Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline dzizisketa
8953 příspěvků moje polička 26. června 2023 22:39

Byla jsem cvičit, hodně jsem se zpotila, po příchodu domů jsem se vysprchovala... Teď můžu říct, že to byla úplně zbytečná práce.

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 28. června 2023 09:18

Přijela jsem po půl roce domů, ok, prach, pavoučí mumie a podobně, s tím počítám. Jak vypadá zahrada po roce a čtvrt si asi dovedete představit, naštěstí mi soused aspoň posekal trávu, včera jsem se pokoušela tu džungli nějak zkrotit, ale asi to vzdám.

No, nahlásila se kamarádka, takže jsem si upravila priority a místo domu uklízela terasu. Je zastřešená, takže jsem myslela, že to nebude problém. Ovšem po téměř dvou letech nepoužívání na ní je byla asi centimetrová vrstva prachu a pylu z řepky, to prostě fakt nešlo, po hodině jsem to vzdala a rozhodla se zprovoznit venkovní přívod vody (nic jednoduchého, v podstatě to spočívá v přeskládání poloviny kuchyně, protože ventil je za linkou), při té příležitosti se mi podařilo vylomit jeden kuchyňský šuplík a objevit, že v kuchyni prasklý odpad. Zaretušovala jsem to lepící páskou (Pat a Mat hadra), tři hodiny čistila terasu, abych si s úlevou sedla na venkovní křesílko, které pode mnou prasklo!!! a teď se bojím sáhnout na cokoli dalšího, jedna akce zjevně vyvolává reakci.....

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 28. června 2023 13:01

Garfie To je znamení, že si máš uvařit kafe a sednout si s nohama nahoru (ovšem ne na to křesílko). Snad žádný další katastrofy nebudou. Odpovědnost za zničenej kávovar neberu!

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 28. června 2023 13:09

Len  Kávovar zatím funguje a tvou radou se řídím ještě před vyslovením!! 

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 28. června 2023 13:38

Garfie fungující kávovar je v domě nejdůležitější!

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 28. června 2023 13:52

Lamicka Prosím tě! My si ho koupili i v Japonsku na Amazonu za hříšné, v obchodě prakticky nesehnatelná věc!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. června 2023 14:43

Garfie Tož vítaj doma a užij si to! :D

Offline stes
9239 příspěvků moje polička 28. června 2023 15:41
Reakce na Len:

Garfie To je znamení, že si máš uvařit kafe a sednout si s nohama nahoru (ovšem ne na to křesílko). Snad žádný další katastrofy nebudou. Odpovědnost za zničenej kávovar neberu!

Garfie já bych k tomu sezení především nalila vino

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 28. června 2023 17:39

Garfie pockej, v Japonsku nepiji kavu? Mne japonske vlakno prijde hrozne zajimave, dokonce z nej doma predcitam , ale casto mi toho dost utece.

Offline clothilde
2053 příspěvků moje polička 28. června 2023 18:15

stes 

Garfie 

Gin&tonic taky není špatný 

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 28. června 2023 18:21

Kan  Nic nedělám a domácnost zatím drží pohromadě.

stes clothilde  Já zatím pořád doufám, že se nebudu vracet do Japonska s alkoholem místo krve, ale moc tomu nevěřím....

Lamicka Kávu pijí, ale ne moc a ne moc dobrou, i když se to hodně zlepšilo a Jokohama je v tomto o třídu dál než zbytek Japonska. Ale presso je tu výjimka a navíc z podivného důvodu otevírají kavárny i pražírny nejdřív v jedenáct dopoledne, často klidně až po páté večer, já to vůbec nechápu a jedna místní Američanka mi předávala tip na kavárnu otevřenou od devíti skoro jako rodinný poklad. :-)

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 28. června 2023 20:29

Garfie to je zajimave, diky

Offline Mha
příspěvků moje polička 28. června 2023 20:40

Stížnost 

NIKDO mi neřekl, že se mi na košili rozepnul knoflík a mám výstřih větší než běžný. No tak ženské, kde je vaše solidarita? Nebo aspoň nějaký ironický řeči, jestli vím, kolik mi je?  Nic.

Protože jsem v parfumanii, pro jistotu uvádím, že košile byla bílá a podprsenku jsem měla tělovou. Parfém Liu. 

Offline Pinot Noir
29864 příspěvků moje polička 29. června 2023 08:46

Já si toho synova streptokoka pořídila taky. Cítím se, jako bych složila vagón uhlí. Jdu trčet do čekárny.

Online Karja
44658 příspěvků moje polička 29. června 2023 09:02

Pinot Noir Lituju tě hrozně moc. At ti ATB rychle zaberou, aspon že počasí hraje pro vás a není třeba pětatřicet stupnů na to marození!

Offline Pinot Noir
29864 příspěvků moje polička 29. června 2023 09:22

Karja ty jo, doktor tam není, jen sestra, prý je to na internetu, ale teda hodně dobře ukryté. Šla jsem ještě vyzvednout Viktorovy věci do školky, protože ho tam samozřejmě na ty dva dny už nedám. A myslela jsem, že zpět už nedolezu. A ve 12, kdy otvírá ORL, to absolvuju znovu. A do toho všeho musí být samozřejmě zapojení sedmdesátiletí prarodiče, kteří o víkendu jedou vlakem na týden na Moravu.

Jestli to chytí...

Online Karja
44658 příspěvků moje polička 29. června 2023 09:27

Pinot Noir Takhle když to vědí, že to máte, tak to určitě nechytí, to už si držíš odstup a tak! Držím vám palce at to nechytne ani malej ani muž.

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 29. června 2023 09:31

Pinot Noir No, nejsi v tom sama, já když jsem šla v pondělí s dcerou k doktorovi, tak jsem až tam zjistila, že před měsícem stěhovali ordinaci. A na stránkách doktor sice má uvedenou novou adresu, ale bez nějakého upozornění, že ji změnil, to mě fakt nenapadlo kontrolovat.

Ať je ti brzy dobře a nikdo další to nechytí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2023 09:40

Pinot Noir DruI aspoň mají vaše doktorky stránky, já třeba vůbec nevím, kdy má dětská dovolenou

Offline Pinot Noir
29864 příspěvků moje polička 29. června 2023 09:55

Evaevanaše fungují dobře, sice mi připadá, že dovolené mají nějak často (= vždycky, když tam potřebujeme ), ale aspoň se o tom z webu jednoznačně dozvíš. 

Zato ten můj praktik

DruI to je taky dobrý

Děkuji.