Nevite, jestli v cr nebezi nejaka iniciativa pro schvaleni eutanazie, aby lide nemuseli skakat z oken?
Stěžovací vlákno
baltik Spolek pro eutanazii, sbírají podpisy, mají tři tisíce a potřebuji deset, aby se to posunulo dál.
Kan diky, jdu je podporit
Zjevně si ani takhle pozdě nevyvětrám, protože si sousedi TEĎ smažej něco na grilu, strašně to smrdí a oni samozřejmě dělají kravál..opravdu hodně nemám ráda bezohledný lidi..
Dadoo achjo ![]()
baltik já taky, to je dobrej nápad...
baltik přesně na tohle jsem taky myslela, proč to musi byt takhle.
Ounz tvl tohle je fakt uchylny![]()
711990 no viď..
Dadoo
a přesně, je to na h.... . Tátovi tohle rozhodnutí prekazilo jen to, že v podstatě ze dne na den přestal chodit. Stihl mi to říct v tech třech týdnech, co mu zbyly - hlava jela, tělo odchazelo a on děsně trpěl tou bezmocí.
Ounz tlapkám, noví sousedi nahradili nemocnou holku pod námi, kvůli které jsem nespala celé loňské léto a čas tráví hulením trávy (to jsem se rozhodla, že musí být taky nemocní, hodně nemocní a že jim to pomáhá) a oběd a večeři si dělají na terase. Běžně mi vše z grilu voní a vím, že o jídle se fuj neříká, ale opravdu nevím, co tam grilují, protože u mě by to šlo rovnou do koše. A okna utěsnit a doufat, že se my nebo oni brzy přestěhují.
a propos, nemáte to v domovním řádu zakázané? My jo, ale my se fakt budeme stěhovat, takže ať si to tu užijí, příští sousedi nemusí být shovívaví :)
Zu taky tě tlapkam, to zní hrozně. My žádnej řád nemáme, bydlim v takový tý minibytovce s několika bytama, která celá patří jednomu člověku a tohle jsou sousedi z vedlejší bytovky, takže smolík. (Je to řadová zástavba s minizahrádkou na domem) Ale teda už sem jednou o půlnoci vztekle řvala 'ticho!' Protože je hezký, že se pan rentier chce bavit, ale některý lidi vstávaj před šestou do práce.
My bydlime u zahradkarske oblasti a ted si tam postavili chatu (vetsi nez povolena, takze ani neni zkolaudovana a bydli tam cely rok) rodinka a ti vikend co vikend cele leto slavi do 3 rana. Karaoke s mikrofonem incl.
Muzu na ne zavolat mestske? Nebo ma zahradkarska oblast specialni pravidla?
Candance podle mě nemá a můžeš zavolat, rušení nočního klidu plati imho všude. A lituju tě
Candancemůžeš zkusit i stavební úřad. Ten by po zjištění, že stavba není povolená měl zakázat užívání.
Tady je zase naproti pes, který denně štěká od půl páté do půl šesté vkuse. Majitelé tu nebydlí, jen ho chodí krmit. Sousedovi někdo poradil,ať na psa píská. Takže pár dnů tu jel štěkot kombinovaný s usilovným pískáním. Naštěstí soused pochopil, že to k ničemu není, takžr už jde slyšet zase jen psa. Ale je to na palici.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články