Moje dospělá taky funguje dobře, dětská má bohužel pořád systém "je to na dveřích". Ale dovolené mívá ve standardní čas (někdy přes léto a vánoce) a záskok je hned o dveře vedle, takže akutně tam můžu vyrazit vždy.
Stěžovací vlákno
Žiadny z našich doktorov nemá webstranku ![]()
Synova detska ma Medevio a ma veskere info tam. Prakticky veskera komunikace jde pres appku.
Koupila jsem si pádlo k paddleboardu. A to jen proto, že některý lidi neuměj vracet co si půjčili v kompletním stavu
Už jsem takhle v klubu přišla o vestu na divokou vodu a zarážky do kajaku.
Garfie A pak kamarádka zavolala, že jí do toho něco vlezlo, ne?
Pardon, blbej vtip, no.
Pinot Noir Synova praktická (dospělácká), má u všech dní a ordinačních hodin poznámku - nutno se předem objednat. ![]()
Pokud je to akutní, tak snad by pacienta vzala hned, ale stejně. Přijde mi, že s covidem někteří doktoři získali
podivné manýry.
Kora synova pediatricka to má tiež. Naposledy som sa tam ráno dovolala, telefón zdvihli a položili na stôl. Takže som cca 5 minút počúvala ruch v ordinácii, potom som položila. Volala som tam opakovane a stále mali vyvesené slúchadlo. Dovolala som sa po hodine a pol.
Sestrička u očného nedvíha telefón nikdy. Buď ju nasilu odchyti človek na chodbe a prinúti ju objednať, alebo pri návšteve očného. Ja chodím každé 4 mesiace na kontrolu očného tlaku, a nie, nemôže ma objednať na nasledujúci raz. Zavolajte si.
Kora Takhle to ma pediatricka deti taky, ordinacni hodiny ma rozdelene na prevence a pro nemocne, ale vse po predchozim telefonickym objednani. Mne to prijde fajn, aspon se ji nekumulujou pcienti v cekarne a nikdo tam nemusi cekat hodinu.
letfenixa a pritom k pediatrovi chodi vacsina pacientov s akutnymi problemami, alebo to je len moj pocit? Okrem prevencii, tam je objednanie jasne.
Nasa objednava na prevenciu telefonicky alebo cez messenger (chvalabohu), potom ma ecasenku, kde ma ale vzdy minimalne na 3 dopredu dni plno. Ale rano ma aj nejake casenky k dispozicii na mieste pre akutnych. A ma az 3 sestričky aby ten napor stihala (resp 2,5 :)
Kora No, to měla moje doktorka ještě před kovidem. Volala jsem v pátek ráno, že mám zánět močáku a sestřička mi nabídla ať přijdu v úterý. Ale teda, když jsem se jí do toho telefonu skoro rozbrečela, tak neochotně řekla ať přijdu, ale že budu čekat.
Mně přijde super i to objednání akutního stavu, zavolám ráno a vím že máme přijít na 11, nemusíme tam trčet hodinu. Naopak to tam blokujou ti, co si nezavolali a musí je brát v mezičasech.
Kora pediatrička to má taky tak, má hodiny pro objednané a ambulanci, ale i s akutním případem v těch ambulantních hodinách musíš volat předem, jinak dostaneš pěknej kartáč, mě jednou snad od vyhazovu sestrou zachránilo jen to, že doktorka je naše sousedka. ![]()
Kora to má moje od covidu taky, ale díky tomu se u ní najednou už nečeká hodinu, ale fakt tě vezme na čas. S akutním problémem ráno zavoláš a sestřička ti řekne, jestli přijít v osm nebo deset, ne že tě objedná za dva měsíce.
A má na to recepční, takže se dovoláš hned.
Marbuša To ne, ale na něco jsem přece jen zapomněla, když jsem celá vyřízená chtěla před jejím příchodem do sprchy, ukázalo se, že neteče teplá voda! ![]()
A má na to recepční, takže se dovoláš hned.
Jo a to je druhá věc, dovolat se k našemu pediatrovi je občas záležitost na celé dopoledne.
Kora u nás to má jak pediatr, tak praktická. Ale vezme tě vždy, jen třeba řekne přijde v deset, ne v osm.
DruI to je pak naprd. Já teda nemám problém ani u dětské, která má akorát sestru. Někdy to stojí třeba tři pokusy, ale výjimečně.
Pinot Noir Synova praktická (dospělácká), má u všech dní a ordinačních hodin poznámku - nutno se předem objednat.
Pokud je to akutní, tak snad by pacienta vzala hned, ale stejně. Přijde mi, že s covidem někteří doktoři získaly podivné manýry.
tyjo, já bych zas nečekala, že někdo má ordinacni hodiny, kam se chodí jen tak sedět, až přijde řada.
![]()
Mrakoplas vlani, ked sme skoncili v nemocnici, som zavolala rano o 7, že ideme, tak sestrička že, nó, ale budete čakať, máme odbery a preventivku. Tak ja že dobre, počkáme, ale ideme. Prišli sme, prázdne čakáreň, vzala nás hádam za 5 minút a nikto nebol dnu ![]()
Tabea mnohí to tak majú. Aj môj obvodný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články