Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Len
2673 příspěvků moje polička 05. července 2023 21:54

Karja Ono na tom nic není, jen odměříš 4 suroviny myslím a zamícháš. Nejtěžší bylo si vzpomenout dostatečně včas, abych to stihla vypít před jídlem.

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 05. července 2023 21:55

Len Hlavně ke snídani!!

Offline Fiction
1642 příspěvků moje polička 05. července 2023 22:07

Karja A co ti tedy konkrétně napsala? Pokud už to ale nechceš dál rozebírat, nemusíš :-), jen jsem proste zvedavá....

Pokud by tě přípravek extra vysušoval, existují spec. mycí prostředky při takové terapii. 

Offline Fiction
1642 příspěvků moje polička 05. července 2023 22:17

Len No, někdy je to těžký zjistit, jak na tu pleť vyzrát, tak když jsi něco objevila, tak proč ne, vždyť síla bylin je velká, z některých se dělají léky, něčím se lze otrávit:-) 

Jinak mám známou, co měla obtíže, které klasická medicína nezvládala, byla jí doporucena bylinná kúra s trojkombinací čajů ( ledvinný, protizánětlivý a zklidňující) s poměrně složitým schématem přípravy i rozpisem pití..... a ji to tak zaměstnalo a taky zahydratovalo, že obtíže ustoupily. 

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 05. července 2023 22:25

Fiction Acnatac. Teď jsem narychlo něco přečetla a snad tak vysušovat by to nemělo. 

Offline Fiction
1642 příspěvků moje polička 06. července 2023 01:06

Karja Díky, určitě to vyzkoušej!

Offline mitford sister
1712 příspěvků moje polička 06. července 2023 08:50

Karja mně tretinoin (nebo něco na stejný bázi, brala jsem prášky) vyřešil problém hned a na furt bez vedlejších příznaků. Navíc to omlazuje. Já bych se toho zase tolik nebála...

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 06. července 2023 09:47

mitford sister No já tam mám několik "osobních kontraindikací". Takže jsem přesvědčená, že ne. 

Offline mitford sister
1712 příspěvků moje polička 06. července 2023 13:57

Karja jasně, chápu...ale tak by to doktorka neměla ani nabízet 

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 06. července 2023 14:53

mitford sister Jojo, ona mi dala právě k prostudování všechny informace, ať si to promyslim sama zatím. Osobní kontraindikace jsem dala do uvozovek, protože nemyslím ani tolik zdravotní. myslím tu nemožnost otehotneni, ačkoliv třetí dítě neplánuji, nemam to úplně definitivní a nechci aby tato životní rozhodnuti ovlivnovaly prášky na beďary:-D Zrejmě se doporucuje brát HA nebo to alespoň člověk musí potvrdit a ta mi nedělala dobře. Pak mám i nějaké zdravotní věci co by to mohlo zhoršit. A dost mě děsí ta únava, tu si nemůžu dovolit:-D Jsem si právě říkala, že jsem si měla to nechat napsat nějak po narození druhého dítěte, ale pak mi došlo, že jsem je taky tady mohla všechny přerazit, že to nebylo období zrovna vhodné na experimenty:-D

Offline tina
6315 příspěvků moje polička 06. července 2023 15:40

Karja kamarádce Acnatac nepomohl, respektive pomohl na chvíli a pak to měla ještě horší...

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 06. července 2023 15:45

tina Jj rozumím, ona říkala, že mi to určitě pomůže, ale jen na chvíli, že to není řešení. Kdyžtak to za něco v,měním, když se to po vysazení nějak výrazně zhorší. 

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 07. července 2023 10:19

Mám takovou banální stížnost. Od 1. do 6.7. jsme měli hlášenou odstávku teplé vody. Teplá voda přestala téct 30.6. po obědě a dneska ještě pořád téct nezačala. Tak já si stěžuju, že to rovnou nemůžou nahlásit o dva dny delší, sice bych to stejně pořád brala jako nespravedlnou ránu osudu, ale byla bych míň naštvaná (a stihla bych si před odstávkou normálně umýt hlavu).

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 07. července 2023 11:17

continuity Dočítám pozdě a je mi moc líto, čím procházíte. Ať máš hodně sil..

Karja chjo, zapeklitý toto. Tak mám pocit, že kožní rádi cokoliv na obličeji nazvou akné a léčí tabletama isotretinoinu. Já se tomu vyhnula, jen díky tomu, že bylo léto.. Do podzima už jsem měla naštěstí tu správnou diagnózu. Chápu, že máš obavy, ale poradit neumím...

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 07. července 2023 11:26

Pavlena Jo, já se zkusím objednat ještě jinam a uvidíme, kdyžtak začnu nějakou jinou cestu. Já to vždycky uložím k ledu, pak se to třeba zhorší, tak to rozjedu atd atd.

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 07. července 2023 11:32

Karja Hele ale jak byla někde zmíněná ta čínská medicína, tak jestli k tomu nemáš vyloženě odpor a byla bys ochotná do toho vrazit prachy, tak to zkus. Já takhle rok pila na míru míchané hnusné čínské bylinné odvary a fakt mě to zbavilo exému (a jako bonus jsem ten rok vůbec nebyla nemocná).

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 07. července 2023 13:22

DruI Jo, děkuji, přemýšlela jsem nad tím, ale myslím, že by to fungovalo spolehlivěji na takové to klasické "pubertální" akné. Ve svém případě už si nejsem tolik jistá. plus už se budeme pohybovat třeba na částce 7 tisíc a výše, a to se mi tak nechce moc riskovat.

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 07. července 2023 13:42

Karja No, mně se do toho tenkrát taky nechtělo investovat, ono to stálo cca 3000 měsíčně, ale maminka prohlásila, že mi to zaplatěj a s rodičema se přece člověk nehádá :o) On teda ten můj číňan hned na začátku říkal, že všechny ty kožní problémy jsou prostě běh na dlouhou trať. Ale zase už mám víc jak deset let v zásadě klid.

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 08. července 2023 11:32

Opar v nose a bloklý SIK je jen malina oproti ztracenému dítěti. Bylo to nejdelších 20minut života. On byl úplně v pohodě, prý se šel jen projít (mimo oplocený areál). 

Offline clothilde
2054 příspěvků moje polička 08. července 2023 11:37

tzaziki lituju a tlapkam. Ztracené dítě (na chvilku) je hrůza. Hlavně že se Junior našel a je v pohodě.