continuity to je teda síla, všechno. Drž se, tohle je fakt na palici. Upřímnou soustrast a hodně sil.
Stěžovací vlákno
continuity Je mi moc líto, že máš takové starosti. Hodně sil, myslím na tebe.
continuity Upřímnou soustrast. Hodně sil vám všem![]()
continuity upřímnou soustrast celé rodině ![]()
continuity Upřímnou soustrast všem a hodně síly.
continuity uprimnu sustrast, drzte sa ![]()
continuity Úprimnú sústrasť. ![]()
continuity to je hrůza, hodně sil ![]()
continuity Uprímnou soustrast a hodne sil.
Muž dnes na zahradě, ač jindy dost šikovný, pořezal si dost prsty maflem. Na chirurgii v Benešově se hodně nepříjemně sestra ptala, proč jste si volal záchranku? Proč vás nepřivezli autem? Protože žena nemá řidičák. No a kdo Vás teda odveze? Volal jsem švagrové....Jako co to je???
continuity upřímnou soustrast. Drž se. Držte se všichni.![]()
Děkuji všem ještě jednou. ![]()
kocoureksuggy teda s tou sanitkou je to jako ze saturnina!
Mafl jsem si musela vyguglit- uff - ať se to rychle hojí!
No i v tý sanitce se ptali, cože je to za nástroj? Ale lidé ze sanitky byli strašně příjemný, jen paní říkala manželovi směrem ke kolegovi - prý: mluvte na něj česky ![]()
kocoureksuggy Benešov... "výbornou" pověst má odjakživa
kocoureksuggy mně se stalo něco podobného, když tříletá dcera spadla manželovi z odrážedla na hlavu, tak mi volal, že dost krvácí, ať zavolám sanitku. Saniťák viděl tržnou ránu na bradě a řvoucí nespolupracující dítě a zeptal se mě něco jako Copak nemáte auto?
prý že děti líp snášejí, když je do nemocnice veze rodič autem než sanitka. Na odpověď jsem se nezmohla ![]()
Jinak držím palce, táta takhle jednou mávl rukou nad cirkulárkou...![]()
kocoureksuggy mně se stalo něco podobného, když tříletá dcera spadla manželovi z odrážedla na hlavu, tak mi volal, že dost krvácí, ať zavolám sanitku. Saniťák viděl tržnou ránu na bradě a řvoucí nespolupracující dítě a zeptal se mě něco jako Copak nemáte auto?
prý že děti líp snášejí, když je do nemocnice veze rodič autem než sanitka. Na odpověď jsem se nezmohla ![]()
Jinak držím palce, táta takhle jednou mávl rukou nad cirkulárkou...![]()
No ty bláho ...
Tak ta skokanka do Macochy prý byla holka od nás z vesnice. Samo o sobě je to šílené a takhle je to ještě šílenější.
brrr ježiš! A už se ví, jestli to byla skokanka? To je teda smutné.
Evaeva Myslím, že to, že skočila, se ví od začátku (aspoň, co jsem četla na seznamu). Je to hrozné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články