Ginger podle mě má problém s alkoholem taky.
Stěžovací vlákno
Emerald hodně sil ![]()
continuity a jak to dává muž? Má bráchu, že? Aspoň se můžou vzájemně trochou podpořit. (,Ty ho samozřejmě taky podporuješ, ale asi víš, jak to myslím)![]()
continuity tak to pak temer nema reseni. Ach jo.
continuity a můžu se zeptat, jak to dopadlo s tím bytem? Jestli tedy tchýně pořád trvá na tom, aby se uvolnil?
Magráta to je prozatím odloženo.
Kokoska ne, byla to Alza
Po delším uvažování jsem se rozhodla pro vůni Opium. Pak jsem si přečetla zdejší recenze a "lekla ryba na skládce chemického odpadu".
Děvčata co mi to děláte?
Budu si muset koupit opět Dune.
Dnes na alegologii zjistili, že se mi sice alergie kromě jedné zlepšily až o polovinu měřených jednotek, ale průchodnost průdušek je tam, kde byla před dvěma lety a podstatně horší, než letos v květnu. Podle všeho za to může červnový a zářijový covid. Takže astma-foukátko nově celoročně a jako bonus silnější než doteď. Dva roky snahy ve stoupě...

Tak se soustřeď jen na tu recenzi, kterou napsala Dalia. :) A podstatné je, že Opium voní Tobě a je Ti s tou vůní dobře.
Vosina ale zas to zlepseni alergii je taky dobra zprava, ne?
Kokoska Zlepšení alergií fajn, je dost tvrdě vydřené. Měla jsem docela velkou motivaci, že s jejich zlepšením by se to astma mohlo dostat zpátky do klidového stadia, kde bylo dlouhé roky před recidivou. Tak jsem teď s koronáčem dostala pěknou facku, budu si to muset nechat nějak projít hlavou a zvážit, co s tím vším.
Tak maminka zemrela v klidu dnes casne rano. Citim velky smutek i velkou ulevu.
Emerald
držte se!
Emerald upřímnou soustrast ![]()
Emerald
úprimnú sústrasť
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje