Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Myrtila
5193 příspěvků moje polička 25. února 2023 10:09

Luna Treba by ti doporucila nekoho jineho, kdo by ti mohl vyhovovat. Aspon muj pribuzny psycholog mne takto nekoho doporucil, a byla to trefa, a pry to tak dela, kdyz to klient potrebuje. Zrejme o sobe maji vzajemne prehled, kdo a jak s klienty pracuje. 

Offline rozarka
4200 příspěvků moje polička 25. února 2023 10:13

Candance no, to snad ne! To už je hrubé.

Offline Candance
5628 příspěvků moje polička 25. února 2023 10:21

Zarinya @rozarka ano, je to drsne a hrube ale Luna toho ma dost za sebou a my o tom vime uz dyl. A vickrat si stezovala. Ono by to z meho pohledu bylo jine, ale Luna ma psychicke problemy a je vycerpana. A dostane se ji od nejblizsiho cloveka podpory, neco s tim delej? Ale ja s tebou nepujdu?To je za me srazka na kolena.

Jine by bylo, kdyby ona jit nechtela (ted sice nechodi ale hleda) a on chtel. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. února 2023 10:38

Candance pokud s nima nejsi v soukromem kontaktu tak si myslim,ze neni vhodne na internetove diskuzi,psat o nem jako o blbci.

Ano stripky se tu objevi, ale realita byva jina uz jen ze skutku,ze nejde vypsat vsechno a pak snadno dojde k nedorozumeni.

A fak mas pocit,ze v tomto stavu co je momentalne  Luna je dobre stvat ji jeste proti jejimu muzi.....?

Offline Pinot Noir
29639 příspěvků moje polička 25. února 2023 10:46
Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 25. února 2023 10:48

Candance  Blbec neni, ale dal to romazavat nebudu s dovolenim. 

Vsem dekuji a mizim.

Online Karja
44230 příspěvků moje polička 25. února 2023 11:24

Luna Hlavně ať je to brzo lepe, já si teda myslela že k terapeutce chodíš a máš třeba i nějaké léky. Tak snad ti to dopadne, já bych kontaktovala tu původní, že máš ty a ty potíže a potřebuješ tohle a to a ona ti snad někoho doporučí a bude to i rychlejší než když začneš sama. 

Tvůj muž mi naopak z toho co jsi psala při tvé nemoci připadá jako borec, jen jste prostě samo o sobě těžce kompatibilní typy a tím jak je situace pro tebe, pro vás, tíživá je to ještě obtížnější. Ale u toho psychoterapeuta by jsi mohla řešit i tohle. Myslím, že jakmile budeš někam docházet, zlepší se to nebo pomůže ti najít cestu jak si to zlepšit. S prací si nelam hlavu, a když je to už tak špatné jdi na neschopenku. Hlavně ať je to brzo lépe, nemáš to jedniduché.  

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 25. února 2023 11:31

Luna moc drzim palce, at najdes nekoho sikovneho, kdo ti pomuze. Neschopenka by asi byla fajn, trochu bys vypadla z toho kolotoce a mohla si v klidu rozmyslet, jak dal. 

Offline Myrtila
5193 příspěvků moje polička 25. února 2023 11:54

Luna A jeste jsem chtela napsat (az ted mam chvilku klidu na to, to sem naklepat), ze mne naopak prijdes jako superzena, jako rakovina, lecba, k tomu male deti, zadna pomoc od sirsi rodiny, pak ten cely kolotoc kolem covidu, prace ve skolstvi, k tomu jsi zvladla vsechno kolem toho komixu, rozesilala jsi obrazky... a to je jenom to, co sem napises, je to slusny zaprah. Vubec bych se s tou neschopenkou nerozmyslela, minimalne abys mela cas a klid se nadechnout a promyslet, co dal. 

