tzaziki jezisi
a vratil se sam nebo jak jste ho nasli?
Stěžovací vlákno
Kristepane. V životě mi nebylo tak zle, když se na jedný z cest do Chorvatska ztratila zřítelnice - v noci zastávka u pumpy, vůkol tma jak v ranci... zřítelnice že zůstane v autobuse a když jsem se vrátila, nebyla tam. Nebyla nikde! Provoz jak na Václaváku... viděla jsem ji přejetou na placku, vtaženou nějakým úchylákem do křoví, nacpanou do kufru mířící k pedofilům... nejhorší okamžiky ever. Samozřejmě se po chvíli rozhodla jinak a pak nonšalantně přikráčela z druhý strany, jako vo co de...
tzaziki Uff, jestě, že je v pohodě. Ztracené dítě býť jen na pár minut je vždycky hrůza.
Peklo toto. Já tady jektám zubama při vzpomínce na ztracenou zřítelnici, a právě jsem vyčápla zetě v Rumunsku, kterak se vrací z Ukrajiny
Má tam pod palcem nějakej sirotčinec a já mu tam zakázala jezdit!
Chápu, že se musí věnovat charitě, ale to si nemoh vybrat něco bezpečnějšího, Somálsko, Amazonii a tak podobně?
Našli jsme ho, jak si prohlíží nějaké plakáty s loděma. No stres. Hlavně jsme lítali jen kolem bazénu, mezi vilkama, mezi plůtky, vůbec mě nenapadlo, že zná a je schopen vyťukat kód na brance. Přitom jsme mu to furt říkali, že nikam sám a ať na nás vždy vidí. Něco podobného udělal minule, to mu bylo dva.
Tohle byl zase výživný týden, jsem ráda, že jedeme domu.
tzaziki to clovek pak nevi, jestli to nalezeny dite umlatit nebo ulibat, co?
Kokoska Přesně, nejdřív úleva a pak ten vztek.
continuity Dočítám vše pozdě. Drž se, je to šílené a je toho teď opravdu moc.
tzazikiuf, tak to verím, že to bolo najdlhsich 20 minút v živote ![]()
A keď čítam, čo píšeš, asi budeš potrebovať dovolenku po dovolenke, že?
...jak jen to říct? ... mám chvilku a dočítám... dočetla jsem do 30.6., na víc nemám sílu (vyvolává, to ve mně velmi krušné vzpomínky, velmi :,( ). Všem pozůstalým hodně sil.
Marielle no dnes byl pohřeb a za mě v rámci možností dobrý. Stačilo následovat pokyny a dopadlo to, jak si přál. Vlastně to rozhodovaní je ze všeho nejhorší, dohady s půlkou rodiny, jak to má být (a část z nich nakonec z různých důvodu nedorazila).
Udělám to taky tak až a jestli budu vědět, dost jsem to ocenila.
continuity rozumím ti, vím o čem je řeč. ...Opatruj se ![]()
Tak strašně nás vytočil švagr.
na pohřeb neprišli ani on ani švagrová, s ničím pořádně nepomohli, kromě toho, že on jednou zajel do pohřební služby. Švagr je konečně po týdnu v Praze a zítra potřebujeme odvézt tchýni k lékaři, o čem oba vědí a on nemůže, protože ráno jede pro manželku na chatu, která se po dvou týdnech vrací se z dovolené o dva dny dřív kvůli rybizu?
Fakt mě šlehne.
continuity nebyl ani na pohřbu
Vůbec se ti nedivím.
continuityto potěší. No, mají svoje priority.
Evaevano to je prostě jeho prístup, on na pohřby nechodí. To bych mu vůbec neměla za zlý, pohřeb není povinnost. Ale nemohl by ty tchýni alespoň zavolat, když už tam nebyl?
continuity právě to spíš vypadá, že dělá, že se to nestalo. proto jí asi ani nechce vidět při tom převozu. Což ho nijak neomlouvá.
Makarahlavně že už mu švagrová říkala, že by se to dědictví mělo vypořádat celý kvůli notářským poplatkům?
No nasrat.
continuity na návštěvu notáře si jistě čas udělá
. A jako chápu, ze někdo nechodí na pohřby - ale ani otci?
Tlapkam, preju dost sil, protoze pohrbem.to neskonci
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články