Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online barbucha blogger
35814 příspěvků moje polička 19. července 2023 13:11
Reakce na Garfie:

barbucha Podobně se mi taky nedávno hroutila jedna kamarádka (jako jak to bez něj zvládne, tři děti, hypotéka...), sedly jsme si nad rozpočet a možnosti a odcházela ve velmi povznesené náladě, myslím, že než se rozkouká, vyhodí ho ona!

To bych přála všem podobnejm blbcům. Překvápko! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2023 13:17

Pavlena držím mamince palce!

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 19. července 2023 13:24

Takhle potreboval rozbit nudu a sed manzel maminy kolegyne, otec tri pubertaku. Ukazalo se, ze se TOLIK nudil, ze mel jeste druhou rodinu s rocnim ditetem, ktera si ho zadala vic...

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 19. července 2023 13:25

Já mám taky vztahový příspěvek, který nesouvisí s těmi příběhy výše, chtěla jsem ho sem dát ještě před Garfii. Teď jsem mluvila s několika kamarády z mládí, takový ten pokec nad pivem a všichni mi řekli stejnou věc. (Nebyla jsem s nimi dohromady, s každým zvlášť). Všichni tři žijí v dlouhodobých vztazích, mají rádi své ženy a nechtějí je opuštět. Přesto vždy nakonec padlo to ale. "Moje žena chce, abych svůj veškerý volný čas trávil s ní. A já chci jít na tenis, za klukama, na pivo a když jdu, tak mi volá, kdy přijdu." Byl to zajímavý postřeh z druhé strany. 

Online baltik
4976 příspěvků moje polička 19. července 2023 13:33

999 to fakt nejake zeny, jeste po dlouhem vztahu. delaji? jsem to pokladala za legendu/vtip

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 19. července 2023 13:38

baltik Hele, asi jo. Mě to fakt překvapilo, navíc ty jejich ženy znám, nejsou to úplný blbky. Asi je to syndrom prázdného hnízda, děti odešly a teď si budeme užívat spolu.

Offline stes
9240 příspěvků moje polička 19. července 2023 13:39

baltik bohužel ano, mám takovou známou. 35 let ve vztahu. To je hrozný, toto. Nedivím se, že to mužům vadí, mně by praskla cévka, kdyby mi to dělal...

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 19. července 2023 13:42

Pavlena to znie náročné, veľmi držím maminka palce

A s Aqmn ma to mrzí.

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 19. července 2023 13:43

U nás je partner ten, ktorý viac komunikuje, ja som z domu naucena si veci riešiť v sebe a sama so sebou, tak ešteže  on to ma inak.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 19. července 2023 13:57

Lilly_Ku jasne neplati to vzdy, ale vetsinou. A proc je vic zena ohrozena chudobou ksme uz resili 100x. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2023 13:57

711990 tak snad se konečně zabavil

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 19. července 2023 14:00

999ještě nejsem v té životní situaci, ale momentálně to vůbec nechápu. Já po večerech sním, až děti povyrostou a já budu zase dělat věci hlavně SAMA. Tak snad se pak sambo nezačne sám moc nudit, aby si teda nemusel pořídit tu druhou rodinu...

Offline viktorka_od splavu
49312 příspěvků moje polička 19. července 2023 14:02

999 a zeptala ses, kolik teda casu s tou zenou realne travi? ne ze bych chtela obhajovat stihacky, to je blbost, ale typky kteri si domu idealne chodi jen pro cisty kosile taky par znam.. to pak ale nema nic spolecnyho se vztahem

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2023 14:03

monis já chápu, že žena chce trávit čas s mužem. Ale všechen!?

Offline Lilly_Ku
4531 příspěvků moje polička 19. července 2023 14:08

jsem ted v takove zajimave situaci, kolega v praci mi jasne signalizuje sympatie. oba jsme zadani, on ma navic dve deti. ja nemam v planu do niceho zabredavat (on se mi dost libi, ale jsem ve spokojenem vztahu a celkove proste okolnosti nejsou priznive v zadnem ohledu). 

nekolikrat jsem i videla jeho zenu a bavila se s ni. jsme zhruba stejne stare, hodne podobne typy vzhledove. ona je takovy spis matersky typ, stara se o deti, on zas akcni borec co furt nekde lita, zajima se o milion veci. on dost vydelava, ona pracuje na pul uvazku a zajistuje ten servis. jsou spolu uz od vysoke.

kdybych mohla, tak jeho zene poradim, at mu casteji preda deti a vyrazi si resit neco svyho. a celkove at ho vic zapoji, at on nema roupy. a o ten servis at se podeli. to samozrejme nemuzu, tak to ventiluju aspon tady.

ja si s jejim manzelem rozhodne nic zacinat nebudu, ale nejsem si jista, ze jsem posledni zena, ktera ho takhle zaujala nebo zaujme.

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 19. července 2023 14:08

999 To je sranda, já nedávno slyšela to samé, ale spíš opačně, že chlapi už nikam nechtějí chodit, nic podnikat a vyžadují totéž i od svých žen. :-) V těch mých případech tohle zrovna nebylo ani omylem, já myslím, že šlo spíš o takovou touhu "něco z toho života ještě vytřískat". 

Lilly_Ku To co popisuješ je bohužel hodně ze života. :-(

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 19. července 2023 14:10

viktorka_od splavu Tyhle, o kterých mluvím, docela dost. Jedni mají koně, takže společné vyjížďky několikrát týdně a i ti ostatní doma dost fungují.

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 19. července 2023 14:10

Evaeva Všechen ani ve fázi akutní zamilovanosti

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 19. července 2023 14:11

monis Přesně, tohle je na tom mém věku fajn, že můžu dělat spoustu věcí sama :-).

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 19. července 2023 14:12

Lilly_Ku

Kdybyste byli kamaradky, tak ji zavolej nekam ty a navrhni ji at deti hlida on. 

Jen nadneseni , ze by mela neco delat sama, vetsinou nepomuze.