Offline Myrtila
5193 příspěvků moje polička 25. února 2023 11:55

Kokoska Neopisovala jsem

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 25. února 2023 12:11

Karja Leky mam, vysadila jsem a bylo mi fajn, ale jakmile jsem vzala tuhle tridu, musela jsem nasadit zpet. Dneska mi je treba uplne dobre. Delam velky plakat, ktery bude zas k dispozici. To me strasne nabiji, kdyz delam, uplne ze sebe ty demony vykresluju. 
Myrtila superzena ani omylem, spis jsem chtela byt, ale proste na to nemam. Priznavam, ze jsem uplne obycejna troska-woman.

Offline Myrtila
5193 příspěvků moje polička 25. února 2023 12:25

Luna Spis, jak uz tu nekolikrat padlo, neni divu, ze to na tebe vsechno dolehlo. 

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 25. února 2023 14:13

Tak opět odřený auto a žádnej lísteček za stěračem. Ale zavolala jsem Policii a místo je pod kamerama. Tak doufám, že toho hajzla vypátrají.

Offline Kammila
754 příspěvků moje polička 25. února 2023 14:35
Reakce na Zarinya:

Candance pokud s nima nejsi v soukromem kontaktu tak si myslim,ze neni vhodne na internetove diskuzi,psat o nem jako o blbci.

Ano stripky se tu objevi, ale realita byva jina uz jen ze skutku,ze nejde vypsat vsechno 

​celou dobu si tu sedím na rukou, protože jsem měla chuť napsat Candance něco velmi nelichotivého. Tys to shrnula noblesně jako dáma, děkuji

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. února 2023 14:37

999 tohle je takova svinarna.

Kammila diky.:-)

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 25. února 2023 14:49

Zarinya Hrozná. Od čeho to povinný ručení  je?

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. února 2023 15:38

999 Minulý týden jsem šla do práce a u nás jsou takové nesmyslné retardéry, které se každý snaží jedním kolem objet. Tři, na silnici, kde nedávají smysl.  Náklaďák to objížděl a bylo tam zaparkované auto, před křižovatkou, ale přesně na vyznačeném místě. Ten náklaďák mu odřel celý bok, pomačkal půl auta a úplně urval náraznik. Z auta opadaly plechy a chlap v náklaďáku jel dál. Já čekala, že zastaví za křižovatkou, tak jsem z SPZ viděla jen začátek a je u nás jasné kam jel. No alespoň já vzkaz nechala a druhej den mi volal kluk, že někdo jel za tím autem a připsal tam i SPZ a že má fotku. Tak jsem byla ráda, protože jsem neměla čas na tu stavbu běžet.

Offline Isca
4887 příspěvků moje polička 25. února 2023 16:11

Lilly_Ku Děkuju, ale k aspoň nějakýmu nadhledu hodně taky přispělo to, že moje děti začaly řešit zděděnou generační zátěž, a minimálně jedna , když jí bylo nejhůř, zvládla jít na psychiatrii , a psychoterapii a nepokládala to za stigma, že bere léky a je v terapeutické komunitě. A když jsem viděla, že se odmítá zapojovat do oblíbených  rodinných  her "kdo za to může, a kdo je ten slabej článek", a "dej se do pořádku, a bude to v pořádku", uvolnilo mi to hodně ruce. Teda ještě je přede mnou hodně práce, nejsem v pořádku, a rozhodnout se oslovit psychoteraputa, u kterýho bych mohla mj. řešit , že se bojím rozhodovat,je tak trochu Hlava XXII :-) 

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 25. února 2023 17:19

Renusatko To je hrozný. Naší ulicí jednu dobu jezdily náklaďáky na zahradu ambasády a všichni jsme měli rýhu na autě v jedné výšce. Samozřejmě, žádný lístečky s kontakty.

Offline letfenixa
10807 příspěvků moje polička 25. února 2023 18:01

Luna byť učiteľkou je hrozne ťažké,  samo o sebe vysilujuce,  ja sa vyhorenia bojím, zachraňujú ma zatiaľ prázdniny a syn. Kym som ho nemala, tak som školou fakt žila.  Teraz už nie. 

Držím ti palce, nech nájdeš, čo potrebuješ