku a jeho bohapusté pohŕdanie spravodlivosťou pomaly častejšie než horoskopy, tak sa veľmi nedivím, že ľudia strácajú dôveru.
slniecko Aj Dedeček má mnoho dopravných priestupkov , riadenie v opitosti, neprimeraná rýchlosť a tak.....
Biely kvet riadenie v opilosti nemal, "len" rychlost
. U nás máme ještě kategorii útěkové vazby z důvodu, že hrozí, že zdrhne, protože mu za trestnou činnost hrozí vysoký trest. Co je vysoký trest, zákon nestanoví, judikatura má za to, že se to láme někde na hranici 8 let, ale jestli to Slováci mají stejně, nevím.
já nejsem právník, ale když jsem si to ráno hodila do googlu, tak na mě vybehlo nějaké rozhodnutí Ústavního soudu, že ten hrozící trest nemůže být jediným důvodem vazby.
continuity jo, to jsou ta zkratkovita vyjádření na netu, správněji mělo být, ze v rámci utekove vazby (kromě plánu strhnout) je ještě posuzováno to, jak vysoký trest za trestnou činnost hrozí. Pokud to vyznělo jinak, moje chyba. Jak už jsem psala výše, tak judikatorne se má za to, ze hranice je okolo 8 let a tam už se te trestné činnosti vejde opravdu hodně, takže pokud by to mělo být jediné kritérium, tak by vazební věznice už dávno praskly ve švech.
Malenge Do jakých zemi se teď tak jako ponejvíce zdrhá? Ono se to možná neví co?:-D
Karja hele, ty to vždycky rozseknes
už jsem o tom premyslela, ze si to vsichni představují jako desnou srandu, ale ono najít stát, který nevydává, kam se v nějaké stresující situaci zvládnu dopravit, kde je nějaké použitelné počasí a alespoň trochu stabilní politická situace, ceny takové, aby tam utekar mohl dožít z toho, co má někde ulite a je otazka, jestli se k zásobám zvládne dostat, taky aby se tam neunudil k smrti. Plus třeba, aby ho mohli nekdy navštívit příbuzní, to všechno najít není žádná sranda. Obecně to ale budou asi hlavně státy Jižní Ameriky. Pro mě by jasnou volbou bylo Thajsko
tam bych chtela, ale už to taky není takový ráj jako dřív. Musela bych se podivat, jak se to tam vyvinulo. Jestli už se náhodou taky nezapojili do spolupráce. To by byla zrada!
Malenge :-D. No tak Thajsko bych bývala řekla, že vydává, měla jsem za to že jen nějaké fakt ty nejposlednější třetí země nevydávají. Příběh jednoho utekare znám ,,přes kamarádku,, teda toho lapli, když přejel na chvili do země, kde vydávají. Tak mě to tak napadlo, kam se dá.
Karja obavám se taky, ze vydávají. Já bych teda zdrhat nechtěla, nemam na to povahu, takový život by pro mě byl strašně těžký a sttrsujici, ale když už zdrhat, tak Thajsko by se mi jako cílová destinace libilo moc
Malenge Asi by nebylo špatný z těch možných.
Dnes ma (bohuzel) narozeniny Putin. Timto si stezuju, ze se dozil 70 let. Debil.![]()
Luna prejeme oslavenci jen to nejhorší ![]()
Malenge Pry mu dal Lukasenko model traktoru.
Strasna sebranka.
Luna traktor, krása
skoda, ze ne třeba funkcni granát, odjistenej!
Malenge k tomu som dnes videla dobre memecko

Nie, to bol ten druhý v Čadci, ten do väzby išiel.
Tá väzba má svoje zákonné predpoklady a nedá sa do nej niekoho posadiť len preto, že to verejnosť by to rada videla. To ešte nie je výkon trestu. Ten príde až po pojednávaní (a aspoň sa mu do toho trestu tá väzba nezaráta...)
Promiň, já fakt nejsem padla na hlavu a tohle všechno vím. Zcela laicky si myslím, že třeba možnost útěku by u něj připadala v úvahu. Nicméně soudce rozhodl jinak, nelíbit se mi to může. Věta o trestu byla myšlena tak, že ani doživotí, mi nepřijde dostatečné.
Kašlu a bolí mě v krku. Antigen sice nic neukázal, ale stejně zůstanu doma, a to jsem se tak těšila na demonstraci na Václaváku.
dzizisketa jaký jsou důvody těšit se na demonstraci? Potkat známý, zaskandovat hesla? Nějak se nemůžu ničeho dobrat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.