Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 02. července 2023 10:14

Pinot Noir Jj, rozumím ti,taky to neodsuzuji, protože to nejde prostě pochopit. Viz ta paní z Polska, co skočili u toho trajektu, ukazuje se, že zřejmě byl ten syn těžce postižený a už to asi nešlo. Na druhou stranu u té paní z Krkonos to zřejmě byla tragédie na osobní rovině,nebo teď bylo par případů jak ti otcové s sebou vzali celou rodinu, pohnutky taky různé. Lepší o tom nepřemýšlet a skutečně jen politovat celou rodinu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2023 10:43

Karja i ten trajekt? To jsem myslela, že byla nešťastná náhoda

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 02. července 2023 11:24

Evaeva Články jsou ještě neúplne, vyšetřují to. Ale podle verze, co jsem včera četla, byl syn těžce invalidní na voziku, a pracují s verzí, že to byl záměr. Je to hrozne, ale paradoxně mě to jako matku trochu uklidnilo. Protoze představa, že se tohle může stát jako nehoda, že šestileté dítě vypadne z běžného dopravniho trajektu do moře je asi nějak horší. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2023 11:46

Karja no přesně to jsem si říkala, že už byl velký na nějaké blbosti. Je to smutné, že jako společnost nedokážeme lidem v takové situaci pomoci natolik, aby tohle dělat nemuseli.

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 02. července 2023 13:08

Moje ségra učí na učňáku a už jim taky skočilo pár dětí. :-( Bývalý přítel od neteře (a syn mého kamaráda) skočil pod vlak, chvíli před Vánocemi, to bylo moc smutné. 

No a ten příběh, jak rodiče mého bývalého přítele spáchali společnou sebevraždu a ještě před tím objednali a zaplatili kar pro celou rodinu v restauraci, kde se seznámili, už jsem tady určitě vyprávěla....

Offline Torrah
3382 příspěvků moje polička 02. července 2023 18:41

Od chvíle, kdy před rokem moje kamarádka vstoupila před vlak i s těžce postiženou dcerou, se už ničemu nedivím. Nikdo nevíme, co se jim honí v hlavě. U té na Macoše je mi líto těch dětí, jejich rozhodnutí to nebylo. Ale na druhou stranu, co jí muselo jít v hlavě. Smutné, strašně smutné.

Offline Vosina
příspěvků moje polička 02. července 2023 19:23

continuity Dočítám. Upřímnou soustrast a pokojné příští dny!

Offline Vosina
příspěvků moje polička 02. července 2023 19:32

Jen jsem ty titulky o neštěstí v Macoše přeběhla očima a ani neotvírala, nedělá mi to dobře. Pak moje paní matka o víkendu mému sourozenci poslala smsku napěchovanou osobně namířenými ezosračkami. Asi aby se na ni náhodou nezapomnělo. Po tom všem mi prošlo hlavou, co kdyby se se mnou a mužem něco stalo, ale náš synátor to přežil, jestli by si nepožádala o opatrovnictví. Vnoučata po ní údajně mají výjimečné schopnosti (haha, leda tak ve snu). A úplně se mi z té myšlenky udělalo mdlo. (Ale to je možná spíš do přiznání.)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2023 19:41

Vosina nevím, jestli není možné to v ČR nějak ošetřit závětí? Obzvlášť jestli máš sourozence, kteří by se postarali. Ale jsou to hrozné myšlenky, já na takové věci nejsem skoro schopná myslet.

Offline Vosina
příspěvků moje polička 02. července 2023 19:56

Evaeva K notáři už nějakou dobu oba chceme jít. Já se takovým černým myšlenkám normálně taky obloukem vyhýbám, ale zrovna se to nějak blbě sešlo. Snad všichni ti nešťastníci už našli klid a mír.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2023 20:04

Vosina ne, tak jsem to nemyslela. Spíš, že vždycky je mi z toho úplně ouzko, když mně napadne, že by tu naše malé děti zůstaly "sami". A to vím, že rodina by se postarala.

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 02. července 2023 20:12

Vosina Já nad tímhle ale taky občas přemýšlím, smůlu to snad nenosí. Ono některé povahy se temto myslenkam asi nevyhnou. 

Offline Vosina
příspěvků moje polička 02. července 2023 20:27

Evaeva V pohodě. Já to napsala trochu blbě a lehce jsme se myšlenkově minuly.

Karja Mysím, že to smůlu nenosí. Projektuju a přemýšlet, co by se kde mohlo zvrhnout do průšvihu, je můj denní chleba.  Ona teda stavba stejně vždycky překvapí

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 03. července 2023 19:13

Přeruším vlákno a postěžuji si poněkud přízemě. Dva měsíce jsem se "netěšila" na dovolenou s tchánovci a odjezd hned z pátka na sobotu na začátku prázdnin. Navíc na místo, kde už jsme byli a byla to jedna z nejpříšernějších dobolených. Ve čtvrtek před odjezdem panimáma upadla a udělala si kompresní zlomeninu obratle (konzervativní domácí léčba, nesedět a být v klidu), takže nikam nejeli. Nikoho už jsme tak narychlo nesehnali, takže tu čtyři obýváme apartmán pro sedm. Dcera je pubertální bulblina, syn je extrémně otravnej. Manžel se snaží, ale je jak slon v porcelánu. Momentálně tu není na koupání, ale to prudič odmítá pochopit a alternativní program zdárně bojkotuje. A já mám běhavku, k tomu už není co dodat. 

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 03. července 2023 19:19

tzaziki tlapkam moc!

Offline tv
4197 příspěvků moje polička 03. července 2023 19:40

tzaziki tlapkam

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 03. července 2023 20:01

tzaziki Tlapkam, ale manžel je moc hodný, ten můj by myslím v takové situaci asi soutěžil s mladším prudičem, kdo víc! Tak třeba te to trochu utěší;-)

Offline brrr
12337 příspěvků moje polička 03. července 2023 20:11

tzaziki oh, tlapkám!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. července 2023 20:36

tzaziki dovolená za všechny prachy

Offline Lenka22
2644 příspěvků moje polička 03. července 2023 22:30

tzaziki to zní naprosto příšerně, přeju, ať se všechno rychle utřepe.