Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:10

Evaeva No tohle byl fakt smutný příběh, vrátili se z dovolené (kde cíleně pracovali na miminu) a když zjistila, že je těhotná, přichystala slavnostní večeři a prý "musím ti něco říct" a on "já tobě taky"-doslova takhle, mazec. 

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:11

Kokoska to je mi moc líto, upřímnou soustrast.

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:17

No jsou tu tedy vztahové příběhy.. Mám pocit, že od určitého věku se z dlouhodobého vztahu neodchází jinam, než do vztahu. 

Teď jsem zjistila, že si kamarádka něco začala s chlapíkem, který je fakt ale jeden velký chodící red flag (zlý narcis a manipulant bez sebevědomí). Skoro nikdo z okolí si o něm nemyslí nic dobrého. Cítila jsem povinnost aspoň naznačit, ať je opatrná a dozvěděla jsem se: a) to je divné, že ho každý nesnáší, ale já ho miluju. b) on už ten rozvod řeší, určitě se co nevidět rozvede, ale teď mi řekl, že mi nemůže nic nabídnout ani slíbít. c) ale já ho miluju.

Původně jsem sem chtěla psát něco úplně jiného. Máma měla úraz nohy, nechodící sádra. Zřejmě to nesroste bez následků a druhou nohu měla nefunkční už předtím. Srůstá, čekáme na kontrolu, ale nevím, zda ještě vůbec bude chodit. Doslova mi ji vyhodili z úrazovky "jo vy jste přijeli autem, to je bezva, tu ji máte, pro berle se stavte po cestě". Berle nemůže použít kvůli druhé noze, vozíkem se doma nevytočí a neumí na něj nasednout. Pohybuje se šoupánim na židli. Jezdím tam 2x denně, dcera místo prázdnin taky. Tímto se omlouvám brněnské partičce, že jsem sraz naprosto vyignorovala..

Jo a Aqmn jsem poslala k vodě (tam patří ne? ), už to dál nešlo.

Myslím, že to léto dělám bezvadně..

Offline Torrah
3385 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:22

Kokoska dočítám později, upřímnou soustrast. Je mi to líto. Maminka si užila aspoň krásné jaro a začátek léta.

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:22

PavlenaJež, vy máte teda peripetie! Držím mamince palce, ať to rozchodite společně a zvládnete. Musí to být strašně náročné. 

Online barbucha blogger
35809 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:22

Kokoska 

Dočítám pozdě... upřímnou soustrast! Dělali jste, co jste mohli

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 19. července 2023 12:23

Renusatko s tím mluvením souhlasím. A klidně bych k tomu mluvení přidala nezaujatého prostředníka. Když už jsou ty pocity rozjitřené, tak je těžké spolu mluvit (každý slyší co se mu hodí). Akorát spousta lidí k tomu má pořád odpor.

Offline Torrah
3385 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:23

Pavlena držím palce, ať to dobře dopadne. Jsme na tom podobně, manželova maminka si před pár týdny zlomila krček, teď je ještě pořád v následné péči, ale jak to bude dál, to nikdo neví. Bývala sama v domě, kousek od nás, ale nejsem si jistá, že tam bude moci zůstat. Takže čekáme, jestli se dokáže rozchodit aspoň trochu, taky měla problémy s nohama.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 19. července 2023 12:25

Pavlena držím palce, ať to mamince sroste co nejlépe!

Offline stes
9240 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:27

Pavlena držím palce a hodně sil a pevné nervy a uzdravení, co nejvíc půjde

Online barbucha blogger
35809 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:32

Ty manželský příběhy... chodila mi sem brečet kolegyně (45-50), že se pan manžel vyjádřil že chce rozvod, protože je stará a tlustá! 

("ta nová", o které se decentně nezmínil, je samozřejmě o dost mladší)

Já se smála až jsem se za boky popadala (teda v duchu) anžto jsem ten poklad jednou zahlídla - skřet s pupkem zvíci stopadesáti cenťáků a s přehazovačkou! Tomu bych sbalila igelitku s radostí a vzhledem k jeho laskavému sdělení by v ní ani nic moc nebylo! Nádavkem by obdržel mocný kopanec...

No, tetina kvílela že bez něj nezaplatí kvartýr a co vůbec bude dělat (osobně bych radši zdechla hlady)... takže byla ochotná ho snad ještě prosit... leč než se rok s rokem sešel, milý manžílek za odměnu vyfásnul rakovinu prostaty, nová mladší ho vymetla páč neni žádná ošetřovatelka a tak byl s brekem zpátky doma cobydup. Osobně se divím, že ho kolegyně pustila dovnitř, ale kdo jsem já, abych jí to vymlouvala

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:32

Me dnes volala tchyne, aby se zeptala od koho maji holky postele, ze stejnou shani pro sveho otce, no a kdyz jsme se dobrali k vyrobci a cene, tak ze me vypadlo jestli to ma cenu shanet...nakopala bych si, i jsem se ji omluvila, ale stejne se citim fest trapne

Offline viktorka_od splavu
49312 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:34

Pavlena mazec

Offline stes
9240 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:39

rasaNori auvajs...no stane se..když jeden rychleji mluví než myslí. Občas to taky umím, ale tenhle level jsem ještě nepřekročila

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:40

Pavlena  Ty jo, nějak se ti to sype. Mamince držím pěsti a tobě taky!!! Ať je brzo líp. 

barbucha Podobně se mi taky nedávno hroutila jedna kamarádka (jako jak to bez něj zvládne, tři děti, hypotéka...), sedly jsme si nad rozpočet a možnosti a odcházela ve velmi povznesené náladě, myslím, že než se rozkouká, vyhodí ho ona!

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:41

stes me se to obcas stane, ale takhle kvalitne teda jeste ne

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:45

Pavlena No ty máš teda léto. Přeju, ať se maminka dá dokupy co nejvíc a co nejdřív. Co nějaká pečovatelská služba, na začátek? 

No a na zbytek jsem zvědavá osobně

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:47

Pavlena Držím palce, ať to dobře dopadne.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2023 12:51

Renusatko jo, myslím si to samé. Minimálně pak může být člověk "spokojený", že to zkoušeli řešit. Hlavně teda když jsou v děti.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2023 12:52

Garfie to je fakt mazec!