andulka01 A zatleskali jste mu?
Stěžovací vlákno
Ono i psi ochcávající všechny domy a auta jsou hnus na druhou. Já vím, že ten pes si nevybere, kde se venčí, ale denně sledovat ty proudy, co stříkají na zaparkovaná auta nebo fasády domů, je jedno velké wtf. A když pár dnů neprší, je to zážitek pro více smyslů. Vždycky hrozně v duchu ocením člověka, co si nese lahvičku s vodou a opláchne to. A kdyby někdo nevěřil, že to tak je - přijeďte se podívat do Holešovic :)
Mermaid jde to hodně ovlivnit, kde se pes vyvenčí, tohle je jen lenost lidí to ohlídat.
Mermaid tohle se preci nahlas nerika! Jinak riskujes, ze te devet z deseti pejskaru umlati pytlikem s lejnem. Soucitim, taky to nesnasim.
V Brně v podchodu pod nádražím chlap močící do PET flašky! Ani se to hovado přitom neotočilo ke zdi.
Řvousenka to je hnus, vsechny tady ty prihody,ale to teda...ze si s tim to prase da takovou práci ![]()
Mermaid jde to hodně ovlivnit, kde se pes vyvenčí, tohle je jen lenost lidí to ohlídat.
Přesně tak.
Mermaid tohle se preci nahlas nerika! Jinak riskujes, ze te devet z deseti pejskaru umlati pytlikem s lejnem. Soucitim, taky to nesnasim.
![]()
Lama_z_Lana ale vůbec ne. mám sice fenu, ale značkuje jak pes a řídím já, kde si odskočit může a kde ne. takže nesmí do záhonků, poblíž hřišť apod.. Jako nechat psa čůrat na auta, to bych se styděla tak, že už bych asi z domu nevyšla. Máme v domě jednoho pejska a panička ho nechává očurávat hned špaletu našich vchodových dveří. Těším se, až se odstěhujeme a doopravdy tohle chování nechápu.
Zu No jasný, že ne každý majitel (chovatel?) psa je pitoma, co ho nechá obechcávat kde co. Byla to spíš taková narážka na to, že když si jeden postěžuje na něco, co se týká psů (respektive páníčků), začne velmi často shitstorm ze kterého vzejde, že ty seš ta kráva, páč nemáš ráda pejsánky.
No zkrátka "čoklisti" (moje hanlivé označení pro lidi, co by toho psa neměli mít ani plyšovýho) a kuřáci, mí úhlavní nepřátelé ve městě ![]()
Lama_z_Lana já mám ještě cyklisty (před měsícem po 2. sražená na chodníku), chápu ![]()
Zu co na auta. Tudle jsem viděla paní čoklistku, co nechala u sjezdovky pejska obechcat lyže ve stojanu. ![]()
![]()
![]()
Pred tydnem vysoupli mamu z nasledne pece na podivnou LDN. Fakt to tam neni hezky, pusobi to depresivne, takove odkladiste pripadu, pro ktere se uz asi neda moc udelat. Tak jsme narychlo sehnali neco tady v Praze, sice krvave placeneho, ale na dobu nez se uvolni dum senioru, kam ma zazadano, to pujde. Dneska v poledne ji meli prevazet, ovsem kvuli kalamite na Vysocine se to odsouva na zitra rano. Ja mam v poledne nastup na hlidani, tak doufam, ze to zas nejak neposunou. Je mi mamky lito, urcite z toho ma nervy.
Sedím v autě před supermarketem, z vedlejšího auta vystoupí ženská, třískne mi dveřma do auta a jde dál. Já vylezu, vidím, že mi ho odřela a volám na ni. Ona se otočí a řekne mi, že asi blbě stojím ( nestojím) a odchází. Tak jdu za ní, před obchodem na ni čeká partner, vrátí se se mnou, uzná, že je to odřený, vyměníme si telefonní čísla. Paní se nafoukne, začne brečet a říká mu, ať si jde nakupovat sám...
Kokoska a jé, zítra už snad sněžit nebude. Budete ji mít blíž, snad bude to nové místo fajn.
Kokoska Ach jo, moc držím palce, ať to zítra klapne.
Kokoska jojo, to jí určitě potěší, pravnoučata a tak
Evaeva to nevim, jestli tam budou moct deti, uvidime, az se trochu zabydli.
Kokoska aha, to mně nenapadlo. Ale i tak může mít víc návštěv.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články