Emerald uprimnou soustrast a hodne sil ![]()
Stěžovací vlákno
Emerald upřímnou soustrast
Jimik upřímnou soustrast
Emerald úprimnú sústrasť ![]()
Jdu si postěžovat, je to taková blbina, ale doma se nám šíleně přemnožily mouchy. Vůbec nevím, jak je to možné, ale jsou všude a jsou děsně otravné. Do kuchyně jsem už dala mucholapku, ale moc to nepomáhá.
brrr my měli podobnej musi horor asi před měsícem, asi jak se prvne udělala zima, začaly se cpát dovnitř...trvalo to asi 14 dni a pak zase nějak zmizely, bylo to strasny
Potrefenáhusa Dík, snad těch 14 dnů přežijem, resp. už jenom jedenáct. Jdu si dělat čárky ![]()
Ochluchl nám pes. Ale stylem, že mužem dojít za její zadek a ona si nás nevšimne. Ach jo, to stáří je na houby![]()
Achjo...
Web Tramvaje v České republice uvedl, že od ledna bude kvůli nedostatku řidičů zrušena linka 67. Jedná se o interní označení linky pro Mazací tramvaj, která je už více než 7 let hvězdou pražských kolejí jak mezi fanoušky, tak i mezi "nešotouši". Po razantním omezení provozu Mazačky, ke kterému došlo od letošního září, se tak blíží úplné zrušení každodenního vypravování. Předpokládáme, že vůz bude nadále sloužit jako pracovní a díky cisterně bude během letní sezóny kropit zatravněné kolejové úseky. Připomeňme, že mazací zařízení mají všechny tramvaje Škoda 15T končící číslem 7, v práci tak Mazací tramvaj zaskočí. Alespoň trochu dobrou zprávou může být, že i letos se Mazačka dočká vánoční výzdoby a svou cestu po pražských kolejích tak zakončí důstojně.
rasaNori ach jo. To je jeden z důvodů proč už jsem nechtěla psa. Ten první umřel v 15letech, je to už dvacet let a stejně mi je za ní smutno.
Teď máme rok fenku (dcera moc chtela) a i přes snahu si ji nepustit k tělu tak už ji mám ráda.
Aby tu nebyly jen smutne zpravy, tak s nasim kocourem to prozatim snad nijak zle nebude. Vypada teda hrozne a stari se na nem podepsalo hodne, ale veterinar konstatoval rymu a dal mu konecne leky a pokyny, co mam sledovat. Tak aspon v necem se mu ulevi a nebude tak chrochtat. A to divne oko mozna take nebude nic fatalniho, je to nejaky kocici nervovy syndrom, u ktereho je sance, ze se to srovna. Skoda, ze jsme se neceho dobrali az na druhe navsteve.
Gatita Ono dobrý veterinář je jako dobrý lékař. My jsme s první kočkou chodili ke třem a stejně si myslím, že nemusela tak mladá umřít, kdyby jí ta poslední doktorka věnovala péči a nám třeba řekla, že je potřeba dělat pravidelné kontroly se zaměřením na to plemeno.
Teď doufám máme veterináře výborného, minimálně chváleného ze všech stran. I když nejvic se "proslavil" za covidu na FB. Ale já k němu chodila už dřív a hlavně ho máme u domu. Loni jsme třeba byli s kočkou stříhat dredy a on se hned ptal, jestli ji nevememe i krev, aby její lenost a to, že o sebe nepečuje, nebyly známky nemoci. Tak ne, je to jen kočka čuník. A potom máme v záloze ještě jednoho, od výborné místní chovatelky, který se na mainy specializuje, kdyby byl problém.
Renusatko to vam preju. Tohle je klinika, kterou vedli dva veterinari, kteri jsou podle me dobri. Chodime tam se zviraty min.20 let. Ale nabrali mlade dalsi kolegy, kteri asi nejsou uplne zkuseni. Ty dve posledni navstevy byly rozdilne jak nebe a dudy. Ten starsi veterinar ti rekne nejpravdepodobnejsi pricinu, ale rekne, ze to muze byt i to a ono, nadiktoval harmonogram, co mam v nejblizsich dnech sledovat, ze kdyz mu nudle potece jen z jedne dirky, nebude to ryma, ale od zubu na te strane atd atd. To same s tim okem. Nejak mu to napravil, ale rekl i do budoucna co a jak. Ta mlada doktorka urcite neudelala nic spatne, nabrala krev, ale vlastne uz mi nerekla to "b" a podle me zbytecne vyckavala s temi leky, asi to je trend, nedavat hned na vsechno atb, ale starousovi by se ulevilo driv.
rasaNori No jako hluchý pes nic moc, ale zas pokud je to jenom hluchota, tak ještě dobrý.![]()
Tchýně se za pár dní strašně zhoršila. Ještě v pátek si došla s choditkem na WC, v pondělí se už neposadila na posteli. Od úterý je hospitalizována a už se na té posteli ani neotoci. dnes volala dedovi sociálka kvůli překladu na LDN, kde před 15 lety umrela jeji máma. Pověst má ta Chittussiho takovou, že je asi lepší rovnou skočit z okna
Deda jim to odkyval, vůbec nechápu, proč volali jemu, už tri hodiny tady obvolavam různá ( polo)soukromá zařízení. Ona by nejraději šla do místního pečovatelskeho domu, i to bylo předtím zařízený, ale když si ani nedojde na záchod, tak to myslím nepřipadá v uvahy.
Ach jo, bojíme se, že to bude rychlý ![]()
Je to prekérní s tou LDN, snad se podaří sehnat něco jiného.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje