Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 13. července 2023 21:39

Evaeva A to se jí bude vyhýbat do smrti nebo jak? 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. července 2023 22:20

continuity no hele, mně se neptej, já to neschvaluju. Zvlášť když jste byli domluvení, že jí odveze, to není žádná zdvořilostní návštěva. Držte se!

Offline Marielle
příspěvků moje polička 14. července 2023 00:43

continuity celý život se inspiruji tenisem (), nevyžádaná rada: soustřeď se na svoji hru. Cizí "hry" deklasuj.

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 14. července 2023 03:17

continuity to je mužov brat?

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 14. července 2023 09:03

Marielle

Ja to tak vlastně dělám. Jenže toto je blbý v tom, že když se z toho takto vyvleče skončíme v tom nakonec sami a to bude problém. Teď nebyl ani problém, že by ji někdo z nás dvou odvezl, jenže muž byl tento týden v práci dva dny, dnes zase bude utíkat. Zatím mu to tam tolerují, ale jak dlouho? 

Já jsem doma, akorát jsem včera blbě šlápla a hnula jsem si s kolenem a blbě se mi řídí.

letfenixa jo 

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 14. července 2023 09:57

continuity Lituju tě, myslím, že si to s ním musí vyříkat manžel. S tím, že to bude prostě mezi rodinami půl na půl, ať si to pak ten pár rozhodí doma mezi sebe, jak zrovna může. Jako ono to tak často je, že je vždycky jeden ten vychcanej. Moje máma se teda poměrně dlouho starala o babičku, různé hospitalizace, LDN, bylo to tak třeba dva roky a jako oni se vždycky v pohodě dohodli, zařídili, vystřídali ve třech, a to bylo denně něco, málokdy se to vidí.

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 14. července 2023 10:01

continuity určite si to musia bratia medzi sebou dohodnúť. Keď som nútila brata do starostlivosti o našich rodičov a svagrina k tomu mala komentáre, tie ma nezaujimali. U nás bola dohoda, že aspoň do Martina s otcom sa budeme striedať.  Od covidu to neplatí.  Ale nasi si dobre uvedomuju, kto sa o nich nestara, nie ze oni pridu a su bohovia,  ako sa často stáva. 

Offline Antje
příspěvků moje polička 14. července 2023 11:43

continuity jako bys toho mela malo, ze.

Jak to zvladaji vase holcicky? 
Jeste budete mit veselo u notare,tam se charaktery projevi.

Myslim na tebe, jezdi opatrne

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 14. července 2023 12:15

Antje dekuji. no ta jedna snad dobrý, druhá je pořád na táboře a moc nekomunikuje. Ale zítra se vrací, docela se mi ulevi, protože kamarádka, s kterou tam jela a která ji na tábor ukecala, je už doma a ta moje začala dělat znova Duolingo.

K notáři naštěstí nemusím já, ale už jsme mluvili s tchýni, že vzdávat se dedičstvi není dobrý nápad. Snad nás poslechne. Při nějaké blbé konstalaci by nějaký podíl mohli zdědit lidi, co jsme je nikdy neviděli, akorát jsou s nima pořád problemy. Za mě ať ten barák vezme klidně čert, já tam stejně nechci bydlet. Ale nerada bych vyplácela nějaké další lidi, aby tam mohla v klidu dožít, pokud bude chtít.

Dost mě teda nakrklo, že děda ještě nebyl ani pohřbený a oni už řešili dedičstvi.

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 14. července 2023 13:47

continuity ale veď to je bežné, niektorí riešia dedičstvo ešte za života prípadných umierajucich. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 14. července 2023 13:50

continuity

Tady se projeví, co jsme opravdu za lidi.

Řešila jsem před dvěma lety a teď znovu a vždycky tomu zase nevěřím, co je pro jiné lidi důležité a co jsou schopni provádět kvůli majetku.

Už se zase stalo, že jsme se domluvili, jak to vyřešíme, po hodině po dvou telefonát, že si to rozmysleli (myslím, že jejich manželky a manželé jim to rozmysleli:) 

Offline Marielle
příspěvků moje polička 14. července 2023 22:31

continuity ... nemáš to lehký. Nejraději bych tě objala. 

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 14. července 2023 23:04

Marielledíky, nejak to aktuálne psychicky dávam, spíš jsem místy fakt nasrana (sorry my french) a naštěstí nemusím do práce. Sice jsem si ten sabatical predstavovala trochu jinak, ale když se člověk osvobodí od ty představy, jak to mělo být, je to docela dobrý.

Kdyby mě nebolelo to blbé koleno, bylo by to hned lepší, snad se to zklidní, teď to opravdu nemůžu a nechci nějak radikálně řešit.  

Offline Marielle
příspěvků moje polička 14. července 2023 23:21

continuity jsi statečná žena , pokud můžeš, odpočiň si a i zanadávej! nadávky uleví/moc pomůžou. 

Offline Dadoo
11683 příspěvků moje polička 15. července 2023 10:34

Je nějaký blbý čas.. 

V úterý zemřel můj úžasný soused. Vitální, skvělý, akční chlap,  85 let.  Denně si bral Růžu a dopoledne spolu trávili hodinku v lese. Já mohla být v klidu, že není dlouho zavřená. Stačilo jen vidět z okna, že se u nich svítí, nebo stoupá kouř z komína a hned jsem měla pocit, že tu nejsem sama.

Byli pro mě jako rodina. Zdena tu sama nebude, tak mi bude po nich strašně smutno. 

Před pár týdny se mu udělalo blbě, kolotoč vyšetření. Rakovina. Měl hned začít chemoterapii.

Vzdal to. Nechtěl, nesnesl pocit nemoci, neschopnosti, nemohoucnosti. Když nemohl být v lese, tak nic.

V nemocnici vyskočil z okna. 

Tak strasne mi bude chybět.. a Růže.. byli úžasní parťáci.

A včera další soused.. 

Je to na hovno. 

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 15. července 2023 10:43

Dadoo

To měl přesně tchán. 

Offline Dadoo
11683 příspěvků moje polička 15. července 2023 10:50

continuity já vím, přesně na tebe jsem si vzpomněla.

Offline Makara
3638 příspěvků moje polička 15. července 2023 11:03
Offline tv
4197 příspěvků moje polička 15. července 2023 11:19
Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 15. července 2023 11:20

Dadoojá tomu vlastně dost rozumím, teď bych to asi takto neřešila, zejména kvuli dětem. Ale pochopení pro to mám velké. je to jejich volba a my je musime jen nechat jít. 

Hodně sil.