Lilly_Ku Já taky, i jsem jim to oběma řekla. Ale zase do těch chlapů bych to úplně netipla (což nic neznamená, to je jasný) a jeden z nich je takový až brutálně upřímný typ, myslím, že by to řekl, jak to je. Ono vlastně, i kdyby si někoho našli, tak bych měla stejné pocity, byly to takové ostrůvky jistoty v mém životě. :-)
Stěžovací vlákno
Garfie tyjo tak to je husty. No taky bych rekla ze je to jasny...
711990 Už se skoro bojím, jít s někým dalším na kafe!
Garfie no to jo!
Garfie jako rict mi partner po dvaceti letech jako duvod k rozchodu ze uz ho nepritahuju, no comment.
je to drsny :(
Lilly_Ku mně přijde drsný, když je to jakoby z ničeho nic. To je podle mě fáze, kdy už s tím těžko něco uděláš (uděláte)
Evaeva mas uplnou pravdu. tohle je vec, kterou mel ten chlap resit, kdyz si vsiml, ze se neco deje. ne ze to necha vyhnivat, komunikace nula a pak odkraci.
Kokoska upřímnou soustrast![]()
Lilly_Ku tak!
KokoskaUpřímnou soustrast . Moc hezky jsi se o rodiče starala. Vím, jak je to těžké, když jsem občas pomáhala máme s jejími rodiči. Jsi skvělá ![]()
Kokoska To je mi líto. Ona ta dlouhověkost není žádný med, ale ztráta rodiče vždycky bolí ❤️
Lilly_Ku Evaeva No přesně, na oboje. Proto jsem tak v šoku. Najděte si ve svém okolí nějaký sympatický pár a představte si, že se to stane jim, přesně to prožívám. Prostě lidi, od kterých bych to nečekala.
Ta starší dvojce to řeší už od listopadu, ona ho požádala o nějaký čas, že si to potřebuje srovnat...takže až na Velikonoce to řekli dětem a potom jen asi pěti dalším lidem, zatím to vlastně nikdo neví, teprve se s tím chystají jít na veřejnost. No v druhém případě je to podobně, chtějí s tím vyjít po prázdninách. Je to prostě celé úplně pošahané.
Kokoska
upřímnou soustrast. Maminka měla díky vám krásný závěr života, to je nejvíc, co jste pro ni mohly udělat.
Garfie tyjo, moc bych za to nedala, že se oba zmínění chlapíci za chvíli objeví s někým jiným a budou tvrdit: ale to začalo až potom, co jsme se dohodli na rozchodu. ![]()
Kokoska uprimnou soustrast ![]()
Kokoska uprimnou soustrast
Garfie to me mrzi
nekteri chlapi jsou strasni pitomci, kdyby aspon byli slusni, kdyz se rozchazi. Z alibismu kolikrat padaji slova, lepsi by bylo rict pravdu. Byvale kolegyni rekl manzel, ze ma pocit, ze vlaci zivotem tezke zavazadlo, protoze ona neumi anglicky, neridi a o nic se nepostara.Uz davno mel nekoho jineho...
Do roka ta holka ridila a asi nemusim rikat, ze predtim zajistila vse kolem domacnosti a deti a chodila do prace.
Kokoska
upřímnou soustrast
Garfie ja mela v okoli taky 2 idealni pary. Taky necekany rozchod a v obou pripadech on nekoho mel.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články