Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Tabea
8096 příspěvků moje polička 03. července 2023 22:42

tzaziki dovolená jako víno

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 03. července 2023 22:49

tzaziki tľapkam moc!

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 04. července 2023 09:15

tzaziki drzim palce, at se vam to jeste vsechno obrati k lepsimu! Ale teda nevim, jestli bych se nechala premluvit k dovolene nekde, kde uz to jednou bylo priserne. Na tom trvali tchani? A proc zrovna tam?

Offline Janulik03
20241 příspěvků moje polička 04. července 2023 10:00

tzaziki teeda, dufam ze to nejako ukorigujete a bude ešte fajn nalada. Ono v istom veku sa naozaj neda moc s nimi komunikovať. Držím palce, posielam dobrú náladu. Kup si sluchatka, ak ich nemáš so sebou

Offline Torrah
3382 příspěvků moje polička 04. července 2023 10:31

tzaziki doufám, že se to časem urovná a aspoň pár dní si užiješ. Tohle na naprd. Nech je navzájem prudit se doma a vypadni sama ven. Projdi si okolí, poseď někde na lavičce, koukej na moře nebo hory nebo kde jste a odpočiň si od nich.

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 04. července 2023 10:47

Všem moc děkuji. Je to takovéto 100x nic umořilo vola. Jsem hrozně unavená, chcíplá, bez energie a hlavně nálady. 
Kokoska Příšerně tu bylo, protože to bylo s dvouletým nezastavitelným, nespolupracujícím juniorem. 14 dní, kdy jsem jen vařila, uspávala, lovila kamikadze z bazénu. 
Manžel chtěl vzít rodiče k moři (oni ho za mlada taky brali s sebou, sami už by nejeli, finance, jazyk....), toto místo "vymyslel" znovu, protože už víme jak to tu chodí, mělo to pro ně být dostupné. A taky jsme doufali, že junior už je rozumnější. 

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 04. července 2023 13:16

si človek myslí, že ho chlap počúva, keď sa o niečom dohovarame!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. července 2023 14:08

letfenixa U některých mužů prý musí být ten oční kontakt, když s ním někdo mluví.

Offline Aranel
6600 příspěvků moje polička 04. července 2023 14:15

tzaziki To vyzkoušené místo trochu chápu... ale držím palce. Myslím, že třeba Aperol by mohl trochu pomoct.

A stěžuju si: hlídám rodičům dům a klekl mrazák! Prostě ty spotřebiče mají v sobě časovač, kotel vždycky klekne v listopadu a mrazák v červenci.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 04. července 2023 14:27

Aranel a myčka 24.12.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. července 2023 14:56

tzaziki sucitim a zelam, nech sa to k dobremu obrati. Nam sa prave uprsana dovolenka premenila este aj na grcaciu (pardon za vyraz), ja uz dufam iba v to, aby to nechytil sambo a odviezol nas v sobotu domov.

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 04. července 2023 18:19

Dnes jsem seděla hodinu a půl v autě a 3 hodiny v čekárně na kožním, abych se pak během dvou minut dozvěděla, že v mém případě by mudr léčila akné isotretinoidem, což jsou takové ty léky, co mají spoustu nežádoucích příznaků, unavu, vysychání sliznic, dělají se jaterní testy, nesmí se otěhotnět...No tak já si ty pupence asi nechám fakt až do důchodu. O tomhle jsem přemýšlela a zavrhla už kdysi. Takže si stěžuji vlastně na to promarněný dopoledne, mě to vlastně vůbec nenapadlo, že to může zase vyplynout takhle.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. července 2023 18:32

Karja já se v tom teda vůbec nevyznám, ale co jí vedlo k tomu, že by zvolila takový dryák a ne nějakou mastičku nejdřív?

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 04. července 2023 18:37

Evaeva No asi můj věk a čas těch problémů. Po mastičkách by se mi to stejně vrátilo, pokud to mám už tolik let. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. července 2023 18:48

Karja aha, a když vysadíš ten lék, tak se to nevrátí? (Spíš řečnická teda). Řešit akné takovým dryákem bych asi taky nechtěla. Musím teda říct, že tentokrát těhotenství zklamalo a zlepšení je jen malé, tak už taky nevím, co dál

Offline tina
6315 příspěvků moje polička 04. července 2023 18:50

Karja já říkám, že mám akné na doživotí

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 04. července 2023 18:58

Evaeva Nemělo by se to vrátit, je to lék s nejvíc trvalým učinkem, navíc takhle v tom "vyšším věku".

tina Jo no, já říkám, že bez něj bych byla až moc dobrá, že už bych musela i lidi docela štvát! Prostě že se to musí něčím vyvážit:-D

Offline andulka01
12836 příspěvků moje polička 04. července 2023 19:28

Velká parta mladých nabušených kluků ve vodáckém kempu. Asi něco slaví, ok. Ale proc musí na celej kemp pouštět Stánky ze Spotify? A proč tu Spotify aspoň nemaj zaplacenou, abychom k tomu nadělení aspoň nemuseli poslouchat reklamy A samozřejmě, proč s oslavou netáhnou někam do ... No tvl, teď jedou Slzy tvý mámy šedivý.

Jinak je kemp plnej kytar, my bychom jim to klidně všechno zahráli naživo, kdyby nás nechali.

Update: Teď frčej Zázraky zelenýho údolí

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 04. července 2023 19:31

Koľkokrát ešte budem musieť mame povedať, že keď jej niečo na telefóne nejde, tak nemá bezhlavo všetko postlacat???

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 04. července 2023 20:47

andulka01 Hahaha. Jakobych slyšela vyprávění jedné kamarádky, co jela kempovat s partou, ale včetně dětí. Do noci prej kravál od takhle mladý partičky kluků, tak v 7 ráno rozepli oni svoje stany a vypustili děti. Kluci vylezli s protazenejma obličejema a ona jim říká ,,jo kluci, každej jak umí,,:-D.