Mermaid Já doma taky klimu mám, ale jsem celé léto venku, takže být to na mně, tak ji nepotřebuju. Ale je fakt, že my máme všechna okna na východ a cihlák. Už teď jsme měli doma okamžitě 29 a v noci vyvětráš na 28, tak to vadí chlapovi. Jinak on v pohodě teplo dává. Ve středu i ve čtvrtek ujel kolem 70 km na kole a to tady bylo i 36.Evaeva Kora Je fakt, že to neznám, já mám termoregulaci dobrou, tak v tom počasí v klidu cvičím a všechno, ale raději jsem někde u vody a nedělám nic. Jako chápu, že přes 30 už může být pro lidi otravné, ale kolik dní kolem téch 25 do teď bylo?
Stěžovací vlákno
Renusatko mě přijde, že docela hodně
Ale je fakt, že těch dní na umření bylo pár, byl to příjemný červen. Léto je před námi, ještě určitě bude vedro i chladněji, každý si, doufám, užije dosytosti.
Mne to přijde strašně otravný s tema malejma detma, furt je někde honit s kloboukem, opalovacím krémem, flaškou vody, do stínu, hlídat, jestli na mimino někudy nesmaží nebo se někde nevaří...i v noci teď bylo mimino úplně zpoceny skoro neoblečený
v těch fakt vysokých teplotách jsme radši zalezli doma se zavrenejma oknama (což teda bejva taky celkem vyzivny
)
Potrefenáhusa jo no, já ještě vysvětluju, proč odmítám jít na hřiště na plné slunce, ale jedině do stínu,... Ale věkem se to lepší, teď už stín vyhledávají sami.
Ještě jsem vysloveně vedro zatím nezaznamenala, je fakt, že v úpráci máme klimu (ale snažíme se ji využívat co nejméně). Ale hlavně všechny obydlí, kde se vyskytuju, jsou studený, takže se mileráda jdu smažit na slunce, neboť vím, že večer mi vevnitř bude chladno.
Pro mě je tohle jaro a začátek léta úplně super, není extrémní vedro a sucho, občas sprchne, občas se zatáhne.
Můj vlněný svetr nepřežil praní:-(. Můj nejoblíbenější, hodně lidí mi ho chválili, navíc byl takový specifický, to už jen tak nesezenu;-/
Karja nejsi v tom sama, i když já dostala druhou šanci
Na Aboutyou jsem sivyhlídla svetr s příměsí vlny za 2 tis, čekala jsem snad 3/4 roku, až ho zlevní a s velkou slávou jsem si ho za 390,- koupila, abych si ho při druhém praní srazila
Tak jsem si dala druhé kolo čekání a opět si ho koupila ![]()
Peetra1 Dej mi odkaz. No já si tenhle taky někde vyhlídnu, a také byl v pěkné slevě. I muž říkal, že mi ho koupí hned znova, ale vůbec nechápe, jak to v tomhle světě chodí. Že to není jako šedej svetr jako kazdej druhej jen tak ze se koupí na dva prokliky:D. Ještě ho zkouším natáhnout v pračce. Já ho mám asi rok, vůbec si nepamatuji, že bych ho prala samostatne.no asi jo:D
Karja Držím palce, ať seženeš stejně dobrý. Já jsem zničila tři lněné košile
Nosili jsme je u moře a na ramenou a límci opalovací krém zabarvil bílou do žluta. 6x jsem to prala na různé způsoby, než jsem to vyprala. Skoro. Měla jsem pocit, že malinko tam tu žlutou ještě vidím, tak jsem to dala prát ještě jednou a přilila trochu sava na vybělení. A jsou žluté znovu! A dvakrát víc! ![]()
Vyprala jsem je už 2x znovu, ale tentokrát ani ťuk.
notna Já ho teda ještě zkouším zachranit, ale zároveň z něj vypadalo hrozně moc chlupů a pouští to;-/
notna zkus ještě sodu s peroxidem, jestli už neproběhlo.
200 ml peroxidu, 1 lžička sody, 1 lžička "jaru"
Nalít nejlíp do rozprašovače. Pozor, uchovávat s pootevřeným víčkem, ať ti to tlakem nevybuchne a nevyšumí do police :)
žluťásek Díky! Zkusím.
notna mně funguje na žlutý fleky od opalovacích krému žlučový mýdlo.
Tabea To zabralo před tím savem. Žlučové mýdlo používám docela často. Teď bohužel už nic.
Třetí hodinu nepřeslechnutelná hudební produkce na blízké školní zahradní slavnosti. Program hodný Frekvence 1 a teď došlo na We Don't Need No Education. Tu basovou linku fakt netrefili. Pomoc!
Jitka77 lituji, nám pod okny pořádají různé akce s hudební produkcí místní hasiči, taky mají nějakou spřátelenou skupinu, takže přesně vím, jak to vypadá..u té "mé" skupiny je zlatým hřebem "já chci zpátky svůj balón" ![]()
SunEclipse Vidím, že by mohlo být hůř
Ti "moji" už naštěstí přestali, ale normálně se mi klepou ruce, spala jsem na dnešek tři hodiny, takže den jak malina.
Já roky marně přemejšlim, jak se donutit chodit ráno dřív do práce a asi to za mě vyřeší uklízečka. Na akademický poměry chodí odpoledne dost brzo a při úklidu si jede na plný pecky "Best of Já písnička" a ještě do toho zpívá, nedá se to ![]()
Je to ale jinak hrozně milá paní, já nemám koule na to jí něco říct, páč si myslim, že by z toho byla akorát špatná ![]()
Lama_z_Lana No, to jí neříkej:-D. Nakonec ti ještě pomůže změnit denní režim.-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články