Jako ja vim, ze ten jidelni stul uz dlouho potreboval umejt, ale mohl me k tomu vesmir primet min brutalnim zpusobem, nez je vodotrysk z toniku?
Stěžovací vlákno
Tabea no chvíli jaem o pasivně agresivním kapesníku přemejšlela, ale pak jsem si radši pustila hudbu do sluchátek, tolik kapesníků asi ani nemam ![]()
Ounz kdybych kapesník nutně potřebovala, tak bych byla ráda, kdyby mi ho někdo nabídl. Tak to beru podle sebe. Ale možná mám zkreslený pohled tím, že pořád nabízím kapesniky cizím usopleným dětem. ![]()
Tabea no..tak je tu toaleta, kam se dá jít a vzít si papír..myslim, že tihle prostě smrkat nechtěj
Ounz Jo, budeš mít pravdu. Tak ať brzy dorazite do cíle.
Zitra to tu zas bude masakr. Musím říct, že jsem Německo, co se týče stávkování, prokoukla až letos. A už mi to fest hýbe žlučí. Nejen proto, že družina měla od začátku kalendářního roku 6 dní zavřeno, navíc ještě měli školicí dny. Minulé pondělí komplet bez MHD, zítra opět.
Tabea no, kvůli zejtřejšku tě tlapkam už předem, asi to bude vostrý..
Je to tu fakt nakažlivý. Dneska jsem se praštila do holeně o hranu dvířek od trouby. Myslela jsem, že mi noha upadne, a mám pěknou bouli.
Adalbertě se narodila před týdnem sestřenice a já někam založila krabici s věcma, co jsem měla jako dárky pro miminko i pro novopečené rodiče. Upřímně doufám, že postěžovat si pomůže.
Nejhorší zvuk. Vynikne mi to vždycky na pozadí jak sonickej třesk Concorde!!!
Aranel no vopravdu to razí..
coralline já taky dneska do holeně, ale o ikea stoličku
viděla jsem všechny svatý a mám krvavou díru s modřinou. Tak ať se nám to hojí...
Kristovy rány, já sedim ve vlaku a okolo mě 3 chlapi, který v intervalu cca 30 sekund popotahujou nudli..neeee
To je jedna z nejhorších neřestí, normálně se mi navaluje... Jak jsem ráda ve Švédsku, tak musim říct že tam je to snad národní sport. V mhd strašný, strašný!!
Už už kolikrát taky vytahuju kapesník, ale voni jak jsou nedůtklivý resp. si chráněj soukromí, že neprovozujou ani oční kontakt v tý mhd, tak by to asi skončilo na policejní stanici pro obtěžování. Moje, samozřejmě ![]()
barbucha No fuj Švédi teda, já celkově to chrchlání a flusání nedávám, úplně to nesnáším.
Kan To flusání, já nechápu, proč to ti lidi dělaj, jakoby proč? Bože to je nechutný, nebudeme si o tom psát a víc to rozpitvávat:-D
Karja Prosím, nepište to sem, mě je špatně jen o tom čtu...
barbucha já hlavně vůbec nechápu, proč to tam někdo chce mít! Nebo to teda berou jako vylučování, který se na veřejnosti nedělá a smrkaj tajně? Ale to posmrkování je mnohem horší než nějaký diskretní vysmrkání se..no samý otázky..
To nevim kde se to v nich - jinak naprosto apetitlich osobách - vzalo.
A to by nám mohla říct Garfie , jak je to v Japonsku (sorry slabším povahám), o němž jde jeden hlas, že smrkat do kapesníku (a nedejbože si to celý pak strčit do kapsy) považujou za vrcholnej hnus... a proto... no neodvažuju se napsat co dělaj (ale dělaj to na chodník) ![]()
Aranel neeeee ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